Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim, ten instinkt se mi vubec nelibi
  • no tak to je v prdeli do ted sem se o tu serii bal jenom trochu ale ted uz se o ni bojim hodne kdyz vidim kolik usili museli venovat interaktivite pri nasilnym pruchodu hrou a prijde jim chytry strilet z podia silverbarrelem na 50 metru do davu lidi aby dali headshot typkovi na baru chteji z toho udelat komplexni hru ktera pude dohrat i stylem cod a bojim se ze uz to nebude mit tu klasickou atmosferu
  • kubi-wan
    Instinkt je kravina a vybuchující sudy nemaj v Hitmanovi co dělat. Ale konečně aspoň ukázali, že mu nechali strunu (už jsem se bál, že ji mít nebude). Grafika mi nevadí, třeba mi to i pěkně pofachá. Pořád se toho trošičku bojim, ale.... čert to vem, tomu plešounovi neodolám!
  • Nevim jestli to myslis vazne ale jestli ano tak asi nevis co je hruzna grafika - nevidis to obrovske mnozstvi detailu a precizne udelane textury modely apod? je to lepe udelane nez vetsina desnich "hype" her kazdy dil Hitmana mel uchvatnou grafiku - jen muj nazor
  • už jen prá dní nemůžu se dočkat...
  • nezvyknu kritizovat grafiku ale tohle je hruza. Si mysli ze kdyz tam daji prehnany bloor, bloom nebo co to je, tak si nikdo nevšimne že to je stary engine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit