Přejít na výpis diskuzí
Next Car Game chce ukázat, že je o destrukční závody zájem
2.9.2013 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Flatout 1 a 2 boli a navždy aj ostatnú najlepšie závodno deštrukčné hry :)
-
-
Doufejme, ze ne. Ze se jeste objevi neco lepsiho. Byt latka je opravdu velmi vysoko.
-
-
No ak mám pravdu povedať tak toto ich voľné pokračovanie vyzerá viac než sľubne :)
-
-
To já mám rád spíše Burnout Paradise. Mnohem lepší závody, zábavnější závody a i zpracování prostředí je lepší. Flatout 1 a 2 jsou takové hezké sranda závody pro pobavení. Ale narozdíl od BP jsem se k nim nikdy po dohrání nevrátil.
-
-
Inu, 100 lidi, sto chuti. Ja povazuji Burnout Paradise za jednu z nejhorsich arkadovych zavodnich her, kterou jsem kdy hral. Jezdni model je k smichu, trate jsou nudne, auta se chovaji vsechna velmi podobne, soundtrack je annoying jako prase (v tomhle Flatout take nema zrovna co rict, az Ultimate Carnage ma pro me slusny soundtrack). Flatout je dle meho uplne jina liga.
-
Ja jo ... Flatouty jsem dohral nekolikrat, dvojku bohuzel ne, jelikoz mam v pulce hry crash a nemuzu se ho zbavit ale nikdy jsem nemel problem se kte hre vratit a hrat ji nekolikrat znovu do pulky :)
-
Mě zas přišlo lepší chování aut ve Flatoutech...a na lanku na vyblbnutí to s těmi speciálníma soutěžema bylo super :)
BP mě po čase začal nudit- vlastně ani nevím proč, ale hra je to dobrá.
-
-
no... kdyz se to tak vezme tak krom carmageddonu ani nic podobnyho neznam
-
-
tak jedine tu spomenutý carmageddon alebo destruction derby, tiež si nepamätám na nejakú hru podobného razenia.
-
crashday
-
destruct derby
-
-
ach, tá nostalgická slzička, destruction derby bola jednou z tých hier čo som dokolečka hrával až do zbláznenia :) pekné spomienky mám na ňu
-
-
Burnout paradise
-
-
burnut paradise bola dobrá hra no mne viacej sedel nespútaný off road racing ala flatou ako jazdenie v meste, i keď burnout paradise mal zábavný deštrukčný model a motorky.
-
-
-
Carmageddon
-
-
môže byť, carmageddon 1 bola tiež riadna mastenica, demo som hral snáď tisíckrát :)
-
-
S tim se da souhlasit zabava to byla ultimatni ;) Proto jsem si koupil Ultimate Carnage
-
-
tak tak, ultimátna zábava, ešte teraz sa mi na poličke vyníma originálna grabica prvého flatoutu kúpeného poctivo za plných 1499 SK :)
-
-
-
Jooo Flatout, to nebyla vůbec špatná hra. Přišla mi taková krásně "surová" v tom smyslu, že ty bouračky byly dost dobře udělaný, tak jak to vídam ve filmech anebo v arénách Destruction Derby v reálu. Hlavně teda jednička, sice byla poměrně težší a pomalejší, ale o to lepší jsem měl pocit, když jsem někoho nabral z boku T-Bonem *5*
Sice nešly ty káry rozmlátit úplně jak v Carmáči, ale to co zmuchlat a poničit šlo, to stálo fakt za to. Strašně mi ta hra připomíná tu úvodní řezanici (závod) z filmu Jestli se rozlobíme, budeme zlí. Žádný přehnaný exploze a další moderní efekty, prostě jen káry plech na plech, ale ve výsledku to bylo dost slušný řádění. Strkanice, blokování, nárazy, sviňárny a salta vzduchem!!
Co víc si od hry zaměřený na tenhle typ závodů přát?
Takže já si myslim, že Flatout (povedenej) má určitě svý místo na trhu. Zrovna minule se psalo o NFS, kterýho jsou lidi přesycený a Flatout, kterej má rozhodně čim zaujmout by nás nebavil? -
Jo, konečně video bez reklamy na Evropu 2! *2*
-
FlatOut 1 a 2 mě bavily jako dlouho nic, prostě taková sranda divočina, pak mě ještě dost bral Burnout Paradise.
-
ta destrukce je brutal *16*
-
-
nic v porovnání s plně procedurální simulací...docela škoda že nepoužili tento engine....
http://www.youtube.com/watch?v=LY74MhYdFvk -
-
Až se ty plechy přestanou chovat jak plast. Vždycky se to celé vlní, vrtí, jako kdyby to nemělo skoro žádnou váhu a při vlastním vyzkoušení je to ještě patrnější.
-
-
oni pouzivaju soft-body fyziku pri ktorej ale nemozu mat prilis hustu siet hmotnych bodov = hmotnost nie je rovnomerne rozdelena. Pokial chcu zachovat realisticke vlastnosti materialov(ohybnost, pruznost) tak to asi nebude lahke zmenit. Ale pochop, ze sice to vyzera nerealisticky ale to preto aby sa to mohlo realisticky chovat.
-
Mno 1) engine je stále alpha *4*
2) plechy i v reálu se při nárazu celé vlní a vrtí ačkoliv souhlasím že někdy se v enginu vrtí až moc
http://www.youtube.com/watch?v=LNG7Nm9XDko -
-
Tohle už je v Dirt 3 a super.
-
Právěže zrovna na tomhle videu je vidět, že plechy se normálně vrtí jen když se vrtí celé auto (což ovšem nastává v BeamNG taky i bez jakéhokoliv nárazu, stačí trochu trhnou řízením i v jízdě krokem a auto se rozhoupe a rozvlní jak z gumy). V tomhle se to jakože trošku zahoupe, ale jen tak na vteřinku dvě a ještě jen u jednoho auta :D
Není ten engine náhodou v alfě už snad dva roky?
-
-
-
-
-
konecne! tiez by som prijal keby tam pridali aj nejaku odrodu tych minihier s vodicom vyletujucim cez celne sklo. to bolo velmi zabavne a navykove. ako cely flatout. nikdy ma prilis nebavili zavodne hry ala forza grantourismo atd. ale ta zivocisnost a zabavnost flatoutu ma chytila a nepustila.
-
Flat out skvělé časy. Kdy auta měli destruktivní model lepší než dnešní NFS a inteligentnější protivníky kteří se nebáli do vás narazit. Jako hra na jednoduché závodění plné rozmlácených plechů a upadlých pneumatik neměla konkurenci a ještě dnes nemá! Ze všech závodních her které jsem kdy hrál bylo jedno z nejlepších jelikož dala něco nového do zavodní hry a to masivní destrukci, derby a minihry dneska skoro každá závodní hra je v podstatě obyčejná zavodní hra akorát s tím že k ní máte otevřený svět a tím to končí k tomu nějaký jednoduchý arkádový jízdní model a tečka. *9*
-
-
AAno, dodnes mam jeste original a z profesionalne lokalizovanou ceskou verzi, od cdprojektu stejne jako druhej dil ,Ultimate carnage az na dvd od score, ten paskvil Destroy jen vizualni nepovedenej a HW humus hnus.
Souhlas , chceto dneska nejake to demolovani vozu, to chybi moc.
-
-
PO tom HW nesmyslu FlatOut 3: Chaos & Destruction, to chce restart a navrat ke korenum, uvidime jak se s tim poperou v praxi.
-
-
Vse po FO2 jiz nedelali BUGBEAR !!!!!!!
-
-
FlatOut 1, FlatOut 2 a FlatOut: Ultimate Carnage, tieto tri hry robili bugbear :)
-
Ultimate Carnage dělali Bugbear.
-
-
-
Ja jim verim. Predplaceno.
-
ja pamatuju tohle http://www.youtube.com/watch?v=8NDzvQ8WVkM
(jezdilo se i na tratich, krome areny)
i kdyz trosku cheat proti ai bylo couvat, tam nebyl motor, tak nemoh vybouchnout *5* -
-
Já pamatuju teda druhej díl:
http://www.youtube.com/watch?v=HX3Ji-4x0UY
A byla to neskutečná zábava.
mimochodem DD2 mělo neskutečně skvělý metalový soundtrack.
http://www.youtube.com/watch?v=30kF4WMpXbs
-