Přejít na výpis diskuzí
No Man's Sky nenabídne jen o objevování, ale i občasný boj o přežití
28.7.2016 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Ani nepamatuju, kdy jsem byl nahypovanej na novou hru.
Až se toho hypu bojím. Pár desítek hodin u toho určitě strávím, nové a nové objevování, zjišťování jak co funguje atd.
Otázka zní, zda dostat se do středu vesmíru bude dostatečná motivace, zda bude dostatek obsahu, co dělat a nepřijde nuda. Nové a nové planety, fauna, flora, to je všechno fajn, ale to nevydrží dlouho, pokud to bude to jediné. A donekonečna těžit a prodávat mě taky dlouho bavit asi nebude. Říkají ale, že směrem ke středu vesmíru se to bude vyostřovat, planety budou divnější atd.
No držím jím palce, tak či tak vytvořili parádní technologické dílo. Jaká bude ale jeho hratelnost, to se dozvíme až v srpnu. *4* -
To je snad jediná hra krerou mám úplně u zadní části těla.
Nezajímavé, graficky děsné atd. -
-
Taky jsi mi úplně u prd3le, tak ti to sem píšu, aby to všichni věděli, jo?
-
To jsme rádi, žes nám to sdělil, jinak bychom snad ani nespali.
-
Vysvetli to konzolistum
-
-
Koncept vypadá super, ale nějak si nedokážu představit, že to bude fungovat.
-
-
To je pravda, vypadá to super. Uvítal bych třeba mezi těmi planetami i nějakou ala Coruscant, třeba jen ruiny... takhle je to jen od outpostu k outpostu. Mám obavy z toho, že i když bude různorodost zaručena, herní princip bude stejný a po nějaké době začne nudit. Jestli tam budou nějaké události - třeba v galaxii / beru zpět a budu se těšit jako malej kluk. Stavění si nechám na Planet Nomads.
-
-
Ja sa na to mega teším, to bude pohoda, pustiť nejaký seriál a s gamepadom a vystretými nohami objavovať kadejaké haluze... ale 59 eur? ... NOPE :D ...pekne si počkám na zľavy
-
-
Za co si dal teda 59 Euro?
-
tak cena je vzdy relevantni tomu kolik hodin v tom chces nechat... ja mam napriklad na steamu v prumeru cenu jedne odehrane hodiny na 10,24€, a ze bych v NMS nechal min jak 6 hodin nepredpokladam, takze za me je cena OK... *5*
-
-
To ledacos vystluje *5*
-
Dost slabe. Ja to mam asi 2€/hod a to kupuju primo na steamu a mimo slev
-
-
Maxíčku, vždyť na Steamu máš 2 hry a ještě k tomu zdarma.
-
2000 hodin na CSGO mi to trochu zkresluje. =/
-
S touhle hrou se muzes dostat pod prumer.
-
-
-
-
pokud neudelaji poradne nastroje na modovani a tvorbu obsahu(ktery nemaji sanci udelat, tak dobre jako komunita) pro hrace, tak mi hra pripada jako docela nudna.
na kratsi chvili zabava, nez okoukame co je ruznorode a pak uz celkem nic moc.
nejaka variace udalosti, ktere se mohou stat pri cestovani vesmirem a jsou prave vybirane z baliku( prubezne tvoreneho vyvojari i hraci), by byla velice zajimava vec na hodne dlouhou dobu.
hra by pak mohla neustale nabizet moznost odhalit nove a nove zazitky.
to bych pak nehledel ani na divne barvy a podobne veci -
-
Nu, tvorbu obsahu maji celkem jednoduchou, vzhledem k tomu ze se jim tam naprosta vetsina generuje dle zadanych (variabilnich) parametru. Defakto se ti nepodari najit dve planety ktere budou totozne, vzdy na nich bude neco noveho co nikdo driv nevidel. Co by komunita mela vytvaret v tehle hre moc netusim...
-
-
ze zadne planety nebudou stejne, nezaruci ze budou dobre.
generovane planety poskytuji prostor k hrani, to ano.
ale uz jejich obsah bude vicemene nezajimavy po urcite dobre hrani.
ale prochazeni planet/vesmiru v ramci predpripravenych eventu zabavi vic
a pokud eventy by mohli vytvaret i hraci(systemove) mohlo by se porad neco noveho dit.
moznosti jak toho vyuzit je mnoho. od eventu(pribehu) rizenych hraci ala neverwinter night po modifikace ala minecraft technicke/magicke mody.
protoze tohle urcite hra mit nebude, nema cenu rozebirat podrobneji *5* -
Z toho co ukázali všechno vypadá úplně stejně, jestli má dinosaurus 4 nebo 5 noh? No super :) Navíc to je umocněné barvami, navozuje to přílišnou jednotvárnost.
-
Obsah, herni obsah. Pletes si vizual hry s hernim obsahem. To znamena s tim co ten hrac ma delat. Ono prijet na planetu, podivat se na ni, rict si hmm pekny a pak letet na dalsi a udelat to same nezni moc zabavne.
-
-
Právě. Přitom tenhle engine by měl tolik možností jak na něm postavit krásnou scifi hru. Místo nekonečně stejně generovaných mi radši dejte 10 větších planet, kde budu plnit nějaké úkoly, ala proleť přes nepřátelské území, a roztřílej nepřátelskou základu. Spoj se tady s těmito obchodníky. Kurňa vždyť už jsme to tady měli ve Freelancerovi..... stačilo jen okopírovat *7*
-
-
-
-
To bude teda nuda jak hov*do
-
-
NuDaSKY .
-
Určitě ne taková nuda, jako číst tvůj příspěvek
-
-
Mě by zajímalo, kdo ze Sony vymyslel, že ta hláška "Playstation" robotickým homo-pedofilním hlasem na konci každýho PS produktu, bude dobrej nápad...
-
-
Mne vzdy rozesmeje ten jejich slogan ze ps4 je pro hrace
-
-
nie je pre tvoju mater az ma na com varit zemaky z teska
-
-
Prej to vymyslela tvoje máma
-
-
hmmm, pěkný zvratek