Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeanczarny
    Prestige edition sice obsahuje sošku "Lord of Cinder" ale rozhodně nejde o bosse z prvního dílu, což byl Lord Gwyn (pokud bychom jako první díl brali Demon Souls pak King Allant). Gwyn je sice titulován jako Lord of Cinder ale podle zatím uveřejněných informací to vypadá, že nebyl jediný, kdo tak byl nazýván a hra by se měla nějakým způsobem kolem Lords of Cinder točit. Navíc je ta soška dost očividně onen rytíř z prvního traileru...vim, sem hnidopich
  • CoD už na tebe čeká
  • Než moba hnus možná, než moba klenoty jako Dota nebo LOLko? Těžko *4*
  • Nemusí byt milion, stačily by 3, červená, zelená a modrá, ne jen šedá a hnědá *3*
  • Nezoufej, bratře, do dubna jistě s Falloutem úspěšně skoncujeme!!! (mám stejný problém)
  • Tahle zpráva mi zkazila den, natěšený si instaluju Fallout 4, a po přečtení téhle zprávy se spíš těším na hraní DS3
  • lepší než všechen moba hnus dohromady
  • todle není pissardí humáč, aby tam bylo milion barviček...
  • Tvé myšlení se nachází ve velmi úzkém koridoru.
  • Ja jo. :)
    Spis, nez nejake RPG to beru jako mlaticku,kde je moznost se ruzne zlepsovat.
    Neco,jako treba kdysi GOLDEN AXE. :)
    KAZDOPADNE 2ku jsem si na zaklade videi z hry predobjednal. A pak jsem byl grafikou zklaman. :(
    Nemam rad, kdyz se mi lze.
    Trojku asi koupim, ale az po vydani.
    Predem uz penize nedam. :)
  • paráda, ale sneslo by to nějaký barvičky, tohle má barevnou paletu něčeho co jsem ráno položil do záchodové mísy, čerstvé květiny, nějaké pestřejší oblečení pro hrdinu, havajskou košili, modrý klobouk s pavím perem a tak, snad to pořeší mody.. a chorály v trailerech mi přišly jako poněkud ohrané kliše tak před 10 lety
  • Jak někdo tuhle recyklovanou anime koridorovku bez příběhu může hrát?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit