Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já jsem rád za každé temné RPG, které je opravdu temné nejen settingem, ale i myšlenkami. Dark Souls splňuje oboje. Dark Souls v podstatě jediné dark fantasy na trhu, což je poněkud smutné, v současnosti trh spíše tíhne k RPG, kde se oblizují dva polygonoví panáci a z toho je mi na blití viz. Witcher 3.
  • Mantor aneb trotl ze sektoru se zase dovalil na games. cz a nějaké podklady opět zapomněl na východě... Snaha nějak argumentovat či racionálně diskutovat není, co?
  • ty a otec *15*

Ty jsi tak na střední maximálně adoptoval se třídou černouška.
  • dobře nezvládáš *15* *15*
    Tady na zasmáti a uvolnění od stresu : https://www.youtube.com/watch?v=0ZQYQKU3LO8

Jinak Dark Souls 3 jede na novým enginu, který představili u Bloodborne, to je tak asi vše k tvému trollingu.
  • njn a to jsi ani nevidel, proskakovani skrz zbrane velke jako jsi sam, nebo prosekavani nepratel skrz dvere, zdi ci jine nepratele. Proste fyzikalni engine tohoto dila je za zenitem a doji a doji. Fans to nevadi, takze proc by nepodojili znova ve 3, ze?
  • Pripominas mi meho syna ve veku 4, taky si nemohl vybrat v obchode, ktereho transformera si ma vybrat a ja mel vzhledem k jeho veku pro jeho chovani pochopeni. U cloveka nad 15 let veku dosahujici alespon prumerne inteligence bych toto chovani necekal, protoze je jim jedno na jak velkou figurku bude sedat prach. No je videt, ze lide jsou ruzni.
  • Draken69CZ
    Co to má s věkem co společného? Když máš tak hloupé otázky rozhodně budu starší než ty *15*
  • Dark souls jsem si vzdycky chtel zahrat ta hra me zajima, ale neprekousel jsem ty animace hlavni postavy, levitujici stit na zadech atd...bohuzel (zkousel jsem DS2 na pc)
  • Asharak
    S odlišným počtem možností tedy. Prosím pane, pardon, zapomněl jsem, že musím do detailů :)
  • Jestli toto je sarkazmus, tak sorry, ale jestli to myslis vazne, tak kolik je ti let?
  • Ano multiplayer je presne o opakovani uplne rovnakych situacii s uplne rovnakym rozostavenim vsetkych kulis.
  • Ako precitat si od funboya , ze DS nestoji na zabijani...jasne, ze nie kazdy vie, ze je postavene na dialogoch ;-)
  • Draken69CZ
    U nás nádraží nemáme to jsi chodil na šichtu s někým jiným *3*
  • Tak proč se jako jeden chováš?
  • Jezisi ahoj, porad jeste kouris pera na hlavaku nebo uz sis nasel lepsi praci?
  • Fanboy ať už DS, nebo LOL chovající se jak č*rák, je pořád č*rák. A ne, nehraju ani jedno, jen nemám rád č*ráky.
  • Vogone, mluvíš nesmysly. Dark Corners je docela věrná kombinace asi 3 povídek - Stíny nad Innsmouthem, Případ Charlese Dextera Warda, Call of Cthulhu a možná další (nechce se mi to googlovat, tak snad jsem nezkomolil názvy). Je tam skvěle zachycená atmosféra dekadentního rozpadajícího se městečka někde v Nové Anglii, kde se místní po generace kříži s rybolidmi (Stíny nad Innsmouthem), je tam převtělování mysli, jsou tam prastaří cestující časem. Je to přesně ten správný mix akce, adventury, hororu s nejlepší lovecraftovskou atmosférou, jaká doposud ve hře vznikla.
  • Vogon
    Že ty jsi Lovecrafta četl tak, že ses podíval na video z youtube? Dark Corers of Earth je jedna z nejhorších her, co se pochopení Lovecrafta týče, druhá polovina je naprosto hrozná a střílení po Dagonovi je třešnička na shnilém dortu.
  • Draken69CZ
    Chodíš na komoušský akce jo ty špíno jedna *11* *12* *16*
  • Tvl takovyho fanboje nemaj ani komousi na svych akcich, tvl nejsi ty nejakej posahanej jehovista nebo podobnej kokotenko??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit