Přejít na výpis diskuzí
Neoficiální informace odhalují dvě sběratelské edice a datum vydání Dark Souls III
10.11.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
Hra šla dohrát a nepadala, bohužel tahle prvenství ji nepatří.
-
schválně jsem se teď doma podíval na to video o vztahu Bloodborne a Lovecrafta. Ta hra si může vypůjčit nějaké povrchní motivy, ale není lovecraftovská ani náhodou. Naprosto tomu chybí jakákoliv lovecraftovská atmosféra. A věř že od Lovecrafta jsem přečetl všechno, jeho dílo znám dobře. Nejlepší lovecraftovská hra co do zachycení atmosféry je bez diskuze Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth.
-
p2w omalovánkový hnus pro děcka ty klenote. MOBA a LoL hráči jsou největší plebs a wanna be
-
on ale nikdo nepíše, že si hru neužije, jen píše, že to neni RPG
-
ses na zákldace naučil něco o RGB a teď tu machruješ? LoL taký zoufalec
-
Docela přitvrdili kolektorka dvojky stála 2,5.
-
Ano, většinou se jim říká multiplayer.
-
zase tu nikde nevidím žádné argumenty. To snad není možné. Dark Souls pak rozhodně nestojí primárně na zabíjení nepřátel, ale stojí na exploringu, atmosféře, na vjemu a samozřejmě i na skvělém combatu. Bloodborne i první Dark Souls pak exploring přímo vyžadují, jelikož obsahuje skryté lokace, npc, questy. Bohužel jednodušší jedinci si nic také neužijí *3*
-
Ne dvě figurky ne *13* jakou si mám vybrat *13*
-
Z tve strany to je jen demagogie...primarni hratelnost DS stoji na zabijeni nepratel a bossu...to je to oc v te hre jde. Muze mit minimalisticke prvky ostatnich zanru, ale to jeste neznamena, ze do toho zanru patri. Osobne je mi to vlastne ukradene a ani nevim proc se rozepisuju, stejna situace jako kdysi pred lety s D2.
-
Skvělá zábava, nechat se dokola zabíjet a opakovat stokrát stejný úsek hry. Z toho by se měli ponaučit i další vývojáři, takhle se dělají hry.
-
Když jsi u těch superlativů zapoměl jsi napsat technicky nejhorší RPG minulé generace a kandidát na nejhorší port na PC všech dob.
-
Ouch, už abych se pustil do další série *14*
-
Ne, nic jsem tu podobného argumentům opravdu neviděl. Kde přesně je definováno, že RPG nemůžeš dohrát na základním levelu. Ve Witcherovi 3 nemám problém plnit zákazky o 12 lvl vyšší než je můj level, což znamená, že to taky není RPG.
Příběh v Dark Souls je, bohužel pro jednodušší jedince není o záchraně světa, ale úplně o nečem jiném. Dále samozřejmě pro zdejší jedince není vyprávěn pomoci cuscén či haldy brakové textu, což zase může vést u jednodušších jedinců ke zmatení. Dále si samozřejmě rád přečtu definici, že v RPG je třeba plná narace, aby jsme to mohli považovat za RPG. -
často se tam objevuje i Deus Ex, což taky není RPG
-
Vogone, s Drizztem toho moc nenaděláš. Pracně sem nalinkuješ videa a dokonce je opatříš komentářem a výsledek je, že dostaneš vynadáno.
-
Tak to hodně vypovídá o žánru rpg her, když se hra co není rpg objevuje na nejvyšších příčkách skoro v každém listu nejlepších rpg.
-
vzdyt ma pravdu, DS jsou H&S a ne RPG...prakticky zadny pribeh, v podstate zadny vyvoj postavy - regulerne se to da dohrat na 1.lvlu. Naproste zamereni na zabijeni nepratel.
-
argumenty jsi už slyšel, jde jen o to, zdali jsi tak bystrý chlapec, aby jsi je pochopil, ale na faktu že Dark Souls není rpg to nic nezmění, podle mě máš ale zejvně problém s pochopením samotného pojmu rpg a to bychom tu byli dlouho
-
Tomu říkáš argumenty?