Přejít na výpis diskuzí
Nekompromisní zabiják v novém traileru na Hitman: Absolution
9.11.2012 | Adam Homola
46 příspěvků
-
No nevim, ten instinkt se mi vubec nelibi
-
no tak to je v prdeli do ted sem se o tu serii bal jenom trochu ale ted uz se o ni bojim hodne kdyz vidim kolik usili museli venovat interaktivite pri nasilnym pruchodu hrou a prijde jim chytry strilet z podia silverbarrelem na 50 metru do davu lidi aby dali headshot typkovi na baru chteji z toho udelat komplexni hru ktera pude dohrat i stylem cod a bojim se ze uz to nebude mit tu klasickou atmosferu
-
Instinkt je kravina a vybuchující sudy nemaj v Hitmanovi co dělat. Ale konečně aspoň ukázali, že mu nechali strunu (už jsem se bál, že ji mít nebude). Grafika mi nevadí, třeba mi to i pěkně pofachá. Pořád se toho trošičku bojim, ale.... čert to vem, tomu plešounovi neodolám!
-
Nevim jestli to myslis vazne ale jestli ano tak asi nevis co je hruzna grafika - nevidis to obrovske mnozstvi detailu a precizne udelane textury modely apod? je to lepe udelane nez vetsina desnich "hype" her kazdy dil Hitmana mel uchvatnou grafiku - jen muj nazor
-
už jen prá dní nemůžu se dočkat...
-
nezvyknu kritizovat grafiku ale tohle je hruza. Si mysli ze kdyz tam daji prehnany bloor, bloom nebo co to je, tak si nikdo nevšimne že to je stary engine.