Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku jsou všechno pokračování
11.4.2012 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Nejočekávanější hry roku jsou všechno pokračování : bohužel tak tomu je poslední dva roky pořád.Nikdo nic nového.
-
nema bejt to d3 taky na konzole ?:D
-
na Diablo 3 zapoměli či co? *1*
-
-
Diablo je PC hento bola anketa na konzoly, som ochotny sa stavit ze Diabla 3 sa aj tak preda minimalne 2x tolko ako akejkolvek inej hry :)
-
-
No právě jsem četl že D3 má vyjít aji na PS3 *1* i když nevím proč zrovna u Diabla bych se o prodejnost na PC nebál, a nároky na HW blizzardovské hry nikdy neměly velké.
-
len sa mi zda byt trosku predrazene, som nauceny na 40€ u zakladneho balenia hry a D3 stoji 50€ pokial sa nemylim, ale asi aj tak skonci u mna na policke :D
-
-
-
A co takhle nějaký žebříček pro PC? Že jsou konzole zaměřené na série her není nic nového.
-
-
Tak ja jedu jen na PC a tesim se na Maxe, Assassina a GTAcko... to sou takovy pomerne jistotky. Dal taky sleduju Far Cry a Aliens: colonial marines, ale u tehletech dvou si radsi pockam, jak dopadnou. Co se diabla a starcraftu tyka, vim, ze Blizz odvadi skvelou praci ale neni to uplne salek myho caje.
-
Stačí zaplatit nějaké specializované firmě :)
Ale myslím, že by to vypadalo podobně. Vedle AC3 by bylo vepředu určitě Diablo 3, Guild Wars 2, další Starcraft, Football Manager... ani na PC to není jiné :)
-
-
Mne to moc neprekvapuje. Sam jsem minuly rok kupoval za plnou cenu (kdyz nepocitam indie hry) jen 5 her a krome L.A. Noire to byly vsechno pokracovani. Jak se mam tesit na hru, o ktere vubec nic nevim, a jak za ni mam pak vyplaznout tisicovku, kdyz se na ni netesim?
-
u mňa je to asi nová Amnesia, Carmageddon, Ravaged ale som zvedavý aj na nový Bioshock, Tomb Raider, MP3 a Colonial Marines i keď moc od týchto hier neočakávam... od FC3 alebo D3 som upustil.
-
To už je normální, samý pokračování(kterym většinou zasypou předešlý díl do písku) a žádnej originální projekt. Když už něco vytvořej tak na pojebaný konzole a stálí čekatelé v čekárně (PC hráči) se dostanou o pár měsíců ubohému PC portu.... Takto dopadla éra dosavadního vývoje her. *11* Ať žijou 90. léta...
-
-
nebo se tu taky můžeš pochlubit že pirátíš hry a pak samotného šéfredaktora přesvědčovat, že máš ''novinářskou verzi'' *5*
-
a co chces ? PC proste neni rentabilní tak moc jako konzole a nikdo nechce riskovat ze prodelá velké prachy, tak radsi pockaj nez Pc verzi vydaji (nebo nemaj koule a neportujou to vubec). Mel bys byt rad ze ty porty se delaj, misto toho nadavas ze je to port, co bys chtel.... Takovou pozici PC má, tak to tak proste je. Pokud ti to vadi tak vem 4000 a kup si konzoli. Ty byt na pozici toho co neco prodava, tak se taky venujes vic lidem, ze kterych mas vetsi zisk...a nerikej ze bys na ty co ti sypou prachy ve velkém kaslal a misto toho se radsi venoval zakaznikum kteri ti prinesou minimalni zisk ( v porovnani s tema druhyma) *16*
PS: Ale nechápu co tady tento komentář delá, není relevantní k článku -
-
me by treba zajimalo, kdy konzolisty zacne konecne stvat ten pristup vydavatelu i k nim... sice maj zelezo o dost tisic levnejsi, ale do dvou let od jeho koupe jsou na stejnych cislech, protoze hry jsou drazsi a na vsechno je treba nejakej pitomej online pass...
-
-
Vubec neni pravda ze konzolovky jsou drazsi, u nas ano (o 150-250) tady je to urceno trhem, u nas jede PC tak se muze prodavat levneji, protoze se to vynahradi kvantitou, V britanii kde ja nakupuji tak je velmi beznym jevem, ze konzolovky jsou levnejsi jak pc ...
-
-
Mas nejaky link?
http://m.thehut.com/elysium.search?search=mass+effect -
-
Zavvi je v podstate to same co hut, ale je pravda, ze akce maji rozdilne. Ja netvrdim ze nemas pravdu, ale ja v anglii nakupuji taky (a rekl bych ze vetsina ceskych konzolistu, vzdyt postovne z anglie dela 30 Kc, je levnejsi nez to nase, a hry tam take vychazi levneji, u nas kupuji jen cz tituly) a tuhle zkusenost nemam, proto jsem chtel vedet kde to tak je.
Btw, ja si dokonce napsal program, ktery nacte kompletni nabidku ps3 her na thehut a upozorni me na vsechny slevy od minule. -
Skus se na zavvi kouknout v pondeli, maji Megamonday, coz je jakási každotýdenni akce...a někdy tam jsou takove ceny...že tomu nemuzu uverit
-
Jejdasku, ja mam s nakupem v britanii velke zkusenosti a vim o cem mluvim, Ve velké vetšine stojí PC/konzol. verze stejne, ale dost casto jsou konzolove levnejsi a nekdy o dost! Nemluvime tady jen o cenach mass effectu....mluvim vseobecne. Jo nakupuji na zavvi.co.uk (projed si to a uznas ze v britanii jsou konzolovky ve velke vetsine cenove super oporti PC a oproti cenam konzolovek v cechach ......no rekneme ze v cechach moc hry nekupuji....horke novinky jo, protoze stoji stejne jak v britanii, ale v britanii jde cena dolu po mesici a to dost, u nas tak po pul roce *3* )
-
-
-
Asi nikdy, mam pc i konzoli a nemam s ni problem a nevidim duvod, proc bych mel mit.
-
-
protoze z tebe tahaj prachy navic? just sayin
-
-
Vlastik: za prve mluvim o necem jinem, za druhe je tohle atypicky pripad, protoze tahle hra vysla s vyraznym zpozdenim. Tohle se deje oboustranne, treba oblivion na ps3 take vysel se zpozdenim, zato ale vcetne dlc.
-
A hry, co vychází současně? Vím, že u konzolovek se musí platit výpalné Sony a MS za to, že to na své konzoli povolí, ale pochybuju, že to udělá rozdíl 400 (a někdy i víc) oproti PC verzi. To už je jenom nenažranost českého distributora a taky malý podíl konzolí na našem trhu. Nic to ale nemění na faktu, že konzolové verze jsou (u nás) předražené jako prase.
EDIT: A to jsem jsem ještě zapomněl, že některé DLC vychází na PC zadarmo a na konzolích se za ně platí -
Plaminku, takle bys mohl vyjmenovat max 5 her, a to sice ze na konzolich byly o pul roku drive... Tim nedokazujes absolutne nic.
-
Větší prachy za větší zábavu? To jako myslíš vážně? LA Noire na konzole okolo 1300 bez DLC, PC verze za nějakých 900 nebo možná litr s DLC. Takhle bych mohl pokračovat s dalšíma hrama, které na PC dostaly v základu to, co se na konzole muselo dokoupit jako DLC a nebo tam ani nebylo (Gears of War).
-
Prachy navic za vetsi zabavu, to je fer. Stejne tak me nestve vysi cena kvalitnejsich potravin. Stvala by me mozna, kdybych si je nemohl dovolit. Je snad tohle prava pricina pc hracu na konzole?
-
-
-
-
-
Ty jsi opravdu schopnej začít tuhle diskuzi i pod tímhle článkem??? Probíralo se to tady snad tisíckrát! Ano, konzole brzdí technologickej vývov...bla..bla... Pojďme se o tom dohadovat znova pod článkem, který se toho absolutně netýká! Kurv@, napiš si to 1000x pod sebe na papír, jestli tě to uklidní - tady to už všichni ví. Můžem teď tedy laskavě začít v diskuzi řešit to, čeho se týká článek? Tedy jestli jsme pro pokračování nebo bychom spíše uvítali nové značky...
-
-
Konzole vyvoj nebrzdi, brzdi ho vysoke naklady na vyvoj her a nizke prodeje her na pc.
-
-
Technologický vývoj brzdí bez debat. Tady není o čem diskutovat. Mám silné herní PC a hraju velice rád i na Xboxu. Ale i selským rozumem si člověk dopočítá, že hardware starý 7 let je holt hardware starý 7 let. Zkus vydržet např. 2 roky s jedním mobilním telefonem a chtěj od něj výkon.
-
-
Evidentne tu je o cem diskutovat. Souhlasim ze hw v konzolich je slabsi, to vubec nepopiram. Ale nebrzdi technologicky vyvoj.
-
-
-
Začínáš být konstruktivní. Divný *1*
-
-
hehe, dobre ty :D
-
Nj, chtěl jsem zkusit, kam až to lze zahnat. Teď už se můžeme bavit úplně normálně..:)
-
-
V pořádku *1*
-
-
-
*vývoj
-
-
-
Osobně mi pokračování nevadí, pokud nový díly nevycházejí moc často a každý díl přináší dost změn (Bioshock infinite a Dark souls - pozitivní příklad a negativní třeba MW3 když už CoD musí být v každý diskuzi pod čímkoliv) ... taky mě připadá trošku ujetý když vidím co má každý rok vyjít a jediný, co se v těch seznamech mění je číslice...ale ono se to jednou zase změní až to lidi omrzí ... teď frčej retro hry a pokračování no:)
-
On je to zacarovany kruh. Nejocekavanejsimi hrami nemuzou byt nove znacky, kdyz temer zadne takove nevznikaji. A kdyz nejsou nejocekavanejsimi tituly nove znacky, nikdo do takovych her nechce investovat. *9*
-
-
Trocha si to zamotal oni nemozu byt najocakavanejsie nie preto ze nevznikaju ale aj ked vznikaju tak nikto nevie co odnich ma cakat tak nemozu byt logicky medzi najocakavanejsimi.
Ale vezmi si taky Grim Dawn ta hra vyzera ze bude lepsia ako Diablo 3 a nikto skoro o nej nevie, takze ocakavanost nejakeho titulu nehovori ani zdaleka o jeho kvalitach. -
-
"vyzera ze bude lepsia"
Lol.
-
-
-
Nejočekávanější hra roku Diablo 3. End of story. Pak jsem zvědav na ty keci o pirátech, malých prodejích a rentabilitě u PC. Kdo umí, tomu se dělat na PC vyplatí. Kdo neumí, musí patlat nedodělky pro konzolisty, který berou všecko co se jim naservíruje a je to dostatečně braindead. Viz. COD, HALO, Gears Of War....
-
-
je fkat ze diablo3 stejne jako WOW nikdo necrackne. a to je fakt.
-
-
Tak necrackne. Ono to totiz nejde. Co ale jde je udelat server. Jenze ten bude (imho) na prd. Radsi zahraju originalku.
-
Až na to, že na WoW existují private servery, původní StarCraft měl vlastní a daleko lepší verzi Battlenetu a pro Starcraft 2 existuje LAN crack *3*
-
-
Pokud bereš hry Halo a Gears of War jako nedodělky, tak promiň, ale Diablo je jako hra udělaná v poznámkovém bloku *3*
-
Ano, Diablo s těmi novými "features" není vůbec braindead.
-