-
Tak já hrál v 11 pouze týmovku a asi u tpho i zůstanu ve 12.1vs1 mě už nenaví a kreslený rozbití plexi je taky srandovní:).Chce to zase hodně tuningu ,tak snad za měsíc bude online 1vs1 hratelný,teď je to samej bug(tabulka střídání zůstává viset,pokud střídáte během hry),hra se zase zrychluje a už se mi stalo zase,že hrejem a najednou střih a hází se bulle:) a pod..Stejný srágory jak v 11,nechápu ,že to vypustí i do 12ky:((.
-
hmmmm...a na PC zase ho*no...ale hlavně že to udělaj pro PSP, Nintendo a kdo ví jaké další srá**viny...ale což...politika EA byla vždy zcestná viz Mass Effect 3 a lokalizace do češtiny (nebude)...dementi...
-
Tak ještě k recenzi:hraji tkzv.next gen NHL od nhl09. z NHL09 na NHL10 si ty zmněny už nepamatuji,z NHL10 na NHL11 podle mě největší zmněna v hratelnosti.V desítce padali góly po nebránitelných situacích(např. přihrávka ze strany za beton golmana a pod.).To v 11ce si troufam tvrdit,že šla bránit už jakákoli situace.To že někdo dostal za zápas 5 stejnejch gólů byla v 11ce pouze chyba toho hráče,že tu situaci neuměl bránit.NHL11 byla už konečně v tomhle ohledu ok.NHL12 jsem nečekal ani nějaký změny v hratelnosti,ale čekal jsem daleko větší změny v tý omáčce okolo.Je sice hezký,že se rozbíjí plexi(BTW rozsypání skla vypadá jak v "Jen počkej zajíci"),že se dá srazit po odpískání golman a posunout branka a podobný kudrlinky(práce pro vývojáře tak na 3 tejdny),ale proč tam pořád zůstává takovejch bugů viz.http://www.youtube.com/watch?v=KW6MOb2luCU&feature=player_embedded proč si nepohráli za ten rok s obličejema diváků a už několik let se musíme koukat na lidi vystřižený z kartonů s růžovým flekem místo ksichtu?Proč hra zase laguje,proč nejdou nahrávat replayie delší jak 5-6 s ,a těch proč bych našel mraky.NHL12 je určitě dobrá hra,pže už 11ka byla.NHL12 sem si pořídil samozřejmě,ale jsem docela zklamán,čekal jsem víc práce od vývojářů,tohle smrdí pohádkovým výdělkem za tři týdny práce a Vy je ještě chvalte,takhle končí spoustu sérií,zjištěním,že stačí nic nedělat a stejně si to lidi koupěj.
-
-
nejake ksychty divaku jsou mi naprosto u pr... pokud ten hokej bude stat za to! a po odehrani asi 30 zapasu musim rict ze rozhodne stoji!
-
Měl by sis naypřed zahrát, pak se tkto vyjadřovat. Prorože jsi opravdu trochu mimo mísu :)
-
Mě pro změnu rozesmála zmínka "hokej se také každým rokem nemění, pravidla jsou pořád stejná!" ... Hlavně že především v NHL ty novinky v pravidlech cirkulujou v obřím množství, viz zákaz hry brankářům, změna posuzování ofasjdu i icingu, lichoběžník za bránou atd atd... Koneckonců i letos Shanahan testoval s juniorama poměrně zásadní změny, jako icing v oslabení, zrušení shootoutu a přechod na prodloužení 4 na 4 a následně 3 na 3, další změny posouzení icingu, nebo zrušení výše zmíněného lichoběžníku.... Pravidla se opravdu nemění trolol
-
Jenom dodám, že rozbít plexi, nahazovat hráče na střídačku, sejmout brankáře po odpískání, posunout branku po odpískání, šlo už v mnou zmíněné NHL99... že by tu někdo zaspal dobu? :)
-
-
Recenze vyznnela tak, ze uz to neni arkada na lede ale spis simulace ? Je to tak, nebo je to jen zbozne prani? Predchozi dily NHL co jsem hral mely s opravdovym hokejem spolecneho jen hodne malo
-
Mám dva dotazy:
Nemůžu najít v sestavě Letců Jágra? Že by nějaká chybka?
A dá se v modu Be a GM "trejdovat" hráče z evropských lig, popřípadě jakým způsobem to mám udělat?
Díky za radu. -
-
nastupuje ve treti lajne a na presilovky
-
-
Ja ho tam proste nemam! Je mozne,abych mel nejakou starsi verzi hry?
-
-
Neni mozne, mas NHL11 :)
-
-
:)), proste hraju Be a GM Mod za Tucnaky, a kdyz jsem chtel Jagra vytrejdovat z Filadelfie, tak v te jejich sestave zkratka neni.
A co se tyce toho druheho dotazu, jde nejaky zpusobem v tomto modu ziskat hrace z Evropy?
Diky -
-
Tak uz jsem na to prisel. Taky me napadlo,ze Jagr uz by mohl by vytrejdovany,tak jsem projel vsechny tymy a nic. Nakonec to je zpusobene tim,ze jsem Be a GM mod zacal hrat "pred draftem",coz je cely problem! Kdyz zacnete hrat pred "zakladni sezonou", tak je Jagr pekne u Letcu a napr. Havlat v San Jose, "pred draftem" se Jagr ve hre vubec neobjevi a Havlat je v Minesote.
-
Čistě teoreticky je možné, že už ho Letci v tom módu někam vytrejdovali... Já jsem si rozehrál be a gm za Jets a už mám v první lajně Džegra i s Keslerem :)
-
-
-
-
-
-
Konečně NHLko, které bych si i koupil... naposledy jsem si koupil NHL99 na PSone *1*. Pak jsem měl půjčené na PS NHL2000, na PC jsem měl půjčené NHL2002/2003/2005, a naposledy 2007... Nic mě nezaujalo jako 2002ky... Tohle vypadá jako opravdová (r)evoluce v hokeji. Bohužel mě zase na...štvali, bo zase PC utře. Hoši... Krleš!
-
-
2004ka byla na hony nejlepší... Škoda že právě tu jsi minul ;) Nej hokejový zážitek na PC
-
-
přesně tak pokud opomeneme 98 :)
-
Jo, tu jsem minul *15*, nikdo v okolí ji neměl a stahovat se mi to nechce... potažmo kupovat *3. Ale stejně je to od EA nespravedlivé, že na nás PCčkáře kálí...
-
-
-
chci se zeptat jestli je ve 12 ruska khl
-
-
ne aspon já ji tam nemam *5*
-
neníí *3* *5*
-
-
Cau lidi nhl12 je fakt good hra vyplati se koupit ja mel i nhl11 taki cool hra ael tesim se na nhl12 a je dobry ze to nedelaji na Pc protoze dam to bila na nic
-
Je to pěknánhra a dal bych sto procent a myslím si že NHL 13 je na nic dal bych sedmdesát procent *6*