Přejít na výpis diskuzí
Next Car Game chce ukázat, že je o destrukční závody zájem
2.9.2013 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Flat out skvělé časy. Kdy auta měli destruktivní model lepší než dnešní NFS a inteligentnější protivníky kteří se nebáli do vás narazit. Jako hra na jednoduché závodění plné rozmlácených plechů a upadlých pneumatik neměla konkurenci a ještě dnes nemá! Ze všech závodních her které jsem kdy hrál bylo jedno z nejlepších jelikož dala něco nového do zavodní hry a to masivní destrukci, derby a minihry dneska skoro každá závodní hra je v podstatě obyčejná zavodní hra akorát s tím že k ní máte otevřený svět a tím to končí k tomu nějaký jednoduchý arkádový jízdní model a tečka. *9*
-
-
AAno, dodnes mam jeste original a z profesionalne lokalizovanou ceskou verzi, od cdprojektu stejne jako druhej dil ,Ultimate carnage az na dvd od score, ten paskvil Destroy jen vizualni nepovedenej a HW humus hnus.
Souhlas , chceto dneska nejake to demolovani vozu, to chybi moc.
-
-
konecne! tiez by som prijal keby tam pridali aj nejaku odrodu tych minihier s vodicom vyletujucim cez celne sklo. to bolo velmi zabavne a navykove. ako cely flatout. nikdy ma prilis nebavili zavodne hry ala forza grantourismo atd. ale ta zivocisnost a zabavnost flatoutu ma chytila a nepustila.
-
Já jsem z Finů v rozpacích, nedávno ukázali fakt otřesnou parodii Ridge Racer Driftopia. Pomyslel jsem si, to není možný, to nemohli dělat Finové, že by tak hluboko klesli? Ted ukázali novej FlatOut a zatím se mi to hodně páčí - připomíná mi to ten starý dobrý FlatOut a navíc se libí že chtějí vyslyšet komunitu a udělat hru jakou si všichni přejí. Tahle hra prostě nemůže zklamat *14*
-
Predobjednano! Uz se tesim.
-
na novej carmageddon se taky hodne tesim jinak uz me docela stve ze vyvojari ruzne hry podminuji tim vyberem penez od hracu:/ osobne bych radsi podporil vyvojare az si hru zahraju a az uznam ze je kvalitni, takhle by clovek daval kde komu svoje tezce vydrene eura a vyvojari pote nemaji tak velkou motivaci. prece jen kdyz se neco usetri tak to neni tolik zle ne?:D
indie hry jasne ukazuji ze to jde i bez vyberu penez a vyvoj hry se da co se tyce nakladu docela osekat. chapu ze nejake ultra AAA hry potrebuji velkej balik ale i tak me zaujaly tento rok hry kde investice nebyla vubec velika.
kikstarter mi prijde jako fajn vec na podporu lidi kteri delaji techniku a maji ruzne vedecke projekty, to mi tu dlouho schazelo ale kdyz koukam ze tam davaji i znama studia hry aby usetrily mno nic pro me *12* -
FlatOut 1 a 2 mě bavily jako dlouho nic, prostě taková sranda divočina, pak mě ještě dost bral Burnout Paradise.
-
ja pamatuju tohle http://www.youtube.com/watch?v=8NDzvQ8WVkM
(jezdilo se i na tratich, krome areny)
i kdyz trosku cheat proti ai bylo couvat, tam nebyl motor, tak nemoh vybouchnout *5* -
-
Já pamatuju teda druhej díl:
http://www.youtube.com/watch?v=HX3Ji-4x0UY
A byla to neskutečná zábava.
mimochodem DD2 mělo neskutečně skvělý metalový soundtrack.
http://www.youtube.com/watch?v=30kF4WMpXbs
-
-
Flatout 1 a 2 boli a navždy aj ostatnú najlepšie závodno deštrukčné hry :)
-
-
Doufejme, ze ne. Ze se jeste objevi neco lepsiho. Byt latka je opravdu velmi vysoko.
-
-
No ak mám pravdu povedať tak toto ich voľné pokračovanie vyzerá viac než sľubne :)
-
-
To já mám rád spíše Burnout Paradise. Mnohem lepší závody, zábavnější závody a i zpracování prostředí je lepší. Flatout 1 a 2 jsou takové hezké sranda závody pro pobavení. Ale narozdíl od BP jsem se k nim nikdy po dohrání nevrátil.
-
-
Inu, 100 lidi, sto chuti. Ja povazuji Burnout Paradise za jednu z nejhorsich arkadovych zavodnich her, kterou jsem kdy hral. Jezdni model je k smichu, trate jsou nudne, auta se chovaji vsechna velmi podobne, soundtrack je annoying jako prase (v tomhle Flatout take nema zrovna co rict, az Ultimate Carnage ma pro me slusny soundtrack). Flatout je dle meho uplne jina liga.
-
Ja jo ... Flatouty jsem dohral nekolikrat, dvojku bohuzel ne, jelikoz mam v pulce hry crash a nemuzu se ho zbavit ale nikdy jsem nemel problem se kte hre vratit a hrat ji nekolikrat znovu do pulky :)
-
Mě zas přišlo lepší chování aut ve Flatoutech...a na lanku na vyblbnutí to s těmi speciálníma soutěžema bylo super :)
BP mě po čase začal nudit- vlastně ani nevím proč, ale hra je to dobrá.
-
-
no... kdyz se to tak vezme tak krom carmageddonu ani nic podobnyho neznam
-
-
tak jedine tu spomenutý carmageddon alebo destruction derby, tiež si nepamätám na nejakú hru podobného razenia.
-
crashday
-
destruct derby
-
-
ach, tá nostalgická slzička, destruction derby bola jednou z tých hier čo som dokolečka hrával až do zbláznenia :) pekné spomienky mám na ňu
-
-
Burnout paradise
-
-
burnut paradise bola dobrá hra no mne viacej sedel nespútaný off road racing ala flatou ako jazdenie v meste, i keď burnout paradise mal zábavný deštrukčný model a motorky.
-
-
-
Carmageddon
-
-
môže byť, carmageddon 1 bola tiež riadna mastenica, demo som hral snáď tisíckrát :)
-
-
S tim se da souhlasit zabava to byla ultimatni ;) Proto jsem si koupil Ultimate Carnage
-
-
tak tak, ultimátna zábava, ešte teraz sa mi na poličke vyníma originálna grabica prvého flatoutu kúpeného poctivo za plných 1499 SK :)
-
-