Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fratus_Sinister
    Patent je patent, ale jsou to inteligentní lidé, tak se snad dohodnou.
  • Fratus_Sinister
    *15*
  • trebárs náš zákon hovorí, že matematická metoda sa nemože dať patentovať. ale v amerike to može byt inak. akurat to može poukazovať na to, že o tom, čo može a čo nemože byt predmetom patentu sa vedu diskusie, a v konečnom dosledku rozhoduje to čo je v zakone. asi by nam k tomu vedel povedať viac trebars Dworkin, ktorý je udajne pravnik.
  • tak 1+1 jsou dve by se jiste patentovat dalo, je to dost neobvykle..vetsinou se pise 1+1=2 *1*
  • tak samozrejme tahle zprava udela hype jeste mohutnejsim. Ale na hru se tesim, takze proc ne:)
  • Ty by sis měl patentovat první živou lidskou bytost v základu fungující zcela bez mozku.
  • aha takže kdyby si pytagoras licencoval že 2+2 je 4, tak by se dnes deti ve škole nemohli nic učit a lozili bychom po stromech *7* seems legit
  • Z toho můžou být slušné problémy a dost mě to mrzí. Tvůrci hry si měli toto lépe ošetřit a tím se vyvarovat případným problémům.

Jinak patenty jsou v podstatě vzájemným hozením si klacků pod nohy v tzv. západním světě. Taková čína zcela jednoznačně na patenty kašle a okopíruje, co se dá a čerpá z toho současné bohatství. Ve věcech patentů a různých autorských práv by měly být učiněny změny.
  • Myslim ze je ale dost velky rozdil mezi tim kdyz myslis rovnice jako neco co popisuje zakonitosti sveta (asi je nesmysl patentovat ze 1+1 jsou dve). Ale neco jineho je rovnice ve smyslu umele vyrvoreny algoritmus. To by jsi pak s trochou nadsazky nemohl patentovat zadny sw protoze je to defakto strasne komplikovana rovnice co ti vygeneruje neco na obrazovku.
  • sorry, to je blbost... pokud budeš vynakládat velké usílí a čas do jednoho komplexního prvku, takový, který nikdo nevymyslí pokud nebude postupovat stejně, tak proč by si to nemohl patentovat? Kvůli tomu ty patenty přece existují, aby jeden druhýho neojebával. I taková jednoduchá věc jako je obrázkové Logo, může být patentované, tak proč ne soustava čísel
  • Pochybují že by si to nepojistil
  • E=mc^2 mám ten dojem patentovana je preci jen Einstein pracoval na patentovém úřadě
  • myslím že rovnice jako takové se patentovat ani nedají. To jako že by si Einstein nechal patentovat E=mc^2 a pak prodával licence na všechny aplikace? A jak bohatý by byl Newton nebo Maxwell?
    Patentovat se dá technologie, třeba nějaký proces výroby nějaké chemikálie atd., ne rovnice.
  • Tak selsky rozum mi rika ze pokud rovnici Hello Games pouzivalo v dobe kdy nemela aktivni patent a on si ho nechal obnovit az pote co oznamili ze rovnici pouzivaji, tak by to stejne u soudu nemel moc snadne. A jedine co muze je si s nima opravdu jen pokecat. Protoze jaksi nevidim nic co by udelali spatne. Jooo pokud by zacali pouzivat rovnici v dobe kdy ji mel aktivne patentovanou, to by byla jina. To je jak prestat platit webovou domenu a kdyz se ji nekdo ujme a udela na ni bussines tak ho pak nahanet ze to driv bylo moje
  • Takze je vse, jak ma byt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit