Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky. U noťasu bude asi integrovaná zvukovka horší, než u stolního PC, ne? Jak píšu nahoře, jen tak o tom uvažuju, ještě do nedávna jsem používal sluchátka za pár stovek a až teď mám kvalitnější. Pokud by tam rozdíl byl, tak bych do toho nejspíš šel... zatím jen do těch levných...
  • Jack1947
    Podle mě je to dost málo a ocenuji tvůrce za povedený námět.
  • Jack1947
    Podle mě zbytečně předražená zvukovka když máš slabé repro/hs tak ti spíše ještě uškodí ale nevím. I když u notasu to smysl může dávat třeba hlavně když ho máš i na hry.
  • K desktopu. No právě se ptám na levné karty záměrně, jelikož by mě zajímalo, jestli je tam rozdíl. Tisíce bych za to nedával, alespoň zatím.
  • Jack1947
    Tak ano dneska si postav dům kolika lidem už ani nedají hypotéku, natož aby si sami něco stavěli. To je hodně blbé srovnání.
  • Jack1947
    No noname já sem měl stále repasovanej a vždycky vybuchnul... ale top jsem byl mladej a blbej.
  • PreidaQ
    Mám pár let starý noťas a potom, co jsem si koupil slouchátka ATH-T500 (2500 Kč), tak jsem dokoupil i externí zvukovku Asus Xonar U3 (1000 Kč). A ten rozdíl je hodně patrný. Laicky řečeno, zvuk z integrované zvukovky jako by "vycházel z dálky", z téhle zvukovky je "o dost blíž" a čitelnější. Už si nedokážu představit, že bych se vracel k používání integrované zvukovky.
    Na druhou stranu se zvukovkami za tři stovky zkušenost nemám, ale řekl bych, že ty slouží spíš jako obyčejná náhrada za nefunkční integrovanou zvukovku/porouchaný jack apod. než jako vylepšení audio zážitku.
  • A k notasu nebo desktopu? Ja koupil k desktopu externí x-fi a jsem spokojenej. Ale nestoji tri stovky. To teda ne *4*
  • Divím se, že zrovna za takovouhle "hru" s navíc ještě early access někdo dá 20 eur. *7*

Nemluvě o tom, že na netu jde najít spousty návodů, jak komp posládat a zadarmo, že těch 20 éček můžete dát do toho procesoru.
  • Taky proc by deti meli mit znalosti hw a sw.
  • Dum taky dokaze postavit kazdy nouma a preci existuji stavebni firmy.
  • Měl sem kdysi dávno Eurocase s 350W za pár kil a vydržel roky naprosto bez problému. Airflow sem neřešil, protože sem měl otevřenej case. Ještě, že sem nedal na radu "odborníka". Mohl sem tak dát dva litry navíc do kvalitního cpu chladiče a pasivy na video paměť.
  • Já se bavil o té mechanické části.

Samozřejmě, že pro složení vhodného PC jsou třeba nějaké znalosti a přehled. Ale i kdyby to člověk neměl tak to sice koupí nevhodně ale složí to. Krom teda možné špatného socketu a cpu.

Ono dnes když ty máš základní znalosti a vybereš věci tak aby do sebe sedli. Tak pohoda. Když máš lepší znalosti tak pak sice vybereš lepší věci za méně, nebo věci kde je menší šance, že se pokazí. Vyloženě na nic zdroje na nic se snad ani dnes v czc apod neprodávají.

Dnes i to lego je složitější jak PC. Na netu si sjedeš recenze a pohoda. Pak to tam zapojit, je již primitivní. Sám nejsem žádný stavitel ale 3 PC jsem si postavil a vybral vhodně, nikdy se mi tam nic nepokazilo.
  • spoock
    jde, dokonce jeden maník do pinů napatlal termo pastu, prostě nepochopíš.
  • Přesně viz můj příspěvek výše.To, že si v OBI můžu koupit dlaždice, lepidlo na obkladačky, hřeben a stáhnu si návod na pokládku z joutjůbu ze mě ještě nedělá obkadače :-p
  • ucho
    ja mam tak 15 let starej case, 15 let starej monitor, 15 let starej zdroj a 15 let starou klavesnici. a spokojenost. mys jsem teda dva roky zpatky menil, kulickova uz nebyla in (ale slapala jak hodinky), klavesnici uz by to mozna chtelo novejsi, na te aktualni uz nejsou videt pismenka (jen se bojim nove ohledne stisku klaves, ted jsem spokojen). a je to proste stroj :D
  • Ty asi fakt neumíš porozumět textu. *1* Napřed napíšu, že někde to skládají zadarmo - ty mi pak napíšeš, že za to chtějí tučně zaplatit. Pak napíšu, že jsem nahrál tisíce hodin - ty napíšeš, že nejsem hráč. *1*
    K tomu už fakt nemám co dodat...
  • stále dělaj, ale už to vypadá lépe :-) V této ceně se bohužel stále dají koupit skříně např. s "300" W noname zdrojem bohužel.
  • Jack1947
    Eurocase se snad už moc nedělaj ne ? :D respkt naposled jsem si přečetl v inzerci asi tak 12 let zpátky... Zdroj za 8kill ? lol to musí bejt pecka ten by neměl ani 70w hehe
  • ucho
    teplovodiva pasta, jo, to je vec: http://i.imgur.com/KSWVpDQ.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit