Přejít na výpis diskuzí
Nejvíce peněz zatím na vývoj RPG Kingdom Come přispěli Američané a Němci
7.10.2014 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Tak prosím tě vypadni
-
Co je to ta "jízda na konci" :)
-
Nemuzu za to, ze lide, kteri ted sami sebe hrde nazyvaji Social Justice Warriors, zvolili takovy ton diskuse, ktery, kdyz nekdo napise"Doufam, že Vávra hlavně všem serkesiankam ukáže, jak to vopravdu na takový stredoveky vesnici chodilo.", hned predurcuje ze jde o utok a ne o doufani, jak bude projekt v tomto smeru historicky presny a edukativni.
-
Já nemyslel věšení zločinců, ale viděl jsem nádherné malované výstražné cedule, určené právě cikánům.
-
ja som zvedavy ako bude spracovany RPG system, vyvoj postavy, ake budu hlavne atributy, skilly, cela mechanika medzi postavou a items, atd, pre mna kvalitne RPG aby ma bavilo nie je o grafike a to ci sa tam da nacapovat pivo alebo uvarit lektvar, ale ci finalna RPG mechanika funguje, verim a dufam
-
Nádhera
-
No v té době jich tady moc nebylo.A do měst a vesnic měli vstup zakázán (a to ještě i za 1. republiky). Navíc zloději se většinou usekla jedna nebo obě uši a následně při další činnosti ruce. Věšení byla poslední možnost a většinou spíše za hrdelní zločiny.
-
Ne, ale cikánské zlořády se budou trestat rozličnými způsoby a výstrahy budou viset na všech rozcestích.
-
A bude mít redakce Games možnost zúčastnit se jízdy na konci?
-
A budou tam ty černoši, nebo budem za rasisty, že jsme je tu ve středověku neměli :)
-
No jasne, hlavne aby "to" Vavra svoji hrou ukazal "sarkesiankam", to je fakt v pripade KC nejdulezitejsi *7* (proc hned tak negativisticky pristup?), i kdyz podle desitek prispevku na jeho twitteru z poslednich dnu ho asi vic "trapi" sarkesianky nez samotne KC. Kdyby to bylo naopak, tak by svoje osobni nazory podridil zajmu KC a nevytvarel by zbytecne negativni PR okolo jeho projektu a studia. Zesmesnovani #gamersgate asi tezko KC ve vysledku jakkoliv prospeje.
-
Ukažte jim kluci jak se dělají hry v Česku! :-)
-
No já si radši zaplatím za příslib originální hry, než za hotovou AAA odrhovačku. Problém je, že velcí investoři neradi riskují (pokud se zvýšeným riskem nejde i zvýšený potencionální zisk) a lidi, kteří přispějí pár USD si můžou dovolit riskovat mnohem víc, protože to je částka, která je nebolí.
Když se podíváš na současnou AAA produkci, ukážeš mě nějakou hru, která by byla podobná KC? Jakou mám alternativu, pokud si chci zahrát Středověké RPG? Maximálně tak Mount and Blade a to asi bude vše. Potom pár pokusů jako Life is Feudal, nebo Wurm, které taky vypadají jako z přelomu století .... I když si takové hry zahraju rád, tak chci sem tam i něco co bude dobře vypadat. A dobře vypadající hra chce i dost peněz, které nikdo nedá ... protože to je spíš okrajový žánr který se neprodává tak dobře, jako COD a Ass Creed.
Takže je potom na těch, kteří takovou hru chtějí, aby se rozhodli, jestli budou pořád hrát technicky zastaralé indie, nebo někomu dají peníze na zajímavý projekt. -
To urcite, pledgnuto mam :)
-
you know nothing, Jon Snow
-
haha :D dobre ty :D
-
Musí být!!! Pilot gameplay alfy :3
-
Já ještě nemám účet, hele, občanku dostanu za tři roky a spořím jen do prasátka. Když bude pán Vávra chtít, tak mu zašlu po víkendu, co se vrátím od babičky, padesátku. A nemusíš mě urážet.
-
Nejdříve musí něco předvést, vyrobit nějaký tovar a přijít s ním na trh, za nedodělané cosi jim může předem solit peníze jen blázen. V normálním světě se platí za hotový výrobek, ne za sliby. A když se tak děje, tak z toho potom vznikají pouze krize a problémy. A k tomu pochybuji, že většina peněz šla jen a pouze na hru :)
-
Nebýt tam ten druhý odstavec, mohlo to být dobré. *3*