Přejít na výpis diskuzí
Nekompromisní zabiják v novém traileru na Hitman: Absolution
9.11.2012 | Adam Homola
46 příspěvků
-
uvedomujes si ze nic take ako bloor neexistuje zejo :)
-
Pokud budeme vycházet ze Sniper Challenge, tak (1) se instinkt musí zapínat ručně, tedy nikomu snad nemůže vadit (jinak osobně se mi tato věc celkem líbí, je to pohodlnější než sledování mapy a rychlejší než prosté sledování scény), (2) je v této ukázce plno easter eggů (třeba budou i ve hře), (3) odstřelování běžících cílů není úplná hračka, (4) je to poměrně HW nenáročné.
-
Já už to chciiiiiiii!
-
Blood Money diel som presiel, niekolkokrat, vsemoznymi sposobmi proste neskutocna hra :)
Btw Blood Money sa da hrat aj ako FPS ^_^ zapnut debug mod cez config, nastavit first person view, unlimited clips and health a hned mame v hre Rambo mod :) -
Tohle není jediný trailer. V ostatních trailerech ukázali i něco jiného než akci. Tento trailer není navíc určený pro ty, kteří Hitmana znají, ale pro ty, kteří si to zahrají jen kvůli akci.
-
S těmi sudy nesouhlasím. Je to normální věc, která když nebude na každém rohu, tak tam klidně být může. Nevidím v tom žádný problém. Trochu to přeháníš.
-
Congratulations! You have been officially trolled.
-
Vidíš, a já si bláhově myslel, že trailer by měl na tu hru navnadit, že by ji měl propagovat. Kdybych tuhle sérii neznal, tak bych si myslel že se jedná o klasickou střílečku.
-
všechno jde vypnout a proč dáváte hře hned červenou po shlednutí traileru?..samozřejmě nemusíte dávat kulku někomu z 50 metrů, střílet do sudu a dělat ze sebe Ramba...copak vám trailer ukazuje, jak se to má projít?ukazuje pouze styl, jakým to lze i projít...nechápu vás
-
Co máš proti té grafice? Jinak v některé té pasáži je dost blooru to jo. Ale jinak v normální hře (hrál jsem zatím z předobjednávky Sniper Challenge) a nic extra tam neni. Grafika se mi v Hitmanovi líbila. Jsi moc náročnej.
-
Bereš to špatně. Určitě nanajdeš v Hitmanovi sudy s hořlavinou nebo výbušninou na oslavě nějakého bosse. Ale když půjdeš někam do skladiště (což vypadalo jako nějaké skladiště), tak tam nějaký ten sud být může. Nemusíš se bát,že v každé misi bude hromada sudů s výbušninami. Dávají pouze alternativy k projetí mise podle mě.Můžeš to využít ve svůj prospěch a odlákat tím výbuchem (aniž by jsi někoho zabil) pozornost a proklouznout :-)
-
proč by tam být nemohli?co tahle použít sudy jen na odlákání pozornosti?..nemusí to být hned vražďící pomůcka
-
davejte minuska jestli se vam ta grafika libi tak jste asi slepí a je to ten nejvetsi bloor jaky jsem v hrach zatim videl
-
troll jsi ty
-
Já vim, že to jde vypnout, tak to taky budu hrát. Jen si prostě myslim, že dávat Hitmanovi "orlí smysl" je blbost. A k těm sudům... no prostě mi to to do tý série absolutně nesedí. V Doomovi ať si jsou, ale působěj (aspoň mně) jako pěst na oko. Hitman přece neni arkádka.
-
Troll.
-
Poslouchal jsi komentář chladného ženského hlasu? Pokud ano, tak se nad instinktem rozčiluješ zbytečně, neb jde vypnout. A sudy? Proč by se být nemohli? Když někdo chce hrát Hitmana jako střílečku (taky nechápu) a kosit všechno kolem, tak proč by to tam nedali?
-
I promise I will try and won't cry if I wouldn't handle it *3*
-
doufam ze ti civilisti na oslave pujdou zabit
-
Instinkt se da vypnout a vyssi obtiznosti budou opravdu obtizne takze zadne obavy