-
Kdyz jsem spolu s nekolika dalsimi kritizoval v některém z předchozích threadu NMS jako nehratelny paskvil hranicici s podvodem, vetsina ctenarstva do nas tepala, ze NMS "vyzaduje fantazii, neocekavat fps, simulator" a podobné kydy... Murray si s hraci regulerne vytrel pozadi a je vrcholem sebeklamu si tuto skutecnost nepriznat. Je to zcela totozny pripad jako Vavra nebo Roberts - absurdne vysoke ambice, kterymi omami masy fanatickych priznivcu, kteri je nasledne podporuji az pres takrikajic mrtvoly a odpusti svym polobohum cokoli. Nema smysl zde ztracet cas, inteligent si přečte thread na redditu (viz priloha) a s NMS nebude ztracet svuj drahocenny cas, slabomyslny bude naopak travit hodiny bezcilnym poletovanim vesmirem NMS, plnym lzi a siditek a bude sam sebe presvedcovat, ze ho to moc bavi a ze mel pravdu,kdyz hru obhajoval. Vyberte si, kam chcete patřit vy. https://m.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y046e/wheres_the_nms_we_were_sold_on_heres_a_big_list/?utm_source=mweb_redirect&compact=true
-
-
Uf... este ze muj cas neni drahocenej. Jinak bych se po precteni tohodle rozbrecel a utek se stydet nekam do stinu. Ale "omameny masy fanatickych priznivcu" sou naprosto vytecny. To je neco jako ty "tajny, diverzni, fasisticky organizace" ne?
Este by me zajimaly ty "podobne kydy", protoze fps, ani simulator to fakt neni. Jestli to vyzaduje fantazii - to netusim. V kyselym desti pri tezeni Iridia si nepredstavuju, ze - napriklad - loupu banan na plazi a taky se to da hrat. Co se redditu tyce... mno. O tomhle konkretnim odkazu bych se snad radsi ani nezminoval. Pak by mohlo dojit k diskusi, jestli je slabomyslny ten kdo si proste hraje tu svoji hru co ho bavi, nebo ten, kterej "ztraci svuj drahoceny cas" elaborovanim s kazdym vyrokem autoru, sbiranim informaci odevsad a rejpani se v kazdym ho... bugu jen proto aby svet presvedcil, ze ta hra je veskrze prohnila a kdo ji hraje tak je bezmozek. Nic proti. Kazdej si ve svym volnu delame co chcem, ze... A hlavni vlakno NMS na redditu je veskrze pozitivni.
A tohle uz mi to neba... du si zase namlouvat jak me bavi NMS. -
Stačilo napsat ať i každý hraje co chce.A co ho baví.Recenze to nezmění. *3*
-
-
Kazdy si bude nakonec hrat co chce, ale ne kazdy, spise nikdo, nema cas a prostředky vyzkouset si vsechno, co by potencialne mohl chtit hrat. Od toho jsou recenze a ohlasy, ktere hrace nasmeruji a pripadne mu zabrani vyhodit nemalou castku (ne kazdy hry kupuje pres Steam nebo stihne vyuzit lhůty pro refund). Pokud je Murray objektivne usvedcen ze lzi, mateni verejnosti a nesplnenych slibu je naprosto přirozené pro zdrave fungující společnost takoveho člověka znemožnit a ochránit jeho potencialni oběti. Stejne jako je zdravé podpořit a chválit kvalitní práci jinych vývojářů. Odbýt nepodareny a navic takrka podvodny projekt slovy "at si kazdy hraje, co chce" je alibismus a rezignace na zakladni moralni principy a vseobecnou slusnost.
-
-
recenze jak už víme jsou některé zaplacené.tak že jediné co ti zbude je vlastní zkušenost.či počkat si až hra bud za pár korun a pak ty blbé tři stovky utratit *3*
-
-
bože, to je ale blábol
-
-
-
-
-
Hodně jsem se na tuhle hru těšil, ale jakýkoli stream, který jsem viděl, byl pouze o tom, jak píše recenze, šup na planetu, vytěžit a šup na další, v podstatě jsem na žádném videu neviděl jakoukoli jinou činnost. A pokud budu chtít nějaký těžební simulátor, poohlédnu se rozhodně jinde.
-
Funguje pořád ten generovanej ojeb na to jak si pořídit novou loď zadarmo tak, že stále dokola vyhledáváš nouzový signály? Stačí ji pak opravit a je tvoje. Tadáá.
To samý jde i se skafandrem, akorát že tam i holt zaplatíš. Ani nemusíš lítat ze stanice na stanici, jenom vyhledáváš stále dokola drop pody kde je ten upgrade.
A ono se to pořát generuje a generuje a generuje... -
-
Ty mínusy jsou za to že jsem nepopsal podrobně celý návod nebo proto že už to nejde? Při tom to je krásnej důkaz toho, jak jsem schopni bezmezně a nelogicky schopni generovat cokoli v jakémkoliv množství. Když na jednom kousku jedný planety najdete už dvacátou ztroskotanou loď ...
-
-
Mínusy máš dost možná proto, protože to tu formuluješ tak , že podobně oje*ávat hru můžeš jen v NMS, ale podobně usnadňovat,bugovat,exploitovat,podvádět můžeš ve většině her, pak už je jen tvá blbost když to děláš na úkor požitku ze hry a uvádíš to jako zápor hry. Hru nijak nehájím, jsou to vysmátý hovádka s Murrayem v čele a dost mi vadí jejich přístup, ale to je věc jiná .. na tohle téma už je tu nablinkáno na 5 stránkách
-
-
-
Nebylo to davno co tady hra bez obsahu abzu dostala 8
-
-
To sis všiml docela brzo, že tu na games je dvojí metr. Ber nebo nech být
-
-
Tak presne tenhle dojem, jak zhodnotila recenze, jse mel celou dobu. Miliardy svetu ale k nicemu.
-
-
až si hru zahraješ včil mudruj *1*
-
-
český/slovenský buran od piva může kritizovat vše aniž by vše okusil. To je výsada českého/slovenského burana.
-
-
Už si měl hovení polévku? Já ne a myslím si, že to bude hrozná sra*ka. Je tedy kritika kde přiznávám, že jsem neochutnal buranstvím?
-
-
Ne to není kritika ani buranství, to je papouškování názoru, kritika je názor založený na přímé zkušenosti s produktem.
-
-
rozdíl mezi mnou a vámi tupci nahoře krom 11, je v tom, že já se nepokouším argumentovat, pouze se vysmívám české nátuře a v tom směru se opravdu dopouštím zobecňovaní. Vy hoši jste trolové, co to nehráli a ještě mají potřebu ten trolling zabalit do argumentujíc faulů, což nevím, jestli je k smíchu či k pláči.
-
a proc kritizujes nas 3, kdyz jen wazzy fauluje ? :)
-
ano a z tohoto důvodu doporučuj si pořádně přečíst můj původní příspěvek, kterým "kritizuji" vás 3 včetně wazzy, který se dopouští argumentačního faulu známého jako zobecňování
-
Vzhledem k tomu, ze pravdepodobne hral uz desitky her, tak muze na zaklade vlastni zkusenosti s temi predeslymi velice dobre posoudit a zkritizovat i tuto.
-
Ale my se nebavíme o kritice jako o kritice díla, ale o tom, že prý "český buran může kritizovat vše...", tedy slovo kritika bylo zcela v jiném slova smyslu než ve smyslu recenze.
-
Být tebou, nejdřív bych si zjistil, co slovo kritika znamená než začneš někomu podsouvat omezenost pohledu, bavíme se o kritice díla, konkrétně počítačové hry, ne o obrazu nebo filmu. Hra je interaktivní záležitost vyžadující interaktivitu, tedy hraní abys byl schopen posoudit kvalitu
-
napr. gameplay na youtube
-
Tvé chápání slova kritika je velmi zúžené.
-
-
Na takove veci, se radeji neptej. Muzes se dozvedet neco, co by si radeji vedet nechtel.
-
hodně inteligentní příměr, tak nějak přesně ve stylu českého burana :)
-
-
-
-
-
Klasika v cem je tahle hra horsi nez elite?
-
-
boj, obchodovani, grafika ? ... tim Elite neobhajuju, jen to ma lepsi nez tahle sranda
-
To jde těžko srovnat. Elite není minecraft bez budování s akrádovým přelítáváním mezi planetama.
-
-
No právě, NMS není minecraft bez budování s akrádovým přelítáváním mezi planetama.
I ED/EH lze hrat jako arkadu pokud chces jen objevovat.. a ten craft v NMS :))) uber jo.. hodne uber.. craft prej :) btw NMS me bavi EH me bavi.. -
-
Uberu no, ta minecraft část tam totiž končí u těžení. A v porovnání s Elite tam arkádovej letovej model určitě je.
-
-
-
-
Na steamu by nemělo být Buy No Mans Sky, ale No Buy Mans Sky.
-
-
To jako, že pokud nekliknu , že to koupit nechci, tak to koupím? *8*
-
-
Sean Murray vyjebal se všema :) už to někdo určitě textuje:
https://www.youtube.com/watch?v=fyEThSM4JnI -
-
hraci vyjebali sami ze sebou.. protoze si predstavili a vysnili hru.. jenze tahle je proste jina :) a to sledovani prekrucovani toho co kdo rekl je fakt smesne.. to same se ted delo u BDO
-
-
"Z předchozích odstavců se musí zdát, že je záhodno No Man's Sky odstrčit do zapomnění, poplivat a ignorovat. Není tomu tak, jen ji zkrátka nelze doporučit každému."
môže mi recenzent ozrejmiť, ktorá hra sa dá odporučiť úplne každému? -
-
Ještě jsem nepotkal člověka, kterej by nesnášel třeba Limbo =).
Ale ne, tím bylo, stejně jako na jiných místech textu, řečeno, že pokud hledáš lyrickou, uklidňující procházku, NMS nezklame, ale jestli ti jde spíš o konvenční hratelnost, budeš se krutě nudit =). -
já bych řekl, že průměrný Čech/Slovák se sandály a igelitkou bude spokojen se Zaklínačem 3. V podstatě červená šipka ke všemu, co musíš dělat, ve hře se objevuje velké množství věcí, které imponují české burany jako pivo, sex, rasismus, sprostá mluva, velké kozy apod.
-
-
tak to zas brzdi frajere, na sexu, velkejch kozách a pivu neni nic špatnýho! *1*
-
-
to vis, wazza k nicemu z toho nema pristup, tak si z toho udelal znamku prumernosti :D
-
-
takový stěr by nefungoval ani na tvého spolužáka ze základky. sry ale to bylo trapné, že se stydím i za tebe *7*
-
-
na sexu ne, ale ten polygonový se mi hnusí, pivo je přeceňovaný a velké kozy se mi opravdu nelíbí.
-
-
to s tebou musí být na pařbě fakt prča *7*
-
-
wazza koukám rozjel naklikávací souboj
-
i sandále bez ponožek je buranství, v této době, kdy je tolik krásných letních mokasín, je opravdu "radost" pozorovat české burany v nejhorší obuvi na světě *3*
-
Zapomněl jsi na ponožky, Aperole.
-
ano, výborné letní, lehké pití, jen mírně alkoholové, ideální na sezení s přáteli. Rozhodně xkrát lepší volba než pivo v nějaké zaplivané pivnici, ale těžko vysvětlovat tohle českému buranovi, ten rád hokej, Zaklínače, pivo a sandále *15*
-
no tim aperolem jsi to zabil gurmane :)
-
pivní pařby mám za sebou, pochopíš, že pivo je pak fajn tak jednou za měsíc, na zbytek je lepší víno, aperol nebo whiskey, když chceš tvrdší.
Je těžko o takových věcech diskutovat s nerdíky, kteří mají představu, že velké kozy= krásná ženská. Blbost.
-
-
-
-
-
Dark Souls! Protoze kazdou hru muzete doporucit kazdemu, kdyz chcete. To neznamena, ze ho bude bavit. Bohuzel tazatel asi nechape semanticky rozdil.
-
Tohle rozdělení chybí u každé hry od CoD až Po PacMan *3*
-
-
Tato hra je opravdu hrůza a ještě za ty peníze co se prodává!!!! Chtěl jsem si ji koupit ale raději jsem počkal než vyjde a pak jsem si ji raději stáhnul abych se ujistil, že peníze nehodím do koše. Ještě, že jsem tak udělal! Po dvou hodinách hraní totální stereotyp a nuda!!! Hru jsem smazal a vůbec nemám zájem ji kupovat. Tato hra je za 500 Kč drahá! *10*
-
-
taky jsem stáhnul.. a taky smazal , nebudu kupovat zajíce v pytli
-
-
Přesně tak!!! Mají být DEMA abych nemusel stahovat... Je to děs hra! A hlavně to létání v lodi mě fakt odpudilo asi nejvíc! A ti kdo davají zápory tak ti si to koupili a teď neví co s tím a dvojka v čudu!
-
-