Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda niekoľko ročnej absencie na PC...hokej si tak skoro nezahrám.
  • já hrál pouze demo a vždy jsem kritizoval předešlé nhl na xbox, ale letos je to prostě konečně hokej. Letos se to opravdu povedlo a ten , kdo tady recenzoval NHL 12 , tak asi toho moc nenahrál. je mě úplně fuk zda animace a graficky se to pohnulo o kus dál. To je jedno. přesně to samé je u hokeje od 2K. Srovnat NHL2K10 a NHL2K8 je neskutečný. k čemu je mě, že NHL2K10 je graficky víc, ale hratelností je to o kus níž než sterej NHL2K08. Už nebudu pořád psát, ale jen letošní NHL 12 je dobrej kup a hned si tu nhelko jdu koupit, tedy až ráno -)))
  • To uz je recenze, nebo jen dojmy z dema? Opravdu informacne vyzivny, tohle se pise vzadu na krabicce, ne?
  • Budu asi trochu urýpaný, ale není zde ani slovo o hře pro dva hráče? Osobně hrajeme s kolegou 2011 pouze proti sobě a troufám si říct, že to je ta zásadní podstata této hry, protože jinak všechna NHL od 98 až po 2011 měla velký problém s AI, že nedokázala být úměrná vůči uživateli. No hlavně bych viděl problém v tom, že málo kdo si zahrál NHL 2011 v hardcore modu, protože tehdy si nahravku spoluhráči musíte opravdu vyšperkovat a nedá se zde bavit o PRO ani ALL-star.. to jsou low skilled mody ;) Pro nás je výzva, že čím těžší to je a realnější tím líp dokážeme proti sobě zahrát - a to nás baví nejvíc... Není zde zmínka ani o tom jeslti bude opět česká liga - doufám že bude... Dále pak musím souhlasit s tím, že vesměs se nic nelepší, vždy jsou to věci, které by člověk ani velice nezaregistroval.. měli by zlepšit hru pro dva, protože u 2011 je počítač velmi neschopný a nesoudný. Jednou dokáži prohrát 6:1 a jindy zase kolega 7:2, přitom hrajeme uplně stejn týmy. Jen goly padají dosti nerealně a nefér.. Tak snad se to letos zlepší :-)

Chválim autora článku za velmi logickou úvahu, co se vylepšení s předchozím ročníkem týče. Hokej se hraje stále na ledě a s pukem :))) N1 Jen tak dále, máš dobré myšlenkové pochody :)

RIP našim hokejovím klukům... připíjím na jejich zdraví... cheers
    • Docela jsem NHLku propadl. V 08,09,11 jsem odehrál 3 - 4 různý sezóny PRO a ruční míření. V NHL12 zkouším ALL-star s ručním mířením. Přestože strávím cca2 třetiny v obraném pásmu soupeře a vymýšlím nejrůznější situace, 40 střel, často zápas skončí 1:0 0:1 atpod. Prostě nepadají góly.
      Je to "jenom" tím, že to po 3 letech neumím?, nebo je potřeba používat mód tréningu?
      Je možné někde vysledovat formu hráče? sehranost pětky? Prostě mi chybí podrobnější manuál než ten jež je součástí hry. Poraďte mi prosím někdo, nebo pošlete odkaz na nějaký forum pro tupce. Děkuju. Pavel
    • AI se hodně zvedla, pozoruji to v be a pro módu, ve kterém co jsem v minulé sezoně neudělal sám, to se na ledě nestalo. Teď skončí zápas 5:2 a já jsem třeba u jednoho gólu... jinak česká liga tam opět je (všechny významné evropské kromě KHL), jinak věřím, že pokud jste nezpozoroval změny v minulých ročnících, tak teď, především na brankovišti, zpozorujete :)
  • NHL Open Ice 2 on 2 Challenge PC HRA (da sa stiahnut aj na emulator MAME)
    pc:
    http://www.old-games.com/download/4795/nhl-open-ice-2-on
    http://www.ulozto.cz/10692526/nhlopen-rar
    mame:
    http://www.romnation.net/srv/roms/24220/mame/2-On-2-Open-Ice-Challenge-rev-1-21.html

PC: ovladanie : sipky + a,s,d 1 = start pre hraca 1 esc = menu
    po vypnuti si hra si pamata rozohratu ligu (datum narodenia)
    dolezite je nadstavit kompaktibilitu 256 farieb (na subore openice.exe ) inak pred zacatim druhej tretiny to padne aspon mne...
  • Pořád váhám. Mám pořád 10ku a jsem spokojen. Chtěl bych vědět pár věcí...
    1. Česká liga tam je asi jako obvykle loňská, že?
    2. Komentář je jen v angličtině a ne i v češtine?
    3. Zápasy ELH se všechny opět odehrávají v PRAZE?
    4. One timery jsou předpokládám pořád velice obtížně proveditelné (protihráč blokuje)...
    5. A vůbec všechny přihrávky kolem soupeře jsou v drtivé většině blokovány a to ikdyž mám blokování přihrávek soupeřem dáno na 0...
    Pokud bude za body 1 - 5 soustavně ANO, hru nekupuju. Prosím o seriózní odpovědi od někoho, kdou to hraje aspoň ty tři dny
    Díky moc
    • 1.mrknu
      2.ano (mam vypnuty)
      3.nevim (tohle me opravdu netrapi)
      4.ne
      5.ne
      po odehrani asi 30ti zapasu muzu rict ze to nema s 10 ani 11 nic spolecneho
      • Včem se to tak liší? Dynamičnost, realita? Jak je to s těma přihrávkama, musí se fakt tak přesně mířit? Jde tam v nastavení zvyšovat přesnost přihrávek a snižovat zachycování přihr. soupeřem? Podobně, jako v 10ce (akorát tam to nemělo moc efekt)? Na hraní moc času nemám a proto si chci zahrát hned, nemám čas se hru učit 50 až sto zápasů a pak hrát plnohodnotně...
        • za všechno imho může nová fyzika (především puku) přihrávky jsou těžší (i když na lehkou obtížnost to bude asi lehké, osobně lehkou obtížnost (hraju allstar/superstar), ale je to prostě hokejovější, puk občas projde nebo změní směr tak, že už tomu opravdu věříte :) z mého pohledu je to zase více reálné (nahráno asi 20 zápasů versus, 20 v be a pro a pár v be a gm)
          • Takže pro občasného hráče, který se nemá čas hru dlouho učit je přechod z 10 na 12 zbytečný, chápu to dobře?
            • jestli je zbytečné přesednout z Octavie do Audi A6, tak ano :)) NHL10 byla fajn, ale NHL12 je o třídu výše a pokud máte rád hokej, tak do toho jděte... I hráč, který hraje občas, si to užije!
        • Prihravky su v 10tke riesene len kliknutim, ale od 11tky uz to funguje tak ze pre slabu kratku prihravku staci kliknut ale pre silnejsiu treba podrzat dlhsie napriklad do breaku . 12tka sa s 10tkou neda porovnat. Uz v 11tke sa mi viac lubil ten system prihravok ako v 10.
  • Jak můžu hrát NHL 12 online:)
    kdyžtak si mně přidejte na skypu... a mohli by jste mě někdo poradit :) Skype: celosi 1 díky;)
    • uz ti nekdo odpovedel na tvou dotaz?taky bych to ocenil. *3*
  • Recenze dobrá hra taky ale má jednu obrovskou chbybu která ji sráží na max. 4/10 a to zamrzávání a nemožnost načtení uložených her. Zkoušel jsem to několikrát a po určité době se stane že uložená hra nejde načíst a zamrzne celá konzole ( jesti se to děje i na PC nevim, ale co jsem koukal na google tak asi jo ). A nestává se to jen u her manuálně uložených ale i u auto save. Čili prostě děs a hrůza a například takový BE a pro díky tomu nehratelný. Čili děkuji EA za zbytečně vyhozený peníze a garantuji Vám že už si u vás žádnej hokej nekooupim.
    • taky se mi na PS3 stava ze to najednou z niceho nic zamrzne :(
      • to znam
    • Na PC se to nedeje, tam hra slape jako hodinky. Na PC hra nevysla. :D Hraju to na Xboxu a nemam s tim problem. Nemas naopak ty problem s X360 harddiskem? Co takhle zaloha a format?
      • bohuzel mam zrovna PS3 čili tam nic takoveho nejde
        • Mozna je cas konecne si precist manual. ;)
          • mno vmanualu alespon v tom co jsem mel u hry kterou jsem si koupil predevcirem jsem mel pouze varovani pred epilepsii a to jak mam strcit cd do mechaniky jestli je tam neco vic tak mi to prosimte napis protoze z mi zacinaj nervem vypadavat vlasy :D
  • Ja bych taky poradit.Nevim cod k pripojeni online,muze mi nekdo helpnot?dekuji
  • ale co si myslím tak by pro pc mohli udelat hokej třeba předelavku z xbox 360 nakej dil třeba 11 kterou by upravili pro pc tak jako to udelali s fifou 11 když si zahrajete fifu 10 na xbox 360 pak si zahrajete fifu 11 na pc je to uplně ale uplně to same mozná grafika o neco jinačí ta takhle by to mohli podobně udelat s hokejem mě to je teda uplně jedno jestly je tetka nhl na pc ja si nestežuju xbox 360 mám a sem spokojeny .
    aco bych zmenil ješte v nhl 12 tak to jsou važne animace neřikam že jsou špatné ale jsou stare furt to dokola je sice hezky že ukazou hrače statistiky a jak si ten hrač kontroluje hokejku ale chce to neco noveho lepšiho a snat by sme to mohli najit za rok v nhl 13

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit