-
Nedopadlo to jak se očekávalo? je třeba si uvědomit že na tom dělal jeden člověk ? (malý tým) navíc je to offline hra. Pokud bude více negativních recenzí, bude to jasný signál k tomu že se to nepovedlo a lidi to nebudou tolik kupovat ale zase co moc nechápu je na takovou hru celkem přestřelená cena.
Být to AAA hra tak se to celé radši přejde a zalepí se to nějakou větší nálepkou ( třeba 7-8 když ne 9).
Být to 2d picl árt tak minimum by bylo těch 7. -
-
Ty to klidne hrej, pro tebe by bylo hodnoceni tak 9/10 *3*
-
-
Až budu moct tak beztak to hrát nejspíše nebudu ale jde jen o princip. ...
Protože mi to příjfe prázdné a celkem zdloughavé takovéhle hry až tak nemusím na zkusení ano.
-
-
-
Tak já sem vývoj skoro nesledoval a představoval jsem si miliardu planet, miliony druhů flory a fauny klidně i ty reskiny,ale o hodně víc rozmanitosti, neomezené létání vesmírem a galaxiema. Prostě o takové hře jsem snil od dětství, bohužel tahle mé sny nenaplnila, ale je tu určitý potenciál kterého se dá chytit a třeba to oni sami nebo jiné studio udělají k dokonolosti..
-
Vesmirne stanice - to je iny masaker *1*
Priletite na na velku vesmirnu stanicu na ktorej je jedna kancelaria a v nej JEDEN alien!
Pristanete na planete a vidite taku svietiacu rastlinu. Jeej vsak taku som uz videl inde, len v inej farbe. Toť k*k*t, date scan a ono to je vraj uplne nova rastlinka. Dava ale stale zinok.
Taka rada ako hrat NMS, mam to z recenzie nejakeho cloveka zo Steamu:
- vys/rte sa na objavovanie a scanovanie vsetkeho. Zabije vas to aj vas zazitok z hry. Ak nie na piatej tak na 6600cej planete urcite.
- hrajte rychlo a efektivne
- co najskor najviac penazi, najviac slotov v inventari a co najvacsia lod.
Su to mozno primitivne ciele, ale verim tomu, ze 90% hracov co to kupili, nie su typy ktore sa budu romanticky tulat po planetach, fotit zvieratka a rastlinky.
A jedna vec je uz ista, ostatne aspekty ako boj, prezitie a crafting su v tejto hre totalne plytke a tupe zaroven...
59,99 *1* -
Špatný technický stav v době vydání --> snížení hodnocení. Tak to má být a jsem rád, že můžu napsat, že Slavík opět nezklamal důvěru v něj vloženou.
-
-
Spíš se tomu řiká trochu pokrytectví ne? *7*
-
-
Pokrytectví, též licoměrnost či přetvářka. Může se projevovat jako rozpor mezi vědomým chováním osoby a jejím vnitřním přesvědčením.
Co to má společného se zohledněním technické stránky hry v době vydání při hodnocení? -
-
Že tady se to v potaz bere u AAA se to přejde ale my víme proč *3* ( ne nemá to se žádnou obálkou navíc nic společného lol).
-
-
Proto Fallout 4 dostal "jen" 7/10 a to také kvůli technickým potížím. A třeba Assassins Creed Unity 6/10, také kvůli špatné technické stránce hry.
-
-
-
-
Akorát se to netýká her od velkých studií ...
-
-
Ale jo, Fallout 4 kvůli tomu taky dostal čočku.
-
-
Ale zaklínač třeba ne.
-
-
Toho Slavík nerecenzoval.
-
-
-
-
-
To bylo jasny cele mesice predem, ze to bude repetetivni propadak... Kdyz jsem v diskuzich zminil sve obavy, ze to presne takhle dopadne, zakazdym mne zaplavila vlna zurivych decek ve snaze hru branit, opravdu usmevne :) A opravdu tady videt, jake jsou lidi neskutecne tupe ovce, kdyz podlehaji takle nepodlozenemu hypu a planym slibum.
Treba hype kolem mnohokrat spominaneho Star Citizenu, tam je to celkem racionalni, Studio (studia) plne stovek nadsenych vyvojaru, ohromnej rozpocet, nezavisly tym, pravidelne, velice podrobne info o tom, jak vyvoj probiha, na cem se dela, co se chysta, s cim jsou a nejsou problemy... Ale co NMS? Par videi, kde bylo videt opravdu, ale opravdu porad to stejne, planeta podezrele podobna te predchozi, par jalovejch hernich mechanik, more sladkej reci o nekonecne hratelnosti a... a nic vic. Presto komercni uspech alespon pri launchi ohromnej, tohle se neda nazvat jinak nez ovce, prominte. -
-
Heh, Star Citizen. Tak určitě. Já teda blahopřeju těm, co nesouhlasili s novými ToS a řekli si o refund. Ostatní už svoje peníze neuvidí a je otázka, jestli kdy uvidí hru, kterou zaplatili.
-
-
Kazdy, kdo hru podporil a ma IQ alespon blizici se opicakovi, pochopitelne rozumi, ze se i to muze stat, ze hra nakonec nedopadne, Crowdfounding je o financovani vyvoje, ne o predobjednavani hry. On te nekdo nuti tu hru kupovat pred vydanim? *7*
-
I když si souhlasil, tak máš asi tak stejnou šanci že dostaneš refund... Ono jde spíš o to jak je člověk hlasitý a jak otravuje CS, a vyhrožuje že to požene výš. Protože co se refundů týče, tak na tom jsou jak stará, tak nová ToS stejně... obě říkají že částka, která byla použitá na vývoj hry už je nerefundovatelná.
Ta změna proběla hlavně proto, protože CIG oznámilo že s verzí 2.0, kterou vypustili na nový rok splnili to co bylo požadováno a tak změnili i tu klauzuli, protože neměla dál význam. Ta klauzule samotná neměla ale na refund žádný vliv... Prakticky hned po vypuštění 2.0 byla jakákoliv žádost o refund, mimo 14 dní co chce EU, automaticky odmítnutá.
-
-
-
Základní pravidlo pro procedurální generování je, že by mělo obsahovat co nejméně procedurálního generování. :-)
-
Sliby se slibují, blázni se radují *2*
https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc -
No prodejně je to možná úspěch, ale lidi to moc dlouho nehrajou... viz https://steamdb.info/app/275850/graphs/
Ten graf docela strmě klesá už po pár dnech. -
Perfektní recenze, díky!
Prodejně to zatím vypadá na úspěch, otázka je, co s tím udělají tyto recenze, které mají v podstatě pravdu.
Přál bych těm 15lidem, aby si vydělali dost na dlouhodobé vylepšování hry, aby jsme třeba jako u X-rebirth po 3 letech mohli říct, že je to již funkční, zábavná hra se spoustou obsahu. -
Ani se mi sem mezi to zvraceni nechce psal, ale... je potreba trosku rozvlnit vody. Malo se tu plive *1*
50 hodin a stale pribyva! Jedna z NEJ her za dvacet let. Neskutecnej narez! Vyresit "technicky potize" mi po peti minutach hrani zabralo cca dalsi minutu. Pak asi tri minuty na google a pak cca dalsich deset vterin na upravu configu (nez vyjde patch). Jasne. Moh sem to po deseti minutach vypnout a jit "kakat" do diskusi o tom jak je to vsecko strasne spatny a jak sem nasranej a jak sem si to mel stahnout a bla, bla, bla. Ale... rychlejsi bylo pouzit mozek. "Hraci" co nadavaj na ovladani lodi zrejme este neprisli na to, ze aby se dala ovladat dobre, tak na to potrebujou upgrady motoru. Nebo ti, (vcetne recenzenta - bez pardonu) kteri v pohode prezivaji "kdekoli" a zadna survival vyzva se nekona... no mate z toho, ze ste este nebyly na planetach kde vam podpora zivota vydrzi cca minutu a tepelnej / radiacni stit asi deset vterin. Pak se vokazte... *3*
Ale ne... uz se zase "samonasiram". A to je zbytecny.
Aby bylo jasno. S jednou veci v recenzi stopro souhlasim: tahle hra neni pro kazdyho.
Ale rozhodne je ve vsech ohledech hratelnosti lepsi, nez takovej Firewatch, Everybody’s Gone to the Rapture, nebo Abzu... coz zase byly priserny hovadiny podle myho nazoru (Abzu sem nehral. K tomu me nikdo nedonuti).
P. S. Nikde sem si nevsim, ze by se herni media - po tom co vyrobyly OBROVSKOU bublinu - nejak vehementne exponovala pri napravovani "pomluvy" o tom, ze se dva hraci nevideli na stejnym miste. Kdyz se uz druhej den vedelo, ze kazdej byl nekde uplne jinde a na jinym serveru. Ovsem je pravda, ze tahle informace neni zdaleka tak "senzacni" jako to, ze "vyvojari lhali"... -
-
Me treba bavi elite, mam v tom nahrano cca 300hodin, tohle jsem skusil try before buy a po tom, co jsem opravil lod a "vzletnul" jsem to odinstaloval, totoze ten flight model je prisernej, raketa nejde vubec ovladat a nepodporuje to hotas
-
Každé lejno si najde svého hovnivála.
-
Samozrejme, že hráči boli na inom servery. Každý na tom svojom, z ktorého to hral *1*
-
Ty vole! Jedna z naj hier za 20 rokov? Kde si tých 20 rokov žil a čo si hral pre Boha?!
-
-
"Pro boha" sem nezil nikdy a nikde, ale jinak normalka. Tady na Zemi. A je to ve svy podstate strasne jednouchy. Bavi me explorativni hry. Bavi me hry kde muze clovek zanechat nejakou stopu (i ve smyslu publikovani ve Steam Workshopu, ne jen "pojmenovani sutru") . Bavi me craft. Bavi me loot... a nemam rad MMO. A ne jen za poslednich dvacet let - aby toho nebylo malo, ale nejak si nemuzu vzpomenout na zadnou, ktera by se do me trefila jako NMS. Space Enginers vytecny. Ale maly. Zadnej motiv k "objevovani". Elite (i s "Horizontem") je na prvni pohled podobny, hezci, ale uplne vo necem jinym. Landmark... No. To bylo teprv "o nicem". Proste si nevzpomenu na nic aspon trochu podobnyho. Snazim se.
A co sem hral? Tak na to tu neni dost mista *1* -
-
kdybys nemel v nicku CZ tak ti dam i plus.. takhle na to fakt kálím.. :)
-
-
myslím že to nechceš vědět
-
-
Pár "extrémních" planet jsem potkal. Jedinej rozdíl je, že musíš kliknout do inventáře a na nabití štítu plutoniem o něco častějc, výzva stále nenalezena, protože je ho všude dost - stačí se rozběhnout libovolným směrem a do pěti vteřin narazíš na krystal.
Nicméně, jsem rozhodně rád, že tě hra baví, a bez ironie ti to přeju =).
-