Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja osobne uz za ty roky ani nevim co jsem mel dostat jako odmenu. Ze nemam podepsany plakat od Dana je mi jedno ,steelbook je jenom na chytani prachu. Mam hru a jsem spokojen.
    • Neposles mi mega? Dodam ti zlatou cihlu. Prid si zejtra ... nadelam ti do dlani ... proste sorry no, nevyslo to.
    • ucho
      to je samozřejmě v pořádku, že jsi spokojený. zkus se na to ale podívat z širší perspektivy a zkus se vžít i do jiných lidí, kteří třeba přispěli celkem velkou sumu, ale nakonec dostali něco, co si mohli koupit normálně v obchodě za polovic. to je pak trochu hloupý. obzvlášť případě, když dotyčného žádná alfa nebo beta nezajímala (tenhle argument byl mimochodem podle mě u Jiřího Rýdla celkem fail). ti, kteří přispěli jako Knight a Baron (nejvíc lidí) jsou víceméně v cajku, ti přispívali určitě hlavně kvůli hře. horší je to u lidí, kteří přihodili víc právě kvůli některé slibované odměně. já ty lidi, co si stěžují, třeba plně chápu.
  • Co je zajímavá otázka, a tou si nejsem jistý už vůbec, jestli tvůrce projektu v případě, že nemůže nebo nechce odměnu poskytnout, musí vrátit peníze sám, nebo jestli je vrací až po žádosti o refund. Opět, jestli se někomu chce nad těmi podmínkami dumat, pole volné...
    • zaty
      My si počkáme, až to vydumáš. Evidentně si tomu věnoval již tolik času, že by bylo škoda s tím přestávat. Do zítřka tedy očekáváme podrobnou analýzu, ju?
      • Ne. *3*
        • zaty
          Tak zítra tedy ne, ale dříve, či později, to jistě dáš. Tobě za pár dní dojde munice, WH ohlásí 2 mio prodaných kopií a tobě ty blbiny lidi nežerou už teď. Už tě vidím, jak sedíš u PC a koušeš si nehty s hrůzou, že další "špínu" už nenajdeš.
          • Seš trapnej.
            • No asi jako jsou nesvéprávní obecně spotřebitelé. A proto zakažme dTest a Černé ovce a vůbec všechno, co upozorňuje na nefér jednání ze strany podnikatelů. Protože nebudeme přece urážet inteligenci spotřebitelů. Ti si to jistě všechno můžou sesumírovat sami.

Kdybys na poradách radši dával pozor. *3*
            • zaty
              Ano, chudáčci backeři jsou nesvéprávní a neví, jak se domoci toho, co mají dostat, takže jim v tom musíš nezištně pomáhat tím, že od vydání KCD jedeš ve zdejších diskusích nepřetržitý shitstorm na WH. Jako já se u těch diskusí bavím, pročítám si je na poradách. Spolu s tím týpkem, co furt dokola opakuje své temné "švarcsüstem" jste úžasně vytrvalí.
            • zaty: Ty. Já argumentuju ve prospěch lidí, co poslali Warhorse svoje peníze. Ty jenom bezcílně prudíš.
            • zaty
              Jsem, to je účel, ale jiným způsobem, než ty. Zkus zapřemýšlet nad tím, kdo je trapnější?
  • Doufam, ze nas redakce bude informovat i o dalsich kickstarter failech ... on by si pak kazdej udelal trosku lepsi obrazek o tom, ze to co se stalo WH je vlastne uplny hovinko ... resp. dneska muze bejt kazdej co na neco prispeje na KS rad, kdyz se vubec docka finalniho produktu.
    • tak samozřejmě, že by měli informavat i o dalších, ale tvůj příspěvek má takovej ten podton.. vy oškliví hejteři.. nechte ten WH napokoji jsou to naši čeští hrdinové.. což není taky dobře..
  • Autore, zalovat muze kdo chce koho chce, a v pripade zaloby na nedodani toho, co si nechal WH zaplatit by dotycny mel prakticky 100% sanci na uspech. Protoze a jelikoz, kdyby hra nevysla, tak by se MOZNA dalo obhajit, ze nikdo nic nedostane, ale porad to neznamena, ze by pripadnej soud nemoh resit, zda byly penize vynalozeny tak, jak bylo slibeno.
    To by totiz taky Vavra moh vyrazit na Bahamy rovnou, a rict, ze proste smolik, nevyslo to, nic nedostanete.
    Jinak receno, pokud by se nekdo za aktualni situace domahal splneni slibu soudne, tak to WH neustoji, protoze z toho co naslibovali nesplnili prakticky vubec nic.
    A ze se to muze stat? Ne, to se stat NIKDY NESMI! Jednak kdyz neco slibuju tak samozrejme s vedomim, co to bude stat, a pak samozrejme taky s tim, jak dlouho to bude trvat. Ostatne proto jsou u vetsiny KS projektu vsemozny drazsi varianty striktne omezeny poctem. Protoze naslibovat desitkam tisic lidi vlastnorucni podpis muze leda ma.or.

Normalni by bylo, kdyby hra vysla, rozeslali by bakerum kody na steam (napr) a mail s tim, ze zbytek dorazi trebas za 2-3 mesice.

Navic hra byla nekolikrat odlozena. A presto vysla prakticky nefunkcni beta. Coz sem tady psal uz u toho tzv "technologickyho dema", ze to neni zadny technologicky demo, protoze na tom nefungovalo vubec nic, a od ty doby se toho moc nezmenilo.

Pevne doufam, ze zadny Vavrovo priste uz nikdy nebude.
    • Jej, to je zase příspěvek, který akorát vypovídá o neznalosti a omezenosti autora toho zbytečně dlouhého nesmyslu
      • Zato ten tvuj vypovida o IQ houpaciho kone ktery mas.
    • Jak chápu aplikovatelné podmínky Kicstarteru já, tak má tvůrce projektu buď dodat odměny (všechno, co slíbil), nebo vrátit peníze (pokud odměny nemůže nebo nechce dodat). Podle má tedy možnost náhradního plnění (refund), kterým se zprostí povinnosti poskytnout plnění primární (odměny). A tak by to nejspíš i skončilo. Takže stoprocentní šance na získání odměn tady podle mě není. I když Bůh suď, jak by se k tomu postavil soud.
      • Soud by ti v tom pripade prirknul minimalne urok. Uz jen proto, ze prachy pre 5+ lety mely jinou hodnotu nez dnes.
  • KC:D je potřeba podporovat. Ano, hra má spoustu rezerv, ale je to jedna z mála her, které přináší do otevřeného světa hardcore prvky. Hra rozhodně v obtížnosti není na úrovni Zaklínače, kterého dohraje každá cvičená opička. Tak snad se bude dařit a dočkáme se druhého dílu, který už bude mít status klenotu.
    • Já si zase naopak myslím, že takové jednání a vydávání her v tomto stavu se podporovat nemá.
  • Jak řešili Warhorse omezení dané zemí, ze které musí pocházet tvůrce projektu?
    • ucho
      já měl za to, že to řešili přes tu filiálku v Anglii (proto se tuším vybírala suma v librách).
      • Jop, skoro to tak vypadá.
        • A tohle už je zbytečné. :)
          • Ty sice nenaznačuješ, ale po těch tvých výlevech od vydaní v tom cítím "Takové to <>" ;)
            • A to nemám zapotřebí. *4* Takže jsem to zeditoval, a kdo chce, ten si tu filiálku v rejstřících najde sám. *4*
  • Přijde mi, že warhorse a Vávra obzvláště na games docela zanevreli a ohledně kc komunikují skoro nejhůř oproti ostatním webům. Škoda takových zmatků kolem odměn pro backery. Nepůsobí to úplně dobře.
    • Jo, je to škoda. Já už týden dělám fanboye Warhorse na všech možných fórech a hru hájím, ale ta komunikace ve smyslu "buďte rádi, že jste rádi" je fakt úplně mimo :) To by chtělo, aby si ve Warhorse kluci z marketingu a PR udělali nějaký delší kurz profesionální komunikace. Ono totiž i když má člověk pravdu, musí to vždycky vypadat tak, že dává za pravdu zákazníkovi.

Na druhé straně to je z globálního hlediska prakticky neviditelné drama. Na fórech se mluví jen o zabugovanosti, to je v podstatě jediná kritika (zato častá a hlasitá).
  • Vávra na pranýř. *1* do klády s tim dobytkem *1*
  • Tak Crowbcat si posvítil i na KCD. Jenom teda dvě minutky, ale i tak to prostě ukazuje, že finální produkt není zcela tak, jak uváděli v kampani.

https://www.youtube.com/watch?v=yIH9yr8Hgrk
    • Proste gigantickej megapodvod ...

BTW: Ty hadrovy panaci uberealistickych souboju to je taky parada ...
    • :-D
      Dobrý. Teď už se nemusím nesmyslně ptát na velikost bitev a praky a dostávat na místo odpovědi mínuska od zdejších
  • A neví někdo náhodou kam se poděli kuše?
    • Fordzy
      Černoši je ukradli a odešli stříbrnou stezkou do Afriky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit