Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Pravda, utikat a kropit pri tom nepratele sprskami sipu sice neslo, a nemoznost odstoupit od nepratel jakmile se dostanou na vedlejsi ctverec byla ponekud kuriozni, ovsem s kouzly treba souhlasit uplne nemuzu - vyuzival jsem velkou vetsinu tech, ktere jsem mel k dispozici, buffy, debuffy, plochy, single utoky.

Pravda, jak vypadalo levelovani si momentalne nevzpomenu, takze pravdepodobne nicim zvlastni nebylo, ovsem nedostupnost lokaci (ktera, pokud si pamatuju, byla resena onim elementalnim "nabijenim" a naslednou schopnosti vyskakovat na utesy apod.) bych uplne nehanil, byli v tom verni klasikam, pokud se nepletu (oprav me, jesti zvastam nesmysly) i ve starych mightech ses nekam mohl dostat pouze letanim, ktere nebylo dostupne az do urcite faze hry, nebo plavanim, ktere ses rovnez naucil az za nejaky pokrocilejsi pribehovy quest.
  • fallanga
    Také nejsem žádný skalní fanoušek. Hrál jsem pouze MM1 (neprošel jsem) a MM6 (prošel jsem), ale MM10 byl hrozný zážitek. A nelíbí se mi na ní nic (kromě grafiky). Když se řeklo, že to bude mít pohyb po čtvercích, tak jsem jásal, ale výsledek byl hrozný. V dungeonech se k tobě nepřátelé dostanou přibližně po dvou kolech, samotná kouzla jsou dosti nepovedená a většina se ani nevyužije. Systém levelování mne také nezaujal. Příběh to má možná dobrý, ale nedonutil jsem se dohrát ani druhý akt, takže o tom nic moc neřeknu. Plus má to být open world, ale jaksi se nemůžu dostat do spousty lokací aniž bych dokončil úkoly.
  • A normální člověk si koupí konzoli kvůli jedné hře?
  • nightborne
    Doporucuji v ramci cekani a pripravy znovu rozehrat Expendable =).
  • Kupovat ji kvůli jedný hře je hloupost, ne.
  • nightborne
    Co te iritovalo na M&M Legacy? Jasne, svy mouchy to melo, ale napriklad ja, i kdyz za opravdu skalniho fanouska se oznacit nemuzu - zacal jsem hrat az M&M6 - jsem si ho se slzou nostalgie v koutku opravdu uzil. Jediny, co me napada, byly neuveritelne otravne se opakujici radoby vtipne hlasky hrdinu, ale to bych rozhodne nepovazoval za duvod k oznaceni hry za nepovedenou =).
  • Velice rozumná odpověď.
  • @TAJNY - hele ja to reknu na rovinu, proste uz mam v zivote jiny priority a nemam penize na to abych si koupil konzoli kvuli jedny hre :( Mam proste rad PC a na oboje platformy nemam penize :)

GTA si samozrejme koupim, kdyz uz neco piratim tak jen to co jsem si predtim koupil pac to ma otravne DMR.
  • A něco by se ti stalo, kdyby sis ji koupil? Dnes bys to měl dohraný a možná i spoustu jiných exclusive titulů. A tvé hraní na PC by to nějak ohrozilo? *3*
  • kennyB
    Když už chceš vypadat jako někdo, kdo je tu už registrovanej, dej si alespoň avatar podle doby ve tvém nicku. Tento muž už v tom roce neexistoval *3*
  • God-of-War
    Nepřivolávej to:D..
  • v klidu, dopadne to presne jako watch dogs
  • zalezi jake hry hrajes...ja si v klidu pockam na zaklinace, star citizen nebo treba i to vavrovo kralovstvi...
  • Femto
    Pravda. MGS je příběhové nejlepší herní série, herně je to taky top, takže jsem zvědav na prodeje PC-verze oproti konzolovým, tady mají PC-hráčí šanci ukázát, že si zaslouží i ty nejlepší hry
  • God-of-War
    WILD měl absolutně největší potlesk a to právem. To bude těžká pecka. *14*
    Jinak hlavní hrdinka z Hellblade vypadá jak dospělá Kai z Heavenly Swordu.
  • Pilgrim66
    Koukám, že Wild což mě z toho nejvíc zaujalo je PS4 exclusive...
  • jako fanoušek kooperačních her a někdo, kdo furt vysedává u L4D2 jsem zvědavý Hollowpoint a Shadow Realms... ten zbytek.. meh
  • @tajnej/murdok - jo dik, s GTA se trefil do cernyho, jsem si za ten rok kvuli tomu malem 6x koupil konzoli :/
  • Na GGG bych opravdu nereagoval, ano species krmíš trolla :D

GGG je presne ten člověk kterého si popsal, takže se asi urazil :(

Bohužel je to zároveň i dost inteligentní člověk na to že se naučil psat na forum misto urážení cizích matek na xbox-live.

Ovšem nutno říct že vetšina jemu podobných je v neděli na návštěvě u babičky s rodičema takže nemůže psát na forum.

A GGG vůbec na mě nereaguj, nemam na ten tvuj bieberovskej xicht vubec nervy :D
  • Samozřejmě, že krmíš. Žádnýmu rozumnýmu člověku to přeci vadit nemůže, pokud předtím vydavatel neříkal nic o exkluzivitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit