Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Zrovna jedu 2. díl a samozřejmě jsem zapomněl, kam mám koho poslat, takže jsem Ashley zabil (rád se na ni dívám ve 3. díle). Ideální je mít vztah s Liarou a pak s Tali. Ještě Miranda je zajímavá. Nebo to celou dobu táhnout s Liarou:-D

• triptich

skvelý nápad na neoretro a dokonalý výber hry na začiatok. mass effekt patrí medzi najlepšie herné zážitky vôbec (myslené ako celá trilógia, hry samostatne nedokážem hodnotiť, vždy som šiel kompletku)

len malá kritika redakcie: rozbiehate dobré nápady a zmeny, len vždy začnete a potom to rýchlo utnete. občas je menej viac. longplaye, neoretro, gameplaye. všetko fajn, len by to chcelo pridať na množstve obsahu. tri videá týždenne je málo (retro a pokecové kluby sú stálice, to sa nepočíta)

• yeniczek

Ashley navíc byla docela xenofobní nána a štvala mě s tim už od začátku jedničky :) Ale jako nej parťák do nepohody samozřejmě ultimátní a lepší než Kaidan. Vždycky, když to hraju znovu, tak se modlím, abych nezapomněl, kam koho mám poslat :D

• Jack1947

To si zase nemyslím a to Neoretro to jen doložilo, prostě názor jednoho a všichni to tak nemají... třeba bych to hrál z toho důvodu že bych to hrál jinak( víceméně jako ME2) ale kdyby vyšel remaster který by zachoval hratelnost bylo by to taky super.

• Veskoslav

A na to jsi přišel jak? Jacku, drž hubu a nevyjadřuj se...BUde to tak nejlepší pro všechny.

• Veskoslav

To až později.)

• Veskoslav

Přehřívání pal čert. Ale zkusil si někdy jet Sentinela? 3 zbraně na zádech má defacto naprosto k ničemu. S nimi by si netrefil ani planetu, natož nepřítele. Taktéž systém schopností je tragický. A to nemluvím o pohybu. Ten je vyloženě tragický. Zejména rychlý pohyb a přesun z krytu je něco, co člověk proklíná doteď. Jedničku mám projetou celkově 3 krát. Ale po pravdě, vracet se k ní už nebudu. Příliš zastaralá, příliš ošklivá. Když to například porovnám s Kotorem, co je ještě starší, tak II. díl si zahraji i teď a naprosto v pohodě. Což se o 1. díle ME nedá říct. 

A ne, nemá to osekané. Naopak. Nejlepší systém má 3. díl a později asi jediná dobrá věc a to i v ME:A. 1. to má naprosto pitomě, protože vždycky jsem musel sebou tahat inženýra nebo někoho, kdo má elektroniku, abych otevřel některé věci. Systém rozkazů je taktéž blbý. Ano, je to skvělá hra, jedna z nejlepších. Ale hrát to v současné době už je masochismus:)

• Jack1947

Klasika 😀

Já rád aby ta postava byla tak trochu jako já a s ženskou se to dělá špatně to sžívání.

• 0011

Já hraju v 3d peson hrách vždycky za ženskou, když mám někomu 50+ hodin koukat na zadek tak ať je to aspoň žena.

• Jack1947

Já chtěl s Samanthou ale bohužel byla lessba.

• Jediny normalni romaenk je lesbicky s Liarou, vsechno ostatni je zvracenost.

• Jack1947

Podle Veskoslava tedy 6/10, nejhoršídíl😈

• Jack1947

Za ženskou bych to dal už kvůli tomu že některé postavy byli jen třeba na ženské... no dal dal je silné slovo ale zkusil.

• 0011
    Sto lidí sto chutí mě systém zbraní i schopností vyhovuje, příjde mi i z taktického ohledu lepší to přehřívání. Dvojka měla tak extrémně zredukovaný vývoj postavy že ho klidně mohli vynechat a udělat z toho cover based shooter jako Spec Ops the line a soustředit se na jiný obsah.
  • Carnage666

Jo, románek s Tali byl nejvíc.

• Tali'Zorah vas Normandy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Veskoslav

V jedničce je toho víc, co je blbě. Pohyb po mrtvých planetách, miliardy zbrojí, zbraní, systém zbraní a schopností. Systém schopností. To všechno je v 1. díle hodně, ale hodně zastaralé.

• Veskoslav

Pamatuji si ty miliardy obleků a modifikací a člověk pak měl tolik "gelu", že všechno a všechny zámky už pak jednoduše otevřel. Největším a podle mě nejhorším však byl systém schopností. Rvát tam nějak rozumně body bylo jako hodit si mincí a přemýšlet, jestli v příští misi udělám to či ono. A jezdit s Makem bylo něco, co už nikdy. Ve 2. díle to sice s Hammerem nevylepšili, ale pořád to bylo lepší jak v prvním díle.

Ironicky nejlepší pohyb po planetách ve vozidlech měl řešený až ME: Andromeda.

• Veskoslav

Málo? Naopak většina se projevila právě až ve 3. dílu. Ať už se jednalo o drobnosti z prvního dílu nebo rozhodnuté druhého dílu. A nejlepší romance je s Tali'Zorah nar Rayya. Zejména ve 3. díle a v DLC Citadela se to naplno projeví. Pak ještě Liara. Ale Ashley mi vždycky připadala naprosto nejnudnější.

• Jack1947

Neskončí nestraš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit