Přejít na výpis diskuzí
Nejzajímavější nové hry z Gamescomu 2014
17.8.2014 | Redakce Games.cz
54 příspěvků
-
Proc vas stve vydani GTA na PC? Chapu ze oba mate asi console(GGG urcite) ale jak vas omezi kdyz se konecne dockaji i ostatni?
Ja consoli nemam, hraju ciste jen na PC ale rozhodne bych nebrecel kdyz portnou PC hru na console.
Krmim trolla? -
Jako jo. Jen mě stejně pořád zajímá, kolik lidí to na tuhle platformu vlastně ocení. Hlavně finančně.
-
Pravda, po oznámení GTA V na PC, největší šok a znechucení.
-
To myslíš tu PC MASTER RACE, co na steamu píše, že jim stačí 30 FPS a low detaily, hlavně když se to rozjede?
-
Nejlepší zpráva z letošního Gamescomu je určitě to, že na PC vyjde MGS V
-
no ještě že to není pro ten typ lidí z vodnatou pokožkou, obrovskými brílemi, mastnými vlasy, co se hrbí před komplem a hraje omalovánky.
-
homam se mi libi i kdyz nevime jake to bude
-
Pro kolegu hmmm
-
Ale na to přece s*re pejsek...
-
"... a po povedeném dungeonu M&M X Legacy..." povedený bych ho teda nenazval.
Jinak jediné co mne zaujalo je nový Heroes. Těšil jsem se co se vyklube z Shadow Realms, ale co-op tohoto stylu moc nemám v lásce. -
"next gen" je reklamni slogan zamereny na takovy ty lidi co maj gate u kolen, ksiltofku s rovnym ksiltem, hrajou COD a NFL a rikaj si HC gamer.
Neznam jedinyho consolistu ktery by tohle bral vazne :D
Nicmene jakozto pure PC user se opravdu tesim na Heroes 7, sem zvedav jak se s tim poperou pac M&M legacy rozhodne nedelal starsim kolegum ostudu! -
zadny next gen neexistuje *7*
-
Pro mně jednoznačně Alienation. To bude rozmlácenejch ovladačů *1* Jinak doufám, že Normana Reeduse využijí v plné hře Silent Hills. Sedí tam totiž jako p.del na hrnec. *3*
-
no evidentně my s PC budem na "next gen" čekat dokud nevyjde PS5 a Xbox nevimco... Všechny ty hry co maj vyjít vypadaj uplne tuctove, nic extra... rozhodne zadnej skok o generaci nehrozí, todle na PC máme uz X let a X let mit este z 95% budem...