Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v součastnosti je top multiplayeru Battlefield 1 a CoD WW2 se zdaleka nechytá ani chytat nebude
  • KrPa
    jenze ve wolfovi nemiris, jen se totic po horizontale, takze vzdy trefis, to neni to same, jde o to ze nemas kriz a vyhled je vice blokovany
  • Doteď si pamatuju jak jsem se malem po*ral když se Alma oběvila před žebříkem ke kterému jsem se otáčel. :) A hřebíkovač v mulťáku, po chvíly to tam vypadalo jak v mauzoleu vytapetovaném lidskými obětmi. A když se to člověk naučil, tak ten boj zblízka byl taky super.
  • Lukyz
    Musím říct, že na základě zdejší diskuse jsem si vůbec vzpomněl, že nějaký Infinite Warfare existuje.
    Kouknul jsem na recenze, který chválu moc nepěli, Steam to samý, každopádně jsme do toho šel a co čert nechtěl, královsky se bavím *1*

Hraju jen SP, ale kampaň jak zasazením, tak scénářem super akční sci-fi béčko, takže za mě naprostá paráda a super odreagovačka *5*
  • Tady stačí pitchnout na konzole a zjeví se bílý rytíř ButtHurtTrue se svým brekotem...
  • Právě si zmínil svůj názor a dostal 9 disliků.
  • Jack1947
    Byla to jedna z prvních her co to měla, furt lepší než příšerný COD3 který byl jen na konzoli to byl hnus. I COD na ps2 bylo mnohem lepší.
  • Jack1947
    FEAR byl naprosto parádní počin, možná si ho ještě někdy dám a to je kolik 11 let stará hra AI předčí všechny hry dneška. Ten strach tam byl, nebral bych ho jako zbytečnej vnucenej FTW hřebíkomet :D to byla pecka.
  • Jack1947
    Nojo byla to blbost navíc pěkně hw nenažraná. Krátká a už si moc nepamatuji. Horší hry lepší zapomenout *4*
  • blbánek si totiž na získávání plusek založil svou existenci...
  • Znuděný jsem možná tak tím, že musím s mnoha stejně starými, nebo jen o pár let mladšími, mluvit jako s dětmi, protože jejich osobnostní rozvoj zamrzl na úrovni čtrnáctiletého spratka, který neurdží pozornost déle, než jednu větu nebo deset sekund.
  • škoda že hra samotná byl odpad, kde střelba do nepřátel připomínala střelbu do pytlů s pískem a vše bylo jak nějaký pseudo online match s boty... bez jakéhokoliv příběhu, postav, nebo normální akce
  • Ještě bych připomenul jak vynikající byl zpracován kreativně zvuk v MOH Airborne - například při střelbě zbraní kdy se zvuk moduloval dle počtu nábojů v zásobníku, to nikoho jinde také nenapadlo... *12* *12*
  • jasne že jsem to nečetl
  • ty nebudeš v plusu at napíšeš cokoliv *3*
  • škoda že příběh, postavy i akce stáli za prd a epických momentů tam bylo nula nula nic... nějaká AI je mě šumák, když tam jinak nic nefunguje a gunplay byl taky spíš průměr...
  • místo toho traktátu jsi mohl prostě napsat, že jsi buď
    1) znuděný zestrálý fotřík
    2) hipster elitář
    další co si myslí, že má jediný vkus a co nebaví ho je bl*st. Holt asi si musíš něco dokazovt skrz hry
  • CoD2 je skvělá hra. Jen tam potichu začaly ty vrtochy (nejdůležitěji auto-heal), které v pozdějších dílech zničily tu naléhavost a atmosféru, kterou série z počátku vynikala.
  • Myslím, že jsem nehrál jedinou FPS od roku 2007. To je rok, kdy se trend zlomil, a cílový hráč už nadále nebyl někdo se vkusem a preferencí (a například i nějakou znalostí historie), ale tupý konzument čehokoliv, co se zrovna prodává. Ale já už dávno nejsem dítě, abych se bavil na čemkoliv, co mi kdo dá do ruky. Mám své preference, a ano, komplikovanější a hlubší hry jsou relaxující zase pro mě. Takové hry hrají miliony lidí, (kupodivu většinou dospělých, vzdělaných, inteligentních), a někteří vývojáří přesně na tento trh cílí. Tady tržní nabídka a poptávka funguje.
    Ono je v pořádku, že ty máš potřebu svůj mozek ve volném čase nepoužívat, to je tvůj boj. Ale množství konzumace nic nemění na tom, že hry, které lze hrát bez mozku, jsou obvykle velmi špatné hry. A ty je možné prodávat jen díky tomu, že v masově konzumním prostředí principy nabídky a poptávky prostě nefungují. Tady žádná konstruktivní poptávka neexistuje; konzumuje se to, co je nabízeno.
  • takže mám opět pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit