Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja se priznam, stavim PC od 90tek a loni se mi povedlo dat na procesor tak "dobre" chladic ze v idle mel 100 stupnu *1*, chvilku trvalo nez jsem na to prisel a furt jsem se divil proc se ten novej komp porat vypina *1* (pravda pokud bych takovou fatalni chybu jako dat o 90 stupnu otocenej uchyt chladice udelal v 90tkach s procesorem bych se nadobro rozloucil....)
  • jesne ze nema integrovane zvukovky jsou dneska spicka vsak je to digitalni a analogovy prevodnik do sluchatek lepsi nebude a uz vubec ne za 300 *3*
  • Tak ono vpodstate cokoli na PC je odvozeno z logiky a kdyz nekde neumi ani zakladni logicke operace je to duvod k posmechu ,ale chapu takovy lide se neciti dobre kdyz se jim nejaky IT support/ admin smeje,kdyz oni jsou preci ti vzedelani PhDr. Ing. atd. nejlepe v nejakem humanitnim/filozofickem oboru *1* *1* *1*
  • Za 300 to moc cenu nemá. Trochu smysl by to mohlo mít od Asus Xonar DX nahoru. Někdy.
  • Taronyu
    Intel naopak nedáš, pretože tam máš predsa výrez.
  • Čím je človek na nižšej úrovni, tým sa radšej povyšuje nad ostatných. Ako keď nejaký IT support/ admin sa smeje z ľudí, čo nevedia nejakú koninu na PC.
  • Po přečtení zdejší diskuze jsem se zhrozil a začínám chápat proč lidé kupují ty uzavřené krabičky. A ještě k tomu se tady chválí za svou neschopnost číst manuál.
  • Nebudu lhát, po přečtení jsem vyfouknul vzduch z nosu. Dobrá práce.
  • Externí zvukovka se kupuje hlavně kvůli nahrávání zvuku. Aby převedla analogový signál z kvalitních mikrofonů na digitální signál. Sám používám Focusrite Scarlett 2i2. Stojí 3000. Nic levnějšího se nevyplatí kupovat...
  • PreidaQ
    Ano, pravděpodobně horší bude (navíc mám noťas značky Acer a zrovna u něj předpokládám, že se na podobných věcech šetřilo nejvíc). Každopádně jsem také řešil podobné dilema jako ty - radši levná externí zvukovka, u které ale nemusí být zajištěno, že to bude lepší (což znamená zbytečnou investici) nebo dražší věc? Já jsem se svým rozhodnutím zpětně spokojený. Jestli máš ale sluchátka za cenu přes 2000, tak pořizovat k nim zvukovku za tři stovky je cenový nepoměr..

Co mi ale není jasné, je - proč chceš sahat po externí kartě do stolního počítače? Vždyť bys v pohodě mohl koupit normální zvukovku (klidně i bazarovou), která bude za stejnou cenu lepší než externí.
  • A to uz je to dneska sranda kdyz defakto procak "sedi na POGO pinech" a nema vlastni nozicky... k tomu jsem mel vzdy respekt pri vsazovani :) ... ale jak je psano nize.... lidi jsou kreativni... a uz jsem potkal i par chladicu na CPU bez pasty atp.
  • no a nebo uz jsem videl i narvany USB do RJ45ky s tim ze "ta mys je rozbita" *1*
  • nevim jak dnes, ale tehdy jsem si nechaval skladat 2 PC v CZCcku (nez mne na*ali a stala se z nich cervena Alza).... porste jsem si nahazel do kosiku komponenty a na konci zaskrt ze to chci i poskladat... proc? a) pohodli b) pri problemu jsem jim to hodin na hlavu at se sami staraji kde se jim to pos*alo..
  • Jj ze stejných důvodu jsem si to nechal poskládat i já.
  • Par predchozich PC jsem si taky nechal slozit... ciste pro to, ze
    a) kdyz jsem koupil vse u jednoho prodejce, slozil mi to zadarmo
    b) kdyz s tim neco bylo (a ze mi postupne shoreli 3 motherboardy a jedny ramky) proste jsem to popadl, prines a nechal se s tim trapit je... posledni PC jsem skladal sam pac jsem kanibalizoval cast stareho PC a komponenty kupoval po ruznu a nastesti nebyly zadne problemy :)
  • Jenže jsou ještě daleko důležitější věci a ve škole se neučí. Jestli někdo neumí poskládat PC, to je to poslední...
  • *je užitečnější
  • Právě bych chtěl zkušenost s těmi levnými. Myslím si, že z těch GSP 300 by šel vymáčknout ještě lepší zvuk.
  • Protože to užitečnější než vědět že Neruda neudělal práva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit