Přejít na výpis diskuzí
Nejzajímavější žánrové inovace v Call of Duty, Battlefield a dalších střílečkách
17.9.2017 | Ladislav Loukota
67 příspěvků
-
Proč chceš zase ban ? i na anonyma... takhle se bavíš taky že pckáři jsou verbež normálně ( něco jako sparta do boje slávie do hhnoje¨) to pochybuji. Prostě respektuj a nekrm trrolly neb se jim sám stáváš.
-
nah, to spíš tebe šikanoval nějaký konzolista, protože já sám na PC hraji a jediný kdo tu pořád agresivně útočí je banda PC-only tardů...
-
Tebe asi v mladi sikanoval nejaky pc hrac ze mas takovej mindrak
-
Co je tohle zas za hloupej clanek. To bych musel hrat hry jeden rok a byt prilezitostny hrac bez prehledu abych napsal neco takoveho. Uz po nadpisu mi bylo jasne ze dal ani cist nebudu :(
-
přesně jsi popsal dooma, half life a další "pecky", každopádně jen jsi mi dokázal mou pointu blbánku
-
No protoze konzolove hry jsou hloupe arkady, to same cod
-
...sa snaží písať po slovensky - to je vždy tragifraška... :D
-
To možná jen ten v rusku ale to bylo v COD:WAW a snad lépe. Třeba COD:Uo bylo naprosto parádní v mp. Potom, i ten waw nebyl špatný v mp i když to trochu připomínalo MW ale víc chaotičtější.
-
lol ty jsi brebta, pohled přes mířidla ani parťáky češi nevymysleli, to jsi slyšel někde v hospodě u piva... sám jsi masa, i když bys rád nebyl.
-
si mimo, ja psal prelomove, ne financne uspesne, uspesne hry jsou vzdy ty nejhlupejsi, pro masy hracu, kteri nechteji premyslet
a) neznam stari hry, kdy by se strilelo pres miridla, coz je asi ten nejprelomovejsi prvnek v modernich strileckach, s tim prisly nase hry, dale i dalsi prelomovy prvek, partaci ve hre, kde hrac neni sam, taky my
b) flashpoint byl tak uspesny, ze z nej udelali vycvikovy program pro USA armadu - Virtual Battlespace 1 -
škoda že to neplatí v diskuzích o CoD, konzolových hrách atd. a kdo nehraje s námi, je ovce a hraje proti nám, takže já se všem těm hardcore hoškům směju...
-
Podle mě je dvojka nejlepší. United offensive jsem si nedavno koupil z bazaru a bavila až na ruskou kampan která byla koncem až zbytečně moc těžká. CoD2 má nejlepší level design
-
Infinite Warfare u mě střídala epické momenty, kdy jsem se královsky bavil, s částmi, které se opakovaly a moc mě nebavily, ale jak zmiňuješ - epický závěr (ať už sebevíce násilně tlačil na emoce) u mě tento díl zařadil po bok toho nejlepšího, co jsem na poli akčních her zažil. Ne po stránce herní, ale celkového zážitku a dojmů, které ve mně hra i po tak dlouhé době zanechala.
-
Normální člověk hraje to, co ho baví. Názory těch pár tardů z diskuzí, co si myslí, že můžou definovat, co je a není normální, jsou samozřejmě irelevantní.
-
Nerozumiem prečo je koncept príbehov u CoD: Ghost, CoD: Advanced Warfare a CoD: Black Ops III, ktoré vyšli každý rok po sebe rovnaký = zrada z vlastných radov .. Nebolo možné vymyslieť originálnejší príbeh ? Bavilo to jedine u Kevina Spacey-ho ...
-
napíšeš toto a pak jdeš hrát braindead slátaninu jako doom... a btw, normální člověk hraje pro pohodu a relax, těch pár tardů co potřebují super těžkou překombinovanou pakárnu, aby si nafoukly ego a něco si dokázali, to stejně není pro devs relevantní trh...
-
Série Call of Duty dovedla v jedničce (nezapomínat na vynikající United Offensive) žánr do dokonalosti, ve dvojce začala koketovat s problematickými mechanikami, a v dalších dílech svůj vlastní žánr prakticky zabila. Zásluhy za pozitivní přínos jsou na místě, nicméně z dnešního pohledu vypadá sumář celé série spíše jako seznam všeho toho, co je na FPS žánru špatně. Právě Call of Duty prorazilo cestu koceptu, že hra pro masy musí být i masově hloupá a jednoduchá.
-
nope, to se dost pleteš... sotva znají tu Armu, to si jen češi myslí, že jsou světoví....
-
Mimo náš région to hráli skorem všeci. H&D zítra už každý inde vo světe pozná a ArmA niemá špéfificků kómunitu.
-
To mimo náš región skoro nikto nehral. H&D dnes už nikto inde vo svete nepozná a ArmA má špecifickú komunitu.