Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Já se tedy do komixu moc nedostal, ale doporučuji si najít i hudební uskupení Homestuck, co dělá do komixu hudbu. Na Bandcampu mají spoustu dobře poslouchatelných kousků.
  • Drobné upozornění tak trochu k tématu:
    Dnes vychází nový datadisk do The Lord of The Rings Online: Riders of Rohan. Podle všeho by to měl být návrat ke kvalitnímu obsahu z dob vydání Mines of Moria. Uvidíme.
  • 13_11
    To mě těší, Veverčáku. Brzy se uzdrav!
  • Sice mě skolila nemoc a je mi dost mizerně, ale Armellátka a Gomorost mě dokázaly potěšit *4*
  • Pozri podľa mňa má človek právo povedať,že niektoré zákony alebo ich uplatňovanie v praxi sú
    sú šialené. a podla mňa uplatňovanie patentov a autorských práv sa v posledných rokoch dostalo do totálne šialenej roviny.
    Dokazom je tento prápad,ale ešte lepším je vymáhanie stoviek euro slovenskou SOPOu od obce Heľpa zato,že deti pri fašiangovom sprievode a následnej zábave spievali ľudovú pesničku To tá Heľpa,ktorá sa v tejto dedine preukázateľne spieva už cez 100 rokov. SOPA argumentovala tým,že niaky potrhlí slovenský autor tu ľudovku niako prerobil a tak majú nárok za honorár a navyše naparila obci pokutu zato,že im neoznámili ,že budú niečo spievať. Dokonca im vyhrožovali súdom.
    Druhým príkladom je človek čo zorganizoval dva koncerty v Bratislave kde hrali kapeli svoje vlastné pesničky a SOPA ho dala na súd a chce po ňom poplatok okolo 2,5 miliona CZK.
    A u Vás v ČR to nieje o nič lepšie.Proste tie zákony ohľadom autorských práv a patentov a hlavne ich uplatnovanie v praxi sa dostalo do totálne absurdných a čialeným pozícií a treba stým niečo urobiť.
  • Komu to ten Christopher prodal?
  • myslis ze kdyz si nekdo bude z vlastnich prostredku sam pro sebe v garazi na koleni vyrabet auto co vypada Lambo, ze pro nej prijdou a znici mu ho? :)
  • walltar
    Co když .... to můžeme zakázat všechno. Sou hromady modů, které si člověk rád zahrál z různých filmů a seriálů ... tak je všechny zakažme a budeme mít hrozně dobrý pocit, jak podporujeme copyright. Ti lidi co na těch modech dělají tak se snaží ukázat to jak ten film mají rádi a nikdy se ještě nestalo, že by nějaký mod ublížil produktu ke kterému se dělá.

    Ale jinak sem rád, že sou tu lidi, kteří sou proti svobodomyslnosti ... v budoucnu se jim bude mnohem líp žít než těm svobodomyslným.... svoboda totiž peníze nevydělává.
  • strašně děkuju za seznámení s Homestuck, včera jsem to četl celej večer a je to úplně super! už chápu, proč vybral tolik peněz, ten autor má vážně geniální nápady :)
  • "Vzdání holdu"? Vy se všichni jednou z tý svobodomyslnosti zblázníte :) Ono se hezky bojuje proti WB, ale FYI - za podobou těch věcí, co mod kopíruje, je práce několika konkrétních lidí, kteří na tom celkem dřeli (viz dokumenty), dělali to pro ten film, mají na to smlouvy atp. Oni něco "vymysleli" a jsou jasně daná pravidla, za kterých a kde se to smí využívat. Copyright materiálu není vymysl, to je prostě něco, co se musí dodržovat a brát na to ohled. Nejde o to, jestli je to free projekt, nebo ne... co když to tvůrci po***rou, co když z toho vyleze blábol (jasně, málo pravděpodobné, ale kdo to zaručí? já ani ty těžko:) ) a tý značce to uškodí? Co když autoři modu udělají něco kontroverzního, něco, s čím by kopírovaných assetů nesouhlasili? Přijde mi trochu komické, jak nejvíc bojují za svobodné kopírování všeho lidi, kteří tím sami o nic nepřichází. Připomíná mi to známého, který tvrdil, že vlastnictví věcí je přežitek - zhruba tak do doby, než začal normálně vydělávat a kupovat si věci :)))
  • takže nemám cortex ani zkoušet ?
  • ales.smutny
    Výborně, tak to už jsme pokryli fragment problémů s tím modem!:))

    Ano, jsem si naprosto jist, že kdyby se DayZ jmenovalo Walking Dead, nikdo by nic nenamítal, tím spíše, kdyby se tam objevily kulisy z filmu, nějaký ten Rick Grimes...:) Ale to je určitě něco zcela jiného :)
  • Koukám, že tu probíhá vášnivá debata ohledně práv a neopráv na to použít věci z Pána prstenů filmu :) no to jsem psát nechtěl, ale je velmi zajímavé si to číst... mě nejvíc potěšil song z Contry... to jsem si hned zanotoval *14* hodiny a hodiny odehrané... miloval jsem to a dohráli jsem to s !kamarádkou! jenom jednou *1*
  • ales.smutny
    ?? Obávám se, že tady někdo něco čte mezi řádky a nebo se nevyjadřuje srozumitelně... A výjimečně to nebudu já.
  • ales.smutny
    Až na to, že by si to sám pan profesor nepřál, zákon to neumožňuje, jeho rodina to háklivě hlídá, ale tak hlavně, že umíme vykládat to právo po svém :)
  • 13_11
    Nejen VereWolfovi díky za přispění do diskuze! Příjemně jste mě všichni překvapili!
  • Nemají divisi? Tento mod měl ze všech modu nejlepší sledovanost!
  • 13_11
    „Donate“ odmítli na samém počátku vývoje, aby tak dali jasně najevo, že za svou práci nebudou brát ani dary.
  • 13_11
    Tak jest.
  • Kozy
    jojo, a co jsem četl forum, tak to nikdo nedokázal vyřešit. Na xpčkách mi to jde na fullscreen v klidu ale na notebooku se 7čkama to mám v tom defaultním rozlišení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit