Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&t=5m38s

"Do we ever get to see ourselves?"
    "No you don't see yourself so the only way for you to know what you look like is for somebody else to see you."
    "Can you run into other people, other players?"
    "Yes".

A pak kdo je chorý a kdo si kde co vysnil. Hmmm.
  • K čemu mi je vědět, že na planetě je nějaký jiný hráč, když s ním nemohu NIJAK interagovat?

V rychlosti jsem nalezl dva rozhovory, kde Sean Murray říká, že ve hře bude možné hrát s jinými hráči:
    https://www.youtube.com/watch?v=n0uYnwqlslU&feature=youtu.be&t=59s
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&feature=youtu.be&t=5m42s

Těch rozhovorů, kde to říká je víc, ale na jejich hledání nemám čas. Pointou je, že hráči si to nevysnili, Sean lhal.
  • zx_spektrum
    Tradiční pseudoargumentace. Z veřejného pohledu světa jsem nikdo. Sean Murray vystupoval veřejně, v televizích a všech možných show a mnohokrát o hře prohlásil spoustu faktů které nejsou pravdivé. Ale pro tebe je to o tom co jsem já dokázal. Víš ty co? Dokázal jsem toho spoustu a jsem celkem spokojen, ale narozdíl od Murraye (nebo Molyneuxe) s tím nelezu do veřejného prostoru. On to udělal, on je tváří hry, on se vystavuje kritice. A ano, on je bullshitter. A ty jsi zase zástupce tzv. Generation Snowflake.
  • zajimavy ze me nikdy od ty doby co tu hru oznamily neprislo na mysl ze by tam mel byt nejaky masivni multiplayer...ze bych byl vnimavejsi nez ostatni? Asi ne..spsi si to vsichni tak nejak vysnily..az z toho vznikal pravda..nebo nevim..

A jezis,,ses natvrdlej? Scaner tam chce dat prave proto ze se lidi nevidej, aby si mel moznost nejak zjistit jestli s tebou nekdo na planete je...uz na tomhle je videt jakej v tom mate gulas
  • Jack1947
    Ja se spíše divím jak mohli od malého indie vyvojáře čekat něco ve stylu Space citizen/Elite Dangerous
    To jsou lidi fakt tak blbý naivní ? nebo rádi věřej v nesplnitelné věci ? Dalo se to tak nějak čekat že to nebude žádná evoluce/revoluce v žánru vesmírnejch simulátoro-craftingo - jinejch her... ale lidi si holt myslí že zázraky jsou realita. Proto taky byli negativní v postoji... ke hře samotné.
  • Pár měsíců před vydáním: Sean: "Hra je multiplayerová."
    Pár dní před vydáním: Sean: "Hra není multiplayerová."
    Po vydání: Sean: "Wow, dva hráči už se potkali. Přidáme nástroj na odhalování hráčů, aby mohlo k takovýmto setkáním docházet častěji."

Cože? Tak je ta hra multiplayerová nebo není? Pokud ano, tak proč se ti dva hráči neviděli a proč Sean těsně před vydáním tvrdil, že hra multiplayerová není? Pokud ne, tak proč přidávat nějakej scanner?

Sean Murray je chorý.
  • Hra co mela milionovou reklamu od SONY se za Indie povazovat neda..Indie je pravej opak..
  • jack
    No, podle mnoha recenzi jsi neprekrocil dobu (ktera práve čítá jednotky hodin), po ktere Te to prestane totálně bavil. Užil jsi si jen tech pár uzasných prvních hodin s dokonalým WOW efektem :)
  • dobra recenzia, tato "hra" dostala co si zasluzi. dalsi indie sragora od shitbox indie developera
  • vsak jo, dva hraci byli na stejny planete ve stejnou dobu, jen se navzajem nevideli. uzasny to docela je pri ty velikosti. Scanner by zrejme nejakou indikaci ukazal jestli tam je jiny hrac...ja nevim proc by mel byt ,,chory,, To ze si trochu vymejsli je normalni, dela to kazdy studio pred vydanim hry. Jen v pripade NMS si prilis mnoho lidi pralo aby to dopadlo zle (proc, to je ve hvezdach) tak to holt zle doapdnout muselo, i kdyby to nahodou byla dobra hra. jen tady v diskuzi je milion prispevku typu..Ja to rikal..hahahaa
  • Jack1947
    Až budu moct tak beztak to hrát nejspíše nebudu ale jde jen o princip. ...

