Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Som zvedavy ci vyjde nejaky patch na tie dresy Winnipegu, lebo zatial tam niesu :(
  • Zdravim, nemohli by ste mi prosim někdo udělat screenshot dresu HC Slavie Praha? Zatim ve všech ročnících kde byla ELH byli špatně a ty z NHL 11 sou mega špatně... Předem díky... *5*
  • MidnighT91
    Naposled jsem sice hrál NHL 2002 (to byl sakra dobrej díl) ale přijde my že se tu každej rok recenzuje jeden a ten samej díl...
  • Jak to tady čtu, tak asi nikdo u NHL od roku 95 do 2012 neměl zájem navštívit v menu kolonku s nastavením, protože všechny radikální změny v nastavení až na golmana, která je u 2012, mi nepříjde, že by bylo něco tak "cool" oproti 2011. Zahrajte si 2011 v HC modu a budem si vykládat ... jo a zadalší..pokud podle mého chce někdo hodnotit hru jako NHL, tak by na to měli být dva... protože hra pro jednoho je a byla u všech dosud vydaných NHL vždy ujetá. Teprve ve hře pro 2 se ukáže jak dokonalá hra nyní je... PSS
    • proti CPU hrajou jenom ti, co nemají na to hrát multi :)
  • Jak se dá rozbít to plexisklo ?
    • Soubojem. *3* *3*
  • kdyz hraju Be a Pro muzu treba kdyz skonci sezona byt nominovan i do narodaku nebo to takhle nefunguje?
    • myslim že to tak nefunguje. nikdy jsem se tak daleko nedostal pačč mě Be a pro moc nebaví. Co vim je to, že když seš špatnej tak můžeš sestoupit do nižších lig :). já v bráně xD
  • Z hlediska inovací na tom byly nejlépe ročníky 98 a 99, od té doby je to jen tahání peněz z lidí
    • imho si poslední tři ročníky nehrál, jinak bys to nemohl napsat :)
  • fakt to je na psp???
    prosim reknete
    • ne není
  • Zdar lidi,prosím poraďte mi.Koupil jsem si nhl 12 na xbox 360 a z jedný věci naprosto se.. maggi... *16* Vytvářím vlastního hráče,ale NIKDE nevidím možnost tohoto hráče ULOŽIT!!!!Prostě jsem to nenašel.Úpravy jdou,ale za Boha nevidím nikde možnost tohoto hráče uložit.A když vás editační složka pustí pryč tak bez save!!!Prostě to nemůžu najít...Absolutně jsem to nepochopil,a to hraju nhlka od roku 2000...Tady ten manuál je naprosto chaotickej...Písněte-páč už nevim...
    • Mám s tim načítáním uplně stejnej problém, měl sem dojem že je to v Cedu tak pro jistotu sem tu 12ku koupil ještě jednou a je to uplně to samí. Podle mýho, jelikož PS3 nemá zálohování a nedělá to ani to, že by bylo HDD nějak zaplněný, možná těch pár poslední kusů EA pěkně odfláklo. Celkově například "zrychlení" pohybu hráče vůbec nefunguje.
  • Vysvětlete mi jednu věc. Jak to že FIFA prý bude i na PC nextgen a NHL neudělají? Nesnaží se z nás EA udělat hlupáky a FIFA nextgen rozhodně nebude?
    • Pan_Klobouk
      Dobre ranko, po probuzeni z hibernace. ;) Behem tveho spanku skutecne doslo k jistemu posunu a EA zacali i na PC vydavat "next-gen" verzi fotbalu. Uz FIFA 11 byla v pohode (chybelo jen par poslednich drobnosti) a FIFA 12 bude uz zcela totozna na vsech platformach. Bohuzel co se hokeje tyce, nic noveho, na PC neni a hned tak asi nebude. Maly trh, oproti fotbalu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit