-
„A v čem je to jiný, než jedenáctka? Mně to přijde stejný,“ začal jsem si říkat, co přesně je k tomu vede. Jakou změnu by to vlastně chtěli? Jak moc výrazná by musela být, aby tak pro ně bylo nové NHL zajímavé?
jde o to ze v EA pouze aktualizuji soupisku, pridaj par blbosti ktere uz tam davno byli a prodava to za plnou cenu.. kdybych mel konzoli a predchozi dil ptal bych se v cem se ta hra lisi a zda si zaslouzi mych 1400kc? -
-
koukam ze sem si spletl tag strike se strong :) [b] uz snad nikdo nepouziva ne?
-
-
no ja sa na pc NHL už nedočkám.. *1* co už že im sa nece robiť na kompa, hlavne že to je na iPhone a 3ds ci keré s.ačky *15* ale 11tka bola na konzole boží..12tku som ešte nehral...myslím že aj na pc sa dá spraviť pekná grafika a hrateľnosť tiež,,sak joypad stojí pár euro..ale nechápal som že to spravia na iPhone *16* č.ráci z EA
-
-
Protože PCsrágory kradou *12* *1*
-
-
Nevim ale teda retail PS3 verze se me v Be A Pro proste kouse clovek jede najednou se to hryzne kamera odjede uplne do pryc obraz freez jen sou slyset divaci jediny co de je v xmb dat quit game. Jinak hokej je dobrej urcite za koupi stoji ale bude poterba urcite par patchu zas dou davat takovy haluz goly z poza branky nevim je to snad kazdej rok + ty zamrzavani by chtelo odladit ...........
-
Dresy Winnipegu tam su ale stare nove daju do Hry 13septembra vyjde update
-
LIdičky.... :) vy diskutujete jestli ta 1000 kč byla dobrá investice ale.... já si kvůli tomu koupil PS3!!! JEN KVŮLI TOMU. A nelituju pač nakoupim nové hry.
-
chtěl bych se zeptat nějakého hráče 12tky jestli jako v minulích dílech, myslím konkrétně v 09, jestli tam je mód brankáře.
děkuji -
-
jo je a je hodně dobrej
-
-
Chcel by som sa spytat ci je mozne v NHL 12 nastavit kratku sezonu???dik za odpoved
-
-
Myslím, že ne, ale můžeš si zahrát Play-Off.
-
-
dobry den chtěl bych se zepat chtěl bych jsi stahnout celou hru na pc nhl 2007,2009,2010,2011 nebo 2012 jedna z tychto her nezaleži na tom aka prosim poradte mi ako to mam udelat alebo pošlite mi party nebo cracky budu rad dekuji za pochopeni dekuji moc
marko -
proč? Proč je každej rok nový NHL nebo fotbal? dyť je to každej rok už kolik? 13 let pořád stejný! pořád je to hokej a fotbal, nic novýho. To jako nedokážou vymyslet nic lepšího :P :P? pořád to samý dokola.... Aby to někdo blbě nepochopil byl to výsměch hokeji i fotbalu a narážka na ty co se navážej do her že jsou dnes pořád stejný a že nikdo nedokáže vymyslet nic novýho :-P :-P
-
kluci nevím jak si dát český komentář. je tam vůbec? dík
-
-
nejde d.. *3*
-