Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ajajaaaaaj tak to aby som zase kupil konzolu sakra :) .. PARAAADA :) TOto presne som chcel, uz aby to tu bolo... su to pasaci :)
  • Lawliet
    Švédové jsou š*lini a můžou jít jakorád tak brečet *5*
    • Jedno z nejhorších trollení, co jsem za poslední dobu viděl... ale dost lidí se chytlo, tak můžeš být spokojen *1*
      • Lawliet
        díky za posudek anonyme.. *1* neber si to špatně když ho nebudu brát na těžkou váhu
    • CRYPT
      kolego, moc inteligence jsi jak koukam nepobral, navic hrali krasne, takze mohou mit hlavu hrde vztycenou
      • jindra.veliky
        hrali tak krasne ze jsme jim kazdou druhou chybu vratily golem *5*
        • Holky a děvčata... *7*
          • ...pěstujte švéďata *2*
      • Lawliet
        soudruhu, s tou inteligencí bych to tak černě neviděl .. teda z mého pohledu. A neříkám ,že neumějí hrát.. jsou to prasátka co se na ledě narodili a nemám je rád ze spousty důvodů, které ty nemůžeš znát protože jsi ve Švédsku tipuji nikdy nebyl. Např Švédové nevedou závěsy jsou jak neandrtálci.. *1*
        • Zajímavý, jezdim do švédska rybařit a všichni závěsy i žaluzie měli. Tak nevím.
          • Lawliet
            hm zajimavy že já žádny neviděl.. ať už jsi to teda byl kdekoliv.. *1* *1* tak neni zvykem mít ve Švédsku závěsy, tak příště když jedeš k tomu rybníku víc čum do oken a nesnaž se bejt zajimavej.. *2*
        • claymen
          já jsem ve švédsku taky nebyl, ale nemyslím si, že závěs je nějaká vymoženost.. prostě jenom nežili padesát let v komunismu, kde se každý bál nechat ostatní nahlédnout do soukromí.. obecně nechápu české: postavíme si třímetrový plot kolem všeho a zatáhneme všechny žaluzie, co kdyby si někdo všimnul, že žijeme stejně jako všichni ostatní..
          • Lawliet
            Nemám je rád ale dost nebudu tu rozebírat důvody to je každého věc koho má či nemá rád hatu je dost i beze mě
  • Jeb*t na lamy neschopne udelat hru na PC.
    • Mozes si to skusit...
    • ..řekl bych že to s neschopností nemá co dělat, jde o bussiness a tady zkrátka pc doplácí na pirátství.
      • ach jo zase ty hlasky o piratstvi, nerikam ze na tom nema svuj podil ale hlavne de o to ze PCckari sou vic vybiravi, maji MMOcka a je jich o dost min nez konzolistu.
        • Promiň, ale větčí žvást jsem dlouho neslyšel ! Sám mám jak konzoli, tak PC a mluvit o tom, že jsou hráči na PC vybíraví je jedna blbost, MMO hry rozhodně nejsou největší oblastí trh na PC a to, že konzolových hráčů je víc než PC hráčů je ta největší korunovaná blbost !
          • claymen
            nikde jsem čísla nečetl, ale myslím, že v us, na které EA asi cílí nejvíc hraje minimálně 90% lidí na konzoli.. obecně u nhl si myslím, že ten port neudělali, protože to ovládání je tak "složité", to si ti kteří to od doby co to není na pc asi neuvědomují; to prostě nejde předělat na pc, aby se to dalo hrát bez gamepadu.. Vy řeknete: koupíme si gamepady, ale oni přece nemůžou vydat na pc hru, která nejde hrát na klávesnici...
            • Tak tak. Ono i ty auta se na tom hned hrajou jinak. Digitalni vypnuto-zapnuto uz je proste pryc, spousta her pouziva analogovy pohyb a to se na klavesnici neda. Ostatne i ta stara hnusna :) NHL, co jeste EA na PC vydavali, mela skill-stick. Takze na klavesnici stejne nesla polovina pohybu delat + brusleni taky nebylo tak plynuly.
            • claymen
              Fifu jsem nehrál, ale spolužák si kvuli ní koupil gamepad a říkal, že si to bez něj nedokáže představit.. anyway využívá ho samozřejmě i u jiných her, takže si myslím, že v dnešní době by gamepad měl patřit k pc..
            • Hrals Fifu? I ta je na klavesnici nehratelna a potrebuje gamepad. A vidis to, EA hru pro PC vydavaji a piskari ty gamepady maji.

Chapu co se snazis rict a souhlasim, hokej (i fotbal) potrebuje gamepad, pro pohyb hracu i puku a mice. Ale to prece EA nezabrani hokej nevydavat? Problem je s velikosti trhu a moznym ziskem, fotbal se hraje vsude, hokej jen nekde = EA se to nevyplati delat.
          • Ked moze byt FIFa na PC tak urcite im nejde o piratenie. Kupujem NHl kazdy rok na X360 ale na PC by som si to kupil ovela radsej. Skutocne nechapem dovod, sak to bachnem len digitalne na Origina slavneho a hotovo.
            • Neříkám, že je vše o pirátství, ale docela velký podíl to určitě má. Fifa, respektive fotbal je mnohem populárnější sport než hokej a prodá se jí mnohem víc.... tam je to jasné to tak nemůžeš brát FIFA/NHL že je to samé ..
      • Kdyz tomu nerozumis tak se nevyjadruj dite..dik
  • Ahojte Gameři, nevíte jestli je v NHL 2013 Dominik Hašek, třeba ve volných hráčích? Předem děkuju za odpověď.
  • 3:1 hahahahahahahahahahahahaha *12*
  • Bude hra NHL 2013 pro PC a s českým dabingem ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit