-
Umim dost na to abych mohl hrat japonsky rpg, a to co se pise tady bych ti precetl i po ranu kdyz vstavam do prace.ty tajtrliku:)
-
Lol, tak snad tohle nečte Femtík, dostal by infarkt. A flash anglicky naštěstí neumí... i když, on by stejně tvrdil, že to je fake... *15*
-
Graficky subjektivne,ale tu ti dam jeden bod mohlo to byt lepsie,pribehovo nemas absolutne potuchy ake to je a neviem kde vidis naheho chlapca a sekanie do vzduchu je samozrejme apriori zapor v japonskej over the top hre o androidoch z roku 1xxxx,bud si troll alebo dement,kazdopadne asi si toho do hlavicky vela nepobral ;)
-
8/10 je dobrá známka, na hru s tolika problémy a chybami, recenzent byl ještě dost laskavý
-
NO tak jsi pohlcen *1*
-
Prvni Drakengard jsem hral a ,,uchvatil,, me natolik ze jsem dalsim dilum uz nevenoval moc pozornost.
Doufam ze budou nadale rozvijet Nier a Drakengard nechaji tam kde zustal. Je vtipne a zaroven poucne jak z celkem male casti neceho co je docela prumer muze vzniknout neco co je nadprumer. Bohuzel u me to pribeh drakengardu nezachrani a nastesti Nier ho zpetne moc nepotrebuje. -
Osmička je pro tuhle hru málo. Zaslouží minimálně devítku ne-li desítku. Hra je pro mě unikátní v tom, že i když tenhle japan žánr není můj šálek čaje, dokázala mě tahle hra totálně pohltit.
-
Je to naplánované...
-
Ty lidi by to za to samozrejme nedali, to jen ty tomu veris..
-
Jestli budete delat gamesplay, pozvete gabinu
-
Však bylo to video kde borci vzali tuším běžný obraz z Ikea obchodu a odnesli to někam do galerie kde se ptali lidi kolik by za tohle dílo dali (a vychvalovali to jak ty tohle).
A znalci z řad lidi to velice přecenili a pak byly za hlupáky *1*
Tady to je podobné pane znalec japonského pedo-artu *3* -
ja bych cenzuroval curaaky jako ty, co hru nehrali, videli jedno video a uz to hodnoti 4/10. No není to curaak?
-
Za mě bez přehánění naprosto čistých 10/10. Platinum Gamse opět dokazují jak mají neskutečně vybroušenou hratelnost a slabší grafika na tom vůbec nic nemění (o to jejich hry nikdy nebyly), hlavně to naprosto vyvažují opět velmi nádherným a nezaměnitelným art stylem.
Japonská produkce tento rok naprosto válcuje vše co jí stojí v cestě (když vyšel Horizon: Zero Dawn, tak jsem nějakou víru v západní AAA produkci letos dokonce i chvilku měl).
NieR: Automata, Nioh, Yakuza 0, Resident Evil VII, Gravity Rush 2, Zelda a to tady prosím mluvím jen o těch větších hrách (mimochodem Persona 5 už se blíží a pokud se nepletu, tak v první anglické recenzi dostala 10/10).
Takhle nabušený začátek herního roku si opravdu nepamatuju. Popravdě už by se mělo trochu zvolnit, protože kdo to má stíhat hrát :D
Každému přeju spoustu herní zábavy, od toho tu jsme ne :) -
Jsem pro. Necenzurovat. Pak je to hned veselejší a to včetně tebe.
-
ty jsi chytráček, howno hrál, howno ví, ale mudruje *15*
-
Fyzika zbraní kupodivu moc nikde není (snad to předvede KC). Ale navazující animace a faktické sekání nepřátel jo. Tedy vidíš to dobře ale váhu zbraně necítíš a ani nemá smysl to máš pravdu.
Krom tedy primitivní věci: Velká zraň je těžká a proto sekáš pomalu. fyzika jako prase. Stejně to při dopadu na NPC udělá stejnou animaci a nereaguje to dle fyziky. -
udělej curaaku všem radost a umri. No, není to blbý curaak? Opovazte se mě cenzurovat, jelikož to sami ríkate ve FightClubu...
-
Ta hra ma styl, je to vlastne artova vec,,,,ale to ty asi videt nemuzes, tolik ke grafice.
Jo ten chlap je android/robot neni to zivy normalni clovek, genitalie nepotrebuje a kdyby je mel v ramci pribehu by to pusobilo spis divne a matoucne, tolik k nahatymu chlapovi.
Ke zbrani jde pridat pomoci vylepseni procesoru androida/ky efect energeticke vlny ktera zranuje na dalku ale am mensi dmg, tolik k sekani do vzduchu.
zaverem : doporucuju nepindat hovadiny o hre kterou jsi nehral, protoze lide co to hrali te budou mit za totalniho idiota, a to jiste nechces. Dale doporucuji nevyjadrovat se k vecem kterym nerozumis a nemas na ne vkus, protoze by jsi se jednou mohl pristihnout jak stojis v narodni galerii a vykladas tam lidem jaky ze to na stenach visej sragory. -
Tady ještě u toho vyletíš do vzduchu a tam se po dobu sekání držíš *15* wtf
-
Tak to jdi někam na frontu. Tam to může praktikovat a budeš užitečný.