Protože mi to příjfe prázdné a celkem zdloughavé takovéhle hry až tak nemusím na zkusení ano.
  • Jack1947
    Že tady se to v potaz bere u AAA se to přejde ale my víme proč *3* ( ne nemá to se žádnou obálkou navíc nic společného lol).
  • Taronyu
    A 50x pred tým povedal, že tam mulťák bude. Teda že dvaja hráči sa budú navzájom vidieť. A zaujímavé, že dva dni po tom jeho tweete, že to nie je multiplayer hra, napísal, že je úžasné že sa už dvaja hráči stretli a že do hry pridajú scanner, ktorý odhalí iných hráčov :D https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ&t=10m24s
    Takže chlapec je buď chorý, alebo len tak jednoducho klame.
  • jen bych dodal ze po poslednim beta patchi hra bezi v pohode, daly to dokupy ani ne po tydnu od vydani..ale to asi pan recenzent uz nevi..skoda, mohl dat lepsi znamku..vubec zohlednovat technicky stav hry co zrovna vysla v ciselnem hodnoceni je nesmysl, kdyz je ajsne ze to budou patchovat..
    Dale pan recenzent nepoznal ze design hry je poctou klasicke scifi z 60-80 let, asi zrejme cekal pozlatko zaklinace.
    Hra umi generovat opravdu uveritelne svety (se zviraty to je uz horsi) nektere z nich kdyby se obsadily obsahem pro nejakou hru mohli by fungovat a malokdo by poznal ze zaklad sveta je generovany, pro me osobne jde o pokrok herni technologie.

Jinak dva dny pred vydanim Sean Murray jasne rekl ze to neni multiplayer hra, kazdy mel moznost ji nekupovat nebo zrusit predobjednavku.
    https://twitter.com/nomanssky/status/762688708764135425

po vsech tech seznamech co ve hre neni by bylo taky fajn nekde zverejnit seznamy toho co vsechno ve hre je a nikdo o tom nikdy nemluvil..

za mne zatim tak 7/10, ale jeste to porad hraju, takze to muze nakonec byt i vic.
  • Mluvili o tom, případně ukazovali videa s nápisem "in game footage"...
    (Nejsem si popravdě moc jistý, jak je rozdíl mezi "mluvili" a "slibovali" - dle mého názoru, pokud vývojář mluví o něčem, co bude možné dělat ve hře, pak tím slibuje, že to tam skutečně bude možné dělat.)

Tedy například o multiplayeru se mluvilo hodně; o obrovských budovách a nákladních lodích v atmosféře se nemluvilo, ale můžeš je vidět na záběrech z trailerů (o kterých vývojáři tvrdili, že jsou přímo ze hry). A tak podobně.

Všechny zdroje můžeš najít v tom původním příspěvku (odkaz výše).
  • jamar28
    Meditativní procházka, klidné odreagování, relaxace. Tak jsem to chtěl hrát. Ale fakt ne za 60 euro. Až to bude za 15 a opravené, začnu o tom uvažovat.
  • Přihlásit se na email ... *6*
  • cos dokázal ty?
  • Toho Slavík nerecenzoval.
  • hraci vyjebali sami ze sebou.. protoze si predstavili a vysnili hru.. jenze tahle je proste jina :) a to sledovani prekrucovani toho co kdo rekl je fakt smesne.. to same se ted delo u BDO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit