Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právěže zrovna na tomhle videu je vidět, že plechy se normálně vrtí jen když se vrtí celé auto (což ovšem nastává v BeamNG taky i bez jakéhokoliv nárazu, stačí trochu trhnou řízením i v jízdě krokem a auto se rozhoupe a rozvlní jak z gumy). V tomhle se to jakože trošku zahoupe, ale jen tak na vteřinku dvě a ještě jen u jednoho auta :D
    Není ten engine náhodou v alfě už snad dva roky?
  • Mno 1) engine je stále alpha *4*
    2) plechy i v reálu se při nárazu celé vlní a vrtí ačkoliv souhlasím že někdy se v enginu vrtí až moc
    http://www.youtube.com/watch?v=LNG7Nm9XDko
  • Ja jim verim. Predplaceno.
  • Jo, konečně video bez reklamy na Evropu 2! *2*
  • Až se ty plechy přestanou chovat jak plast. Vždycky se to celé vlní, vrtí, jako kdyby to nemělo skoro žádnou váhu a při vlastním vyzkoušení je to ještě patrnější.
  • nic v porovnání s plně procedurální simulací...docela škoda že nepoužili tento engine....
    http://www.youtube.com/watch?v=LY74MhYdFvk
  • Nedělají náhodou bugbeaří AAA hru, prakticky stejnou jako Flat out ale s jiným názvem. Viděl jsem cca před půl rokem už i gameplay. Tak proč tohle to?
  • palcov
    Záleží. Mezi CoDkem od Treytach a Infinity Ward je poznatelný rozdíl...
  • Redneck
    Nesněd si pár nezralejch jablek? Přijde mi to tak.
  • Flatout3 : Team6 Game Studios ; next troll please, pokial mozno tak menej retardovany a hlupy
  • 15k3
    Stačí se kouknout již na zmiňovaný Fail out 3 a poznáš, že toto studio není schopné vyprodukovat něco hratelného. *11*
  • Redneck
    Nedělalo, ale podělalo a to totálně *11* Chudáci Bugbeaři...koukat jak někdo ničí jejich značku.
    Tohle samý se stalo s Carmageddonem, jen ne v tak velkym měřítku.

Každopádně oboum sériím fandim a doufam, že se zas dostanou na vrchol. Zvlášť ten Carmáč 2 tenkrát působil jak z jiný planety a rozhodně to nebylo jen kvůli tomu kontroverznímu násilí.
    Kvalitní hra obsahuje násilí jako jeden z elementů hry, špatná hra obsahuje jen násilí, aby si jí vůbec někdo všimnul, ale pravej pařan o takovej sh*t ani nezakopne.
    Přijde mi smutný, že tyhle 2 řežby bojujou o naší přízeň na Kickstarteru a bludy jako NFS, který parodujou samy sebe maj furt dost prodejů na to, aby se vyvíjely a prodávaly každej rok. A jasně, ne všechno na NFS stojí za nic, ale moje nadšení se ani trochu nerovná tomu, co jsem prožíval při hrání výše zmíněnejch titulů.
  • Ty si sezral jablko vedeni ci co? OMG... Opravdu tupec kam se podivas, velebnosti....
    Jak muzes neco soudit, kdyz neni ani Alpha? Si to hral ty sasku? Tak radsi nekomentuj neco o cem vis pi**
  • lol jaky hlupak :)
  • Pete.palis
    ta destrukce je brutal *16*
  • Udělali něco nového ale to používali další 3 roky a tak sérii podle mě zdrželi. Nemluvě o tom že NFS MW2 byl spíš Burnout.
  • 15k3
    A tohle má změnit můj názor a názor 95% lidí. *6*
  • Neber příklad z jednoduché střílečky ale taky ano například ty studia mají smlouvu která praví že se Trearch nesmí dopustit zasazení děje codka do doby modern warfare. Proto BO2 byla v budoucnosti.
  • 15k3
    Co? Jen se nebáli udělat něco nového a ne jen kopírovat předchozí díly.
  • 15k3
    CoD ti taky dělají 2 studia... a záleží na tom?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit