Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obávám sel, že časem bude tak obrovský tlak od vývojářů, že to zas zruší... *9* Nicméně ještě musím konstatovat, že od Steamu ty 2 hodiny jsou fakt opravdu velkorysé podle mě 60min by stačilo ale na to nadávat nebudu že .. *1*
  • Podle mě tím nejvíc utrpí jednak ty úplně nejmenší hry (řekněme pod 4 eura) např. Windosill, Plug and Play, ale hlavně žánr visual novels, které se prodávají mnohdy i za velké peníze.
  • Mart9
    To už bychom chtěli moc :)
  • palver
    Nu, potrefená husa se ozvala. Opravdu právě Gone Home je provní, co mě napadlo. Po jejím "dohrání" (za cca hodinu a půl) bych chtěl okamžitě vrátit peníze, a tenhle pocit ve mě zůstává stále...

A ideálně ještě odškodné za zmařený čas, který jsem mohl plodněji věnovat třeba zíráním do stropu *15*

Ale vážně - je to správný krok v době, kdy téměř neexistují dema...
    ... a možná dobrý bič na vývojáře, aby si z nás nedělali dobrý den
  • jakub.krejcik.98
    Nazdárek lidičky..
    Otočme to, dejme možnost hrát placené hry pod steamem nejprve dvě hodiny zdarma a pokud to nedohrají a budou to chtít dohrát tak, budou muset zaplatit..
    s pozdravem!
  • kostejnesmrtelny
    What the ffucking fuck....? *8* *1* *1* *11*
  • Mart9
    Jen ať se bojí. Já to říkám furt, že odfláknout hru a říct si za ní přes 400 Kč je drzost.
  • . Nina Freemanová je osobní Přitelkyní Nathana Graysona tedy autora toho článku, takže to moc věrohodné nění. ten clánek z kotaku.
  • on te to nekdo nuti sledovat?
  • ta to pi4ovina
  • del0
    Tak hlavně že přeprodejem her nepřichází výrobce o zisk... *7*
  • Ty vies predat digitalne kupene hry cez PSN? To si frajer ;-)
  • to je holt hraní na PC. Já si taky na steamu koupil pár her, které jsem následně musel dle rad z fora opravovat, aby vůbec slušně jely. Prostě sranda.
  • Pokud hru hráč za 2 hodiny (ehm, to musí být "hra" za pár centů) celou dohraje, měl by mít tolik slušnosti, že jí vracet nebude. V tomto případě věřím spíš tomu, že než aby si někdo hru koupil a pak refundoval, to jí někde utorrentní.
    Pokud do dvou hodin zjistí, že hra je blbost (což je spousta her na steamu od "nezávislých" pak nevidím problém).
  • Pekny krok ale viac by som privital moznost predavania hier
  • Ano i nie. Kupim si nejaky produkt tak by mi mal minimalne fungovat out-of-the-box a nie ze to treba este doladovat aby sa to vobec spustilo. Chapem ze toto hlavne pos*al MS a dotklo sa to viacerych titulov, na druhu stranu co by sa talo Valve keby presli hry co pouzivaju GFW a proste ich fixly ?
    Ostatne takto ma problemy aj Fallout 3 alebo ,nie koli GFW, je problem rozbehat Vampire:Masquarade Bloodlines, co je celkovo problematicka hra ale mala by sa dat aspon "zahrat" ked uz ju ponukaju.
  • Uhm...hlavne ze sa hry blokuju na ucet...nech dovolia hry dalej po prejdeni predavat ako je umoznene master race konzolistom a nemusia vymyslat vracanie hier co uskodi hlavne vyvojarom uz i pri tak chabych pc predajoch
  • Akorát se můžeme těšit *11* na novou vlnu rádoby letsplayerů. Natočit video, vrátit a hop na další.
  • Tak kdo si stěžoval na vymizení demoverzí, tímto krokem je to efektivně vyřešeno.
  • na Foxtrote, placeny mody do nejakyho skajrimu drtivou vetsinu uzivatelu steamu vubec nezajimaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit