Přejít na výpis diskuzí
NHL 13 posune kupředu nový systém bruslení
18.5.2012 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Sice NHL nehraju, ale tohle zní jako výrazný posun kupředu, pokud se to povede.
-
-
Jediný rozumný komentář mezi těmi co jsem si teď přečetl.
Hrávám NHL každý rok. Vždy je ročník o něco lepší než ten minulý to se musí nechat. Ale na bruslení a pohybu hráčů vždy tak nějak zdráhalo oproti fotbalovému rivalovi. Jestli se jim letos povede to co slibují bude to opravdu pokrok který půjde poznat na první okamžik, protože pohyby přiznejme si to nejsou nikterak slavné na tom ledě od EA.
-
-
Mozna by nejvetsim pokrokem kupredu bylo to, ze to vydaji nekdy na PC. Ale ja zapomnel, vsichni jsme pirati a proto to neudelaj, proc priznat, ze posledni NHL, ktere na PC bylo hratelne byl rocnik 2004 a od 05 do 09 to byl naprosty smejd, ktery prave proto nikdo nekupoval a vlastne ani nekdo nestahovalo. Stejny osud malem potkal i fifu na PC, ale tam se par hlavicek dalo dohromady a konecne udelali poradnou PC verzi, ktera jim ukazala, ze kdyz vyjde neco poradneho lidi si to radi koupi. Vymlouvani to je celosvetova vlastnost *1*
-
-
Si kup konzoli a máš to, vždyť Xbox dnes koupíš za 4 něco... to není zase taková suma, lidi utratí mnohem víc za jiné "blbosti", je to otázka priorit. Natož když třeba nějaký pako hulí nebo chodí do hospody... tam se utratí mnohem víc za nesmysly.
-
-
lide utraci za jine blbosti? Pro me je treba naprosta "blbost" koupit xbox kvuli nejakemu hokeji, jak rikas.....je to otazka priorit. To ze pro tebe je koupe xboxu priorita, pro me je prioritou za tyto penize koupit napriklad letni pneumatiky. Pro nekoho jsou 4000 mesicni obziva, ktera musi vystacit mnohdy pro rodinu se ctyrmi cleny. Takze kazdej mame sve priority, az bude xbox stat 500 korun rad si ho se hrou koupim, ted je to pro me naprosta a zbytecna kravina a vyhozene penize, zvlaste kvuli jedne hre.
-
Už to vidím " Já jsem Tonda nikdy jsem nebyl v hospodě,nikdy jsem nekouřil nemám přátelé ale mám Xbox ! "
Seems Legit -
-
A co má přátelství a vdechování smradlavého pochcaného papíru společného s přátelstvím? :) Pokud máš přátele v hospodských kruzích a žiješ takto, to je tvá věc. Podle mě je svět nádherné místo a dá se dělat milion zajímavějších věcí aktivit a míst, než se zavřít na víkend do nějaké hospody.
-
-
Proto chodím na zahrádku (hospodskou) *1*
-
Myslíte zavřít se na víkend k Xboxu? *4*
-
-
To byla spíš řečnická otázka.
-
To vás nenapadne nic jiného? Myslím spoustu věcí, nebudu tu popisovat svoje zájmy a koníčky a už vůbec ne někde, kde je většina osazenstva puberťáci (aspoň mi to podle těch řečí tady v diskuzi často přijde) a jejich životní pointa je momentálně v tom, kde se jít nejlíp o víkendu ožrat...
-
-
-
-
-
-
Kdo tady rozdava ty nesouhlasny minusy? Vsem co narikaji, ze to chteji na PC, at uz se EA zase rozhoupou a vydaji i PC verzi atd? Podle dat AHP se v CR (a SR) hraje hlavne na PC, konzole jsou v nasich zemich porad na okraji zajmu. Takze je snad logicke, ze bysme zase radi hrali hokej na PC? Chapu, ze to konzolisti nechapou, ale to je jich tolik a v presile? To mi nerikejte.
-
Tak tenhle dil by me presvedcil si zalozit origin...aha..ono to na pc asi nebude *10*
-
super! tak jsem na ne zvedavej :D
-
az to udelaji na PC, dejte vedet...
-
Doufám, že jim ty novinky vyjdou, jak chtějí. S hrůzou jsem zjistil, že pořád hraju NHL 09... musím aktualizovat.
-
V tomto pripade nejde o piratenie ako si vsetci z vas myslia..asi 2 roky dozadu som cital vyhlasenie EA ze sa im neoplati robit NHL na pc lebo sa okrem par krajin skoro nikde nepredava...cize sa im to neoplati financne..NHL vzdy predavala menej ako fifa lebo futbal sa hra vsade..hokej len v 72 krajinach na svete..:D
-
-
Jestli je to ale hlavní argument. Že se to hraje všude či ne, nemusí být podstatné. To je skoro jako říkat, že se vyplatí dělat střílečky, protože se střílí na celém světě.
Ona také může být příčina to, že asi posledních pět sezon NHL her pro PC neslo jen stopové množství inovací oproti předchozímu roku. Zjednodušeně řečeno se změnily soupisky, přidaly kvalitnější textury a změnil způsob, jak nejsnáze vstřelit branku, aby nový ročník aspoň chvíli působil nově. -
-
On ten hokej ale skutecne nebude tak lukrativni, rok (nebo uz dva) zpatky s nim skoncili i 2K. Puvodne se suskalo neco o PC verzi a misto toho nakonec stopli i konzolove.
Pravda je, ze na PC si ten nezajem zakazniku zpusobili EA sami. Koho by bavilo hrat zastaraly PS2 port a jeste minimalne inovovany? Asi ale maji spocitano, ze ani levna konverze z X360 by za to nestala, bohuzel. -
-
Docela mě naštvalo, že s tím seklo i 2K, doufal jsem, že si zahraju díky nim.
Jako jednoznačně hokejového fanouška (přestože fotbal sleduji taky rád) mě sakra mrzí, že se EA rozhodlo hru na PC nevydávat. Docela chápu argumenty, které tu jsou, ale myslím, že část nezájmu si firma způsobila sama, když se tvářila, jako že už nemá co nového do hry vložit. Hraju už celou věčnost NHL 09 (z prachobyčejné lásky k hokeji) a už jsem tam přišel na takových vymožeností, které mi tam chybí a určitě mohly vývojáře napadnout i dřív. Porovnání FIFA 09 a NHL 09 končí děsivě špatně pro hokej, pokud jde o možnosti hry.
No, nic nenaděláme. Chápu, že EA na to musí koukat jako na byznys, ale jestli někdy potkám toho blbouna, co rozhodl, že NHL přestanou vydávat, tak ho zmlátím hokejkou.
-
-
-
-
Tak jsem si pořídil NHL 2013 je to podobné jako předchozí ročník, jen to bruslení je jiné *3* a brankáři jsou zase o něco propracovanější, každopádně plně doporučuju
-
Tesim se *14* Flyers for SC ! *1*