Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • decka grafika pro dospele normalni japoska uchylarna pro uhrovyty nerdy
  • smejki
    zdravíme do jižních čech
  • *1* frčí kde? Někde u vás na dědině?
  • Hm víš někoho nezajímá co je v "módě", navíc nevím jak si stojí pokémoni ale zrovna v ČR anime docela dost frčí
  • Mám tušení, že takovému stvoření jako jsi ty říkají i horší věcy...

A tu tátovu špuntovku radši vrať do ztrát a nálezů dřív než si vypíchneš oko.
  • jindra.veliky
    za Skyrim bych nedal ani dvacku *5*
  • jindra.veliky
    a treba indianskej bys nechtel?
  • jindra.veliky
    tohle mi rict v realu do oci tak te prostrilim skrz na skrz s tatovo puskou *10*
  • Jasně, moje chyba... Koukám, že už to mají skoro všude skladem. Ještě v pondělí to nikde nešlo koupit.
  • ucho
    ve většině prodejen s hrami...
  • Kde se to dá koupit pro PS3 (když pominu PS Store). Demo je super a docela mě to láká.
  • Já věřím že v každým člověku je něco inteligentního, bohužel jindrova inteligence vytekla jeho mámě prdelí a nechala hnědej flek na matraci...
  • jindra.veliky
    dalsi blbost v hnusny japonsky grafice

pokemoni uz nejsou v mode, tak se proberte!

*11*
  • montatatana
    Z jakyho duvodu u techto JRPG chybi skoro ve vsech in-game rozhovorech dabing? Jde jen o prehistorickou "tradici" nebo to ma nejaky logicky duvod?
  • TheGGG
    http://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU
  • TheGGG
    ??? Já hrál dark souls, ale nijak mě to nebrání hrát todle. Japonci se prostě vyznaj. (vím i DS je japonský)
  • Viděl jsem asi tak 2 hodiny ze hry a vypadá to dobře. Takové interaktivní anime. Moc se mi to líbí.
  • Ale 25kč je nic a maj víc poboček, takže větší šance že bude blíž tvojemu domovu..nebo ne? :)
  • U alza.cz poštovné při dovozu na pobočku platíš vždy, ale jen asi 25 kč. Ostatní obchody mají převoz z pobočky na pobočku zdarma. Tedy u Czc jsem to tak měl . Jinak plně souhlasím s tím co si tady psal.
  • ucho
    https://www.youtube.com/watch?v=X5Izm1LQfw4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit