NeoRetro – hrajeme první Mass Effect
-
Já bych si už jen proto dal druhej díl páč jsem měl jenom s tou ropuchou z Novin a s ní to nebylo ono ( Ashley umřela předčasně).
-
Super nápad! Každopádně tohle "nové retro" je první náznak toho, že by staré retro mohlo někdy skončit... ta myšlenka se mi nelíbí. Odmítám ji. Neuznávám. Ne prostě.
-
Tak nebylo to nejlepší přirovnání, ale každý ubi je takovej těžkej písek. V AC1 jsi to nějak snad ani ještě nevnímal.
Jinak, jak zhruba píšeš ke konci.
-
Mám akorát rozjetou počtvrté jedničku, jsem už u konce před Virmire se splněným všemi side questy. Souhlas s kluky, ze intro ke hře je mind blowing a pokaždé, když ho vidím, mi mrazi.
Moc se mi líbí, jak z Vaška odkapava nadšeni pro hru.
Jen tak dal!
-
po Kotoroch mi prisiel ME osekany. Po Balduroch mi prisiel Kotor osekany. a teraz vie vydat "Bioware" Anthem 😂
-
Ve hře jsem měl "románek" s Ashley, ve dvojce jsem ji byl věrný a před závěrečnou, sebevražednou, misí se Shepard podíval na její fotku na stole. To bylo velmi vychytaný. Taky pro to mě zklamal 3 díl - málo se odráželi skutky z předešlých dílů.
-
super trilogia...píšte si na 2 a 3ku čo chcete...dokopy je to parádna jazda..niekolkokrát odohrané a hudba tá je geniááálna..:)
-
nesouhlasim ja hral první 2jku a kdyz jsem pak hrál jednicku bylo to peklo ovladanim pocinaje pres herni napln az po technickou stranku proste na horsi se dycky spatne zvyka
-
Jeeeeeeeej moja srdcovka 😍😍😍
-
Taktiež považujem jednotku za najlepšiu. Potom to už šlo dole. Cerberus a Shepardova smrť hneď na začiatku dvojky a jeho oživenie v nasledujúcej scéne je scenáristicky odpad :D
-
Takže příště ten Bioshock hoši a přestaň už huhňat Aleši! Děkuju
-
Ostudu rozhodně neudělala, většina lidí jí považuje za nejlepší díl, ale
srovnání ac1 a ac2 nechápu, ac1 považuju za techdemo bez obsahu, kdežto
dvojku za nejlepší díl série a za jednu z nejlepších her všech dob.
Spíš bych chápal ac 2 a brotherhood, brotherhood přinesl určité změny,
ale stejně aspoň v mých očích dvojku nepřekonal a nepovedlo se to ani
origins ani syndicate, který považuju za druhý nejlepší díl, ale to je
hlavně tím, že mám rád to zasazení do počátků průmyslové revoluce, ale
zpátky k ME - dvojka má v určitých částech navrch a vedlejší questy pro
jednotlivé postavy patří k tomu nejlepšímu ze série, ale byl bych radši
kdyby zachovali Mako akorát naplnily mapy zajímavějším a četnějším
obsahem a hlavní příběh mi v jedničce dodnes příjde mnohem lepší. -
Uznávám, že by mi to jistý potíže zřejmě způsobilo :-D. Jako hráče mě však zajímá pouze finální produkt, ne jejich vnitřní problémy, ať se týkaj čehokoli.
-
Ono, kdyby ti urezali varlata, tak už se taky moc nerozmnozujes. Víš jak..
-
V určitých směrech.. Akční to bylo taky dost, Collectori not bad, Cerberus výborná strana (alespoň ve 2. Dílu) etc.
2ka osobně ostudu neudělala (něco jako AC1 - AC2 z jineho soudku..)
-
To jo zbrojí taky, ale už tam vznikly pěkný ikonicky modely a nestačilo to, aby to jinak skvělou hru výrazně srazilo.
Vracet k tomu systému, bych se ale nechtěl. Mě docela vyhovuje většina změn, co přinesly nové díly, včetně MEA
-
Konečně herní žurnalista, který nepovažuje dvojku za lepší díl než jedničku, díky Vašku. Hry jsem hrál až když jsem dostal darem celou trilogii takže všechny po sobě a za mě je tam jednoznačně sestupná kvalita, akorát s tím, že i třetí díl považuji za skvělý. Jediná slabší stránka je ježdění po téměř prázdných planetách, ale vadilo mi to daleko míň jako zavedení stupidní munice ve druhém dílu.
-
Systém zbraní tam byl naprosto tragický.
-
MAss effect no jo to bejvali časy!
-
Copak? Že by vzpomínky na (hodně) staré dobré časy, kdy v BioWare ještě uměli něco vytvořit :-D?