Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Pokud to tak je, udělali dobrý tah, jelikož se o tom píše i na neherních webech.
  • V těch továrnách se ovšem vyrábí i značkové produkty, které si ty kupuješ za nehorázné peníze a myslíš si, jaká je to kvalita. Číňan má bohužel jen na ten padělek, protože ho tvůrce ojebal, stejně jako ojebal tebe.
  • všechno existovalo předtím, než to někdo objevil lol

s takovou si by si nikdo nemohl nic patentovat...
  • Opravdu jsem rád že žiju v zemi která se snaží svými zákony podporovat tvůrce a ne nějakou továrnu na levné padělky
  • On to ještě nemá patentované? To by mohla být šance pro Járu.
  • Produkt je jen produkt. Nejlepší je parazitovat na levné pracovní síle...
  • Ono je možné patentovat rovnice?
    Pak je asi možné patentovat část kódu SW a poté nikdo nic neudělá, protože každý bude mít něco patentováno.

Kdo má patentováno Hello wordl v Javě? To je ještě šílenější jak patentové orgie u telefonů. Ještě by si někdo mohl patentovat třeba tvar WC mísy. Nezaplatíš? Nekadíš!
  • ty vole, k-o-k-o-t-i-s-m-u-s na 6.
  • No nevím. Přijde mi to celé divné. Zrovna měsíc před vydáním, kdy se reklamní kampaň na hru stupňuje on vydá takové prohlášení, ze kterého navíc plyne, že vlastně nic nechce. Vsadím boty, že je to jen propracovaná forma marketingu...
  • Takový antibob tlačítko, co? Taky bych bral. Aspoň bych ty slátaniny od tebe mohl automaticky vyfiltrovat a číst jen smysluplné či jinak zajímavé příspěvky.
  • Ačkoliv jsem rád, že žádný konflikt vlastně nenastal, zamrazilo mě když čtu o patentování rovnic. To je cesta do intelektuálních pekel, to je jako patentovat matematický operátor nebo genovou sekvenci. To co pouze objevíš nemůžeš patentovat protože to existovalo už před tebou.
  • Tak tohle byl opravdu vtip tydne :D
  • takze si koupis 2 hry na prd.. misto toho aby jsi paril Elite.. chjo :P *16*
  • Off topic:
    Ja som ani netusil, ze bude nejaky NoMan's Sky, ale bohuzial som kupil The Division. Po case som zacal sledovat forum k tejto hre, lebo ma zajimalo ci su Massive a Ubisoft ozaj taki dem€nti a ci chcu tu hru kazdym novym DLC a patchom nacisto zabit.
    No a tam som zistil, ze takychto "zvedavcov" je viac a dost casto spominaju prave NMS ako nahradu za dok*rvene Division (aj ked nechapem preco, lebo to su uplne odlisne hry). No a ked sa tam NMS zacalo spominat pravidelne, tak som neodolal a dal to do googla
    Aj takto teda vznika hype... *2*
  • Jestli je pro tebe bohatství parazitismus na produktech jiné kultury, tak se tam klidně odstěhuj
  • Asi tak.
  • http://webserver.ics.muni.cz/bulletin/articles/331.html
  • tahle stranka potrebuje funkční tlačítko pro nahlašení zavadneho prispevku jako sul
  • Jenomze to o cem je tenhle patent imho neni matematicka metoda. I kdyz z hlediska definice je ta linie asi dost tenka tohle je proste smyslenej algoritmus sepsanej matematicky. Coz je trosku neco jineho nez matematicke zakonitosti. Ale kdyz je patent propadly tak je to stejne fuk.
  • Nemaji se o cem bavit. Patent je propadly snad dobrych deset let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit