Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to ako módna prehliadka s tromi ukážkami. Prvý vstúpi