Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    No já vám nevím, bůhví co z toho nakonec vyleze.
    Je to už přece jen dlouhá doba co dělali Ultimate Carnage a to stejnak byl jen prachobyčejnej remake dnes už 7 let starý dvojky. Krátký video je jedna věc, výsledná hra jiná.

Novej Flatout sice zní lákavě, ale za pětikilo do toho asi nepůjdu, radši si počkám na první recenze.
  • Já si to každopádně předobjednávám, vývojaři se snaží a vypadá to že jim to jde moc dobře :)) A já se rád budu podílet (sice jen pár dolary) na jejím vývoji :)
  • Mato1987
    FlatOut 1, FlatOut 2 a FlatOut: Ultimate Carnage, tieto tri hry robili bugbear :)
  • vlastik.plaminek
    Stačí se kouknout na tebe a je poznat, že sourozenecká láska není schopná vyprodukovat nic normálního.
  • Tak už to i vyšlo. Ridge Racer Unbounded.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ofrczmkt9Tg
  • Ultimate Carnage dělali Bugbear.
  • Jeziis tohle je ale zase de-ebil.
  • Chytroline 3jku uz nedelali BUGBEAR,k neco si o nich zjisti, jejich hry byly vzdy super, treba RALLY TROPHY
  • Vse po FO2 jiz nedelali BUGBEAR !!!!!!!
  • Tohle už je v Dirt 3 a super.
  • Mato1987
    tak jedine tu spomenutý carmageddon alebo destruction derby, tiež si nepamätám na nejakú hru podobného razenia.
  • Jack1947
    AAno, dodnes mam jeste original a z profesionalne lokalizovanou ceskou verzi, od cdprojektu stejne jako druhej dil ,Ultimate carnage az na dvd od score, ten paskvil Destroy jen vizualni nepovedenej a HW humus hnus.
    Souhlas , chceto dneska nejake to demolovani vozu, to chybi moc.
  • Mato1987
    No ak mám pravdu povedať tak toto ich voľné pokračovanie vyzerá viac než sľubne :)
  • Mato1987
    tak tak, ultimátna zábava, ešte teraz sa mi na poličke vyníma originálna grabica prvého flatoutu kúpeného poctivo za plných 1499 SK :)
  • Mato1987
    burnut paradise bola dobrá hra no mne viacej sedel nespútaný off road racing ala flatou ako jazdenie v meste, i keď burnout paradise mal zábavný deštrukčný model a motorky.
  • Mato1987
    ach, tá nostalgická slzička, destruction derby bola jednou z tých hier čo som dokolečka hrával až do zbláznenia :) pekné spomienky mám na ňu
  • Mato1987
    môže byť, carmageddon 1 bola tiež riadna mastenica, demo som hral snáď tisíckrát :)
  • oni pouzivaju soft-body fyziku pri ktorej ale nemozu mat prilis hustu siet hmotnych bodov = hmotnost nie je rovnomerne rozdelena. Pokial chcu zachovat realisticke vlastnosti materialov(ohybnost, pruznost) tak to asi nebude lahke zmenit. Ale pochop, ze sice to vyzera nerealisticky ale to preto aby sa to mohlo realisticky chovat.
  • Jack1947
    PO tom HW nesmyslu FlatOut 3: Chaos & Destruction, to chce restart a navrat ke korenum, uvidime jak se s tim poperou v praxi.
  • Jazz
    Steam prosím. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit