Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Predobjednano! Uz se tesim.
  • Já jsem z Finů v rozpacích, nedávno ukázali fakt otřesnou parodii Ridge Racer Driftopia. Pomyslel jsem si, to není možný, to nemohli dělat Finové, že by tak hluboko klesli? Ted ukázali novej FlatOut a zatím se mi to hodně páčí - připomíná mi to ten starý dobrý FlatOut a navíc se libí že chtějí vyslyšet komunitu a udělat hru jakou si všichni přejí. Tahle hra prostě nemůže zklamat *14*
  • Jazz
    Steam prosím. *14*
  • Nedělají náhodou bugbeaří AAA hru, prakticky stejnou jako Flat out ale s jiným názvem. Viděl jsem cca před půl rokem už i gameplay. Tak proč tohle to?
    • Tak už to i vyšlo. Ridge Racer Unbounded.
      http://www.youtube.com/watch?v=Ofrczmkt9Tg
  • Já si to každopádně předobjednávám, vývojaři se snaží a vypadá to že jim to jde moc dobře :)) A já se rád budu podílet (sice jen pár dolary) na jejím vývoji :)
  • Horst_Fuchs
    No já vám nevím, bůhví co z toho nakonec vyleze.
    Je to už přece jen dlouhá doba co dělali Ultimate Carnage a to stejnak byl jen prachobyčejnej remake dnes už 7 let starý dvojky. Krátký video je jedna věc, výsledná hra jiná.

Novej Flatout sice zní lákavě, ale za pětikilo do toho asi nepůjdu, radši si počkám na první recenze.
  • 15k3
    Toto bude další propadák ako FAILout 3. Raději ani nestahovat!!!
    • Chytroline 3jku uz nedelali BUGBEAR,k neco si o nich zjisti, jejich hry byly vzdy super, treba RALLY TROPHY
    • Ty si sezral jablko vedeni ci co? OMG... Opravdu tupec kam se podivas, velebnosti....
      Jak muzes neco soudit, kdyz neni ani Alpha? Si to hral ty sasku? Tak radsi nekomentuj neco o cem vis pi**
      • 15k3
        Stačí se kouknout již na zmiňovaný Fail out 3 a poznáš, že toto studio není schopné vyprodukovat něco hratelného. *11*
        • vlastik.plaminek
          Stačí se kouknout na tebe a je poznat, že sourozenecká láska není schopná vyprodukovat nic normálního.
        • Jeziis tohle je ale zase de-ebil.
        • Redneck
          Nesněd si pár nezralejch jablek? Přijde mi to tak.
        • Flatout3 : Team6 Game Studios ; next troll please, pokial mozno tak menej retardovany a hlupy
    • lol jaky hlupak :)
    • Nedělalo trojku jiné studio?
      • Redneck
        Nedělalo, ale podělalo a to totálně *11* Chudáci Bugbeaři...koukat jak někdo ničí jejich značku.
        Tohle samý se stalo s Carmageddonem, jen ne v tak velkym měřítku.

Každopádně oboum sériím fandim a doufam, že se zas dostanou na vrchol. Zvlášť ten Carmáč 2 tenkrát působil jak z jiný planety a rozhodně to nebylo jen kvůli tomu kontroverznímu násilí.
        Kvalitní hra obsahuje násilí jako jeden z elementů hry, špatná hra obsahuje jen násilí, aby si jí vůbec někdo všimnul, ale pravej pařan o takovej sh*t ani nezakopne.
        Přijde mi smutný, že tyhle 2 řežby bojujou o naší přízeň na Kickstarteru a bludy jako NFS, který parodujou samy sebe maj furt dost prodejů na to, aby se vyvíjely a prodávaly každej rok. A jasně, ne všechno na NFS stojí za nic, ale moje nadšení se ani trochu nerovná tomu, co jsem prožíval při hrání výše zmíněnejch titulů.
      • 15k3
        Záleží na tom?
        • Ano a hodně například co udělalo criterion s NFS.
          • 15k3
            Co? Jen se nebáli udělat něco nového a ne jen kopírovat předchozí díly.
            • Udělali něco nového ale to používali další 3 roky a tak sérii podle mě zdrželi. Nemluvě o tom že NFS MW2 byl spíš Burnout.
        • montatatana
          Jo?
          • 15k3
            CoD ti taky dělají 2 studia... a záleží na tom?
            • palcov
              Záleží. Mezi CoDkem od Treytach a Infinity Ward je poznatelný rozdíl...
            • 15k3
              A tohle má změnit můj názor a názor 95% lidí. *6*
            • Neber příklad z jednoduché střílečky ale taky ano například ty studia mají smlouvu která praví že se Trearch nesmí dopustit zasazení děje codka do doby modern warfare. Proto BO2 byla v budoucnosti.
  • tonnymontana
    na novej carmageddon se taky hodne tesim jinak uz me docela stve ze vyvojari ruzne hry podminuji tim vyberem penez od hracu:/ osobne bych radsi podporil vyvojare az si hru zahraju a az uznam ze je kvalitni, takhle by clovek daval kde komu svoje tezce vydrene eura a vyvojari pote nemaji tak velkou motivaci. prece jen kdyz se neco usetri tak to neni tolik zle ne?:D

indie hry jasne ukazuji ze to jde i bez vyberu penez a vyvoj hry se da co se tyce nakladu docela osekat. chapu ze nejake ultra AAA hry potrebuji velkej balik ale i tak me zaujaly tento rok hry kde investice nebyla vubec velika.

kikstarter mi prijde jako fajn vec na podporu lidi kteri delaji techniku a maji ruzne vedecke projekty, to mi tu dlouho schazelo ale kdyz koukam ze tam davaji i znama studia hry aby usetrily mno nic pro me *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit