Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak naštěstí je tohle dočasné problém. Cena určitě klesne (u téhle hry možná docela rychle). A pak si to budeš moct užít za těch 15 euro.
  • Skutecne si myslis ze to co jsi vyjmenoval by hru nejakym zasadnim zpusobem zmenilo ze by byla vetsina lidi spokojenych? :) Neco jako, jeee hele planety obihaj, tak to je ted super hra. Uplne vidim jak lidi remcaj ze se suroviny hledaj blbe protoze musej lozit po cely planete aby nasly posledni tri kousky zelaza prptoze sou zrovna na planete ktera na nej nema podminky. Kdepak, takhle ne, aby lidi byli spokojeny tak by potrebovali aby na kazdy planete meli neco jako GTA 5, coz asi plno lidi naivne cekalo..asi patris mezi ne..demente:)

No jo, tak hlavne ze se bezne v prirode strilej a prejizdej lidi jako v GTA V, nebo jsem tuhle videl par lidi u tramvaje jak bojujou s drakem a chlapa co z dlazek z chodniku postavil egyptskou pyramidu:)
  • "kdyz das zvireti nazrat dovede te k nejaky surovine nebo treba bedne z vecma."

Jj, to se v přirodě děje běžně *1* *1*
  • Přečti si ten článek na redditu, z velkých věcí např planetární fyziku, obíhaní planet, různé classy lodí, výskyt surovin podle podnebí, factions a bitvy mezi nima a milion dalších věcí, jestli jsi článek četl, přestaň ze sebe dělat dementa
  • Mě nepřipadá, že by tato hra kladla menší nároky, než například CoD, Division a podobné.
  • Zahrajte si Subnautica a nebo se podivejte na nejake let's play. To je hra v cene 15 za 15 a prijde mi velmi podobna, a hlavne velmi zabavna. Krome faktu, ze je to jen jedna planeta a pod vodou.
  • Nesouhlasím. CoD je oproti tomuhle v pořádku za jakou cenu se prodává. A navíc to samé bys mohl tvrdit i o battlefieldu. *1*
  • ne ono to je jeste daleko horsi, nejvic si chladi zahu ti kteri tu hru ani nemaji, chapes, je kolem toho velkej humbuk, tak chteji byt taky soucasti:)
  • Učení cizích jazyků stylem "přeběhnu přes svítící písmenko na zemi" ti nepřide dementní? Uh, ok

Já ale přeci nemluvim o gamepadu, ale o tom, že se furt pereš s lodí, nenechá tě letět kam chceš, furt se sama někam stáčí, lítání v atmosféře je totálnì peklo, to ti fakt přijde ok???

V tom případě jsou i tvoje ostatní názory na hru zcela irelevantní, asi máš extrémně nízké nároky ok, většina hráčů to tak naštěstí nemá
  • Po nakrmení mě občas zvíře vyhrabalo nějaký vzácný prvek. Jinak to, že něco ořezali asi nebude jen tak z hecu.
  • Co osekali? ja mel za to ze se naopak vsude rikalo ze z NMS porad ukazujou to samy a ze nikdo vlastne poradne nevi o cem to presne bude. A ted se najednou ukazuje ze kazdej vedel uplne presne co tam ma byt:)

kdyz das zvireti nazrat dovede te k nejaky surovine nebo treba bedne z vecma.
  • Zajímalo by mne, proč tohle někdo hodnotí nesouhlasným hlasem. Asi nesmíme mít jakýkoliv vlastní názor, který se liší. Holt, asi ty lidi žere, že nedostali to svoje vysněné gétéáčko ve vesmíru, jak to viděli v těch obrázkách, tak si chladí žáhu.
  • Kopání ukazovali, jazyky asi měly být součástí toho promakanýho faction systému o kterém mluvili, než to ořezali na jednoho statickýho ufona na vesmírný stanici, pak to ztratilo smysl, sejně jako většina dalších mechanik co brutálně osekali
  • takova nuda to zas neni, znam daleko nudnejsi hry. Optimalizace je v ted uz v pohode, posledni patch to dal docela dost dokupy, Bugy tam mozna nejaky jsou, ale ne nad miru unosnosti, ostatne jako vsude. Ovladani je v pohode, ovsem na gamepadu, pokud se nekdo chce trapit s K+M jeho problem.
    Hra vychazi designem z klasicke scifi 60-80 let, jo textury mohly bejt asi lepsi. Mechaniky jez hra pouziva jsou vlastni dalsim stovkam her kde se neco crafti, pripadne jde o preziti atd. Navic, uceni se mimozemskeho jazyka, nebo ciselne hadanky mi dementni neprijdou. Jo, mohlo to byt daleko horsi..
  • 1000 lidí 1000 chutí *3*
  • walltar
    Má krmení zvířat vlastně nějakou gameplay funkci?

Jinak jak o učení se mimozemskýho jazyka, tak o kopání se v zemi se mluvilo...
  • Vždyť je to nudná, zabugovaná, špatně optimalizovaná hra bez obsahu, která nesimuluje vůbec nic, má příšerné ovládání, interface, vyblité textury a zdementnělé herní mechaniky jako pro pětileté děti a jako třešničku na dortu prolhaného chief designera.. můžu se zeptat, jak jsi to čekal horší?
  • jako kazdej dil CoD.
  • tezko rict, ale treba mi prijde ze se nikde moc nemluvilo o tom ze se muzes ucit mimozemsky jazyky, krmit zvirata, za pomoci granatu vykopat tunel kde se da schovat pred bouri, ono takovejch detailu a pitomosti tam je dost, zrejme by z nich sel udelat taky docela dlouhej seznam.
  • Tady jde primarne o to ze plno lidi si pralo aby to blbe dopadlo, stacilo cist fora behem vyvoje hry. A ted je vsude plno chytraku kteri se za prispeni dvaceti smajliku kasaji ze to rikali. Vtesina z nich nema ani hru koupenou. Ta hra mela prilis velkou pozornost aby to mohlo doapdnout dobre, na to je to tema hry prilis okrajove aby mohla zaujmout masy ktere se ke hre dostaly.
    jasne ze Murray kecal asi v nejakych vecech, ale proste ja osobne jsme plus minus ocekaval presne to co ta hra je, takze jsme byl spis prekvapenej ze to neni jeste daleko horsi, s koupi sem vahal az do posledni chvile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit