Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale joo, hodně podobnou hru jsem dřív pařil hodně, docela rád bych ji znovu našel *14* Hrálo se v nějakém domě (asi jen jedna obrazovka) a panáčci byli ninjové, 2 útoky a skok, vše vypadalo jako kresleno v malování. Freewarovka. Neví někdo?
    • Co tohle: Mini Saboteur (FatSeagal) - freeware
    • Anebo to byl Last Ninja, měl jsi černého ninju a procházel jsi obrazovkami a vždy v jedné jsi mohl o patro víš kde už bylo o jednoho protivníka víc a takhle jsi musel proskákat a promydlit se až na vrchol pyramidy a hlavně jak jsi dostal úder tak jsi byl K.O. a musel jít od začátku to byli nervy když proti tobě bylo pět panáčků a ty jsi jim musel naložit aniž by tě dali úder.
      • Odulin
        Last Ninju jsem hrál I,II i III a ta myšlenka, že jsi dostal jednu ránu a byl jsi K.O mi k tomu nějak nepasuje. Už je to teda skara dávno, ale měl jsi tam takovej zatočenej šnek energie, která normálně po zásahu ubývala, ale možná si to pletu nebo mluvíš o jiné hře. :)
    • Byl to Bruce lee, byli tam 3 postavičky, Bruce pak takovej zelenej tlusťoch a ninja v černým. Já to mydlil na Atari XE s bráchou to byla paráda, ale těma obrazovkama jsi mohl procházet a ten tlusťoch s ninjou byli proti tobě, ale ninju vždy ovládal počítač to byli časy škoda, že jsem tu hru neprošel zajímalo by mě co bylo na konci a myslím že jsi musel sbírat takový lampy nebo co to bylo :-)
  • Ale jen je Lukáši potrap, dětičky:) Vynikající videorecenze, dokonce jsem si jedno slovo musel najít ve slovníku cizích slov *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit