Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtěl jsem se zeptat jakým způsobem se zrychluje a střídá formace ve hře při nastavení klasického ovládání? Popřípadě, jestli je možný nastavit si vlastní ovládání. Díky moc za každou radu
    • chtěl jsem se zeptat jakým způsobem se zrychluje a střídá formace ve hře při nastavení klasického ovládání? Popřípadě, jestli je možný nastavit si vlastní ovládání. Díky moc za každou radu scherfer@volny.cz
  • Jeden poměrně pitomý dotaz, ale kolonka "hodnocení platí pro verze.." mě docela dost zmátla, takže: NHL vyjde po letech i na PSP, nebo taky letos vychází jenom na ehm-gen konzole a ten výpis je chybný?
  • Anal.S
    V komentářích ani ve článku žádná zmínka o Jaroslavl Lokomotiv?
    Co se děje? Internet má krátkou paměť *8* *15*
    • Pleteš si pojmy, ty máš kátkou paměť.
  • Ahojte, neviete ci sa da stiahnut cesky jazyk na NHL 2012? ak ano,ako?.. dakujem
  • Mexikánec je docela výřečnej, ale mě ty hokeje připadají rok od roku pořád stejné. Nuda a šeď!
  • nejde to třeba hrát na pc s joystickem?
    • ne
  • Tady prosím otázka pro držitele NHL12: Jaké jsou soupisky reprezentačních týmu ? Jsou z MS 2011 ? Zajímalo by mě, jestli přidali i Rolinka do NHL12.
    • hru sice nemam ale pocitam, ze ne. reprezentacni vybery byly vzdycky udelane z toho nejlepsiho, co bylo k dispozici, takze ty vybery vzdycky byly na urovni olympijskych turnaju.
  • No k realitě to má trochu daleko. Chápu, že se snaží hru ztěžovat, ale moc nerozumím některým aspektům hry. Např. nahraješ do volné pozice a hráč promáchne puk (chápu, že se to někdy stane a tak je to "realistické", ale nejlepší hráči světa nepromáchnou 50% střel jak je ve hře nastavené), dále sebrání puku u mantinelu (ano někdy se tam zapomene, ale tady musím doslova vrazit do mantinelu, aby jej hráč vzal. A nejlepší je rozehrávání golmánů, běžně jsi jsou schopni hodit puk do brány. Je jasné, že je potřeba trochu hru modelovat podle reality, ale mě se zdá, že zde trpí hratelnost, když hráči dělají minely, které v podstatě nemůžete ovlivnit. Mě se prostě NHL 11 líbila víc, udělali jste pěknou akci a skončila krásným gólem. Tady prostě dáváte ušmudlané góly a kdyý už něco vymyslíte do prázdné tak si hráč buď puk sám vypíchne a nebo jej promáchne.
    • souhlasim s tim vypícháváním. to mě se*e absolutně. ovšem když se to podaří tak je to pěknej hokejovej gól. ale taky mi vadí jak jsou ty brankáři rychlí, hodně vyjíždí a chytají v pohodě střely z voleje. nu koupil sem si NHL 13 a uvidim
  • Zdravím, měl bych pár otázek na hráče vlastnící NHL 12...

1) Je ve hře KHL i pro Dynasty mode?
    2) Lze tradeovat hráče mezi NHL a Evropou?
    3) Kolik týmů a hráčů lze vytvořit hráčem?
    4) Kolik lze dát při vytváření hráče max cm a kg?
    5) Lze za zápas uskutečnit víc jak 3 bitky?
    6) Může se rvát jakýkoliv hráč nebo jsou proto zvolení hráči jako v nhl 09?
    7) Je možné hráče z A teamu posílat na farmu a naopak (Dynasty mode)?
    Díky za odpovědi..
  • http://www.powerplaymanager.com/r417002

Super Manager!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit