Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: od božského RPG k Ďáblu
11.11.2012 | Marek Král
101 příspěvků
-
Samozřejmě tu je odkaz http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
-
-
Jednu takovou kritickou poznámku si dovolím .... vypusť to okýnko s pohledem na tebe neplní žádnou funkci a videa budou hned vypadat mnohem profesionálněj.
-
-
http://www.gameware.sk/
-
Nazdar lidi, točím videa z nových i trochu starších her.Teď jsem se začal soustředit i na horrorové hry jako je Slender nebo Erie.Pokud máte chvíli a neublíží vám to, podívejte se na můj kanál a třebas vás mé videa donutí kliknout na Odběr.Diky
-
Tohle je to na co sem čekal a v tehle době nazval AAA titulek, ne stupid rpg typu diablo3. Proti tomuhle je zbytek her jen k smíchu...
-
-
To musí mít teď hromadu peněz, když mají takovýho fanouška, jen tak dále! *4*
-
-
Sui Generis vypadá nadějně ale zatím blbě. sledovat souboje je jak čučet na ožralé dědky co se řežou fofrklackama před kauflandem. zato to druhe rpg z takovejma soubojema vypada skvěle hlavně ad je to hodně těžky. slint
-
Bože v tom Sui generis to nevypadá jak souboj, ale jak potácení dvou opilců. Dát za todle prachy, to by bylo stejně zbytečný jako přispívat na kostel nebo charitu. *5*
-
-
to je vykastrovany byk ... *9*
-
Na okamžik jsem znejistil... Pak jsem si ale připomněl plný název tvé přezdívky (God's Glory Gospel). Tvůj nejapný žert tedy zeleným křížkem posvěcuji.
-
-
Aha já sem si myslel, že to je Good, Giving, and Game.... vzhledem k jeho sexuální orientaci by to i sedělo.
-
-
Oba špatně, znamená to German Goo Girls. Kvalitní filmová produkce.
-
-
Co ten má společnýho s girls? .... možná kdyby měl GGB.
-
-
Nic většího jsem ani nečekal že uděláš Walťáku, přiznat si porážku omluvit se a zdrhnout tak to má být.
-
Větnamec jako vět znalec ... jen tak do nich .
-
Tak mařky a vietnamci? Dobře ty *4*
-
No přiznám se, že slova jako "zklátit" nebo "mařka" bych nikdy nevypustil z huby ... nemluvím jako troglodyt. Takže v tomhle ohledu asi budeš daleko předemnou.
-
Utři slzu chlapče. Sice nikdy nezklátíš tolik mařek jak já, ale možná se jednou najde nějaký větnamec, který bude ochotný tě připravit o panictví za nákup tří triček na stánku *5* *5*
-
-
-
-
-
No já myslím, že na kostely se tento týden přispělo docela dost.
-
Nechápeš, že to je záměr? Hra se nakonec bude menovat Pij Gambrinus a bude to vlastně reklamní akce. *1*
-
Prispivat na kostel a charitu je uzitecne.
-
-
Ne, bůh má rád ty co si pomůžou sami.
bez dvojsmyslu
-
-
Děkujeme ti za tvůj odborný posudek. Čekali jsme pouze a jen na něj.
-
-
Pro příští rozcestník by možná stálo za úvahu uvést dnes oznámenou Battle Cry of Freedom od FSE (tvůrců Napoleonic Wars pro Warband) Pro mne osobně je to trochu méně atraktivně zaměřeno na Americkou občanskou válku, nevyužívají M&B enginu, takže to není možné modovat a ukázali jen pár screenshotů prostředí z pre-alphy. Kromě NW standardu tříd, sapérů a dělostřelectva slibují MP bitvy v ještě větším počtu 500+, plně zničitelné prostředí, 3D voice chat a úkolový herní režim (takže nějaka obdoba conquestu).
Nejsou sice na Kickstarteru, ale mecenáše schání také http://www.fsegames.eu/ -
Sui Generis vs Antharion .... každý má něco co u toho druhého postrádám :/
ale v Antharionu mne ta retro vlna už štve ... alespoň šoupat nohama se snad ještě naučí . -
Jeste mam dotaz an nekoho kdo se zajima o Age of Decadence (stahl jsem demo a bylo v hroznem technickem stavu :D hra mi asi 15 spadla) je vubec nejaka sance ze se toho dockame uz pristi rok?
-
-
Před minutou mi psal Vince D. Weller, vedoucí designér Age of Decadence, s tím, že hra by měla vyjít v říjnu 2013. Věřme mu.
-
-
Jinak vsem projektum drzim palce a rad si je koupim a zahraju jen je otazka kdy kdyz ma vyjit Apotheon Grim Dawn a dalsi a dalsi :) lituji jedineho ze nevyjde Starblo :)