Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tá hra nieje o tom naučiť sa skladať komp *7*
  • Jack1947
    Hmm otevřenej case není moc dobré řešení at už s levným zdrojem a nebo i bez *7*
  • "Airflow sem neřešil, protože sem měl otevřenej case". Jasný příklad někoho, kdo tomu vůbec nerozumí :-D
  • Jack1947
    Přesně "inženýři" ale jsou ve většině případů neschonpí a nepužitelní. Logika je pro ně už z pravidla úplně cizí.
  • Jack1947
    Já jsem levý na obě ruce ale dokářu vyměnit ramky cpu, dokonce i grafiku. Spíše je to pohodlnost a aspon blbci doplácejí na blbost nebo nevědomost. Nebo hloupý nebo nezaintresovaní lidé
  • Mna by tak zaujimalo, ako si väčšina ľudí v dnešnej dobe kupuje trebárs nábytok, keď PC robí ľuďom evidentne stále take problémy. Budem úprimný. Skladanie zostavy neni prakticky vôbec o znalosti hardwaru, ale o zručnosti. Keď je niekto z vás proste ľavý, tak nezloži len PC, ale defakto čokoľvek, vrátane tej blbej skrine, ktoré Vám výrobca predá tak rozložené, že to svojou zložitosťou ešte prekonáva to PC. Učiť sa, učiť sa a učiť sa! Jednak nebudete blbí a jednak takmer vždy ušetrite ;)
  • A prečo vždy všetci pozerajú len po mizernom Creative a slusnejšom Xonare? Ak už planuješ kúpiť externú krabičku, tak tých možnosti máš razom mraky a kvalitatívne to bude niekde inde a možno aj za menej peňazí. Ja mám takto už roky trebárs Audinst MX2. Ta je sice drahšia, ale sú aj lacnejšie a rozhodne lepšie, ako X-Fi omyl. Myslím, že značka Fio, alebo tak nejak, bola velice slušná a relatívne lacná. Ľudia sa z nejakého dôvodu vždy zameriavajú len na “PC gaming” výrobcov, ale ono paradoxne práve to sú tie predražené a kvalitou cene nezodpovedajúce periférie. Ja si ale trebárs myslím, že na kvalitnom zvuku v PC, by SŠ nemalo šetriť. To sú veci, ktoré človek využíva denne a vydržia mu niekoľko dalších zostáv a budud robiť radosť ušiam neustále. Teda mám namysli niečo naozaj kvalitne. Ale ak tam chceš pripojiť nejaké lacnejšie slúchadla, tak je to myslím vlastne jedno a zostal by som aj u integrovaného riešenia.
  • A když jsou sluchátka za 2k, tak za kolik bych měl koupit zvukovku? Samozřejmě, aby byla co nejlepší cena/výkon.
  • To zalezi na tobe, ten dac za 5k udelal jiny zvuk i se sluchatkama za 500, ale stejne to bylo spatny, ale rekl bych ze ke sluchatkum za 2k (samozrejme nepocitam crapove herni sluchatka, ty jsou odpad i za 5 tisic) uz urcite ma cenu premyslet o nejake zvukovce.
  • No a u jakých sluchátek už má smysl kupovat zvukovku?
  • procesor je celkem tuhej, ale netlačil bych moc na větráček, onehdá jsem ulomil jednu vrtulku, jde to dost snadno
  • MalyZeli
    Vymenit procesor je primitivni zalezitost, ovsem stejne z toho mam strach, z toho zamku :D, chudak procesor je takova krehoucka vecicka. *2* *2*
  • Problem je, ze lepsi sluchatka ti jsou k nicemu, kdyz je zapichnes do Realteku. Mel jsem moznost porovnat sluchatka od petistovky po deset tisic na Realteku a na poradnych dac, treba neco se Sabrem a rozdil je dost velky. U sluchatek za 5 stovek samozrejme nema smysl dac za 5 tisic, musi se vybrat nejaky vhodny kompromis.
  • Ten problem se tyka spis interferenci, muzes mit sebelepsi integrovany cip, ale pokud je to nahouby odizolovane, tak se to tomu externimu provedeni nevyrovna. Potom proste zalezi na konkretnim pripadu, jak moc ti externi zvukovka pomuze a jestli treba ty penize navic nedat do lepsich sluchatek.
  • Kdyby šlo o tohle... ale baví mě argument, že se nemusí o nic starat, jen vloží/zapnou hru a hrají. V době Steamu, Originu apod. je tento argument směšný. Dnes se i hry graficky nastaví samy, dle komponent v PC, takže to se taky nemusí řešit, nebo je to otázka 10 sekund v Nvidia Experience. Rok 2018 a pořád musíš slýchat takovou komedii, přitom už několik let se lidi nemusí o nic takového starat.
  • Děkuji.
  • Děkuji za info.
  • Mám více PC a občas bych to prohazoval.
    Ještě byly ve slevě, takže stály myslím 1600,- Tak si zase říkám, jestli to není zbytečný kupovat drahou zvukovou kartu... ...aby to byl dobrý poměr cena/výkon.
    Kdyby tady někdo napsal, že i zvukovka za pár stovek je lepší, než původní, tak bych do toho šel. Do nějaké dražší zatím nepůjdu, třeba časem.
    Díky jinak za info.
  • Díky.
  • a přesto většina lidí hraje hry na lowzolích právě proto aby nemuseli něco tak složitýho jako lego stavět *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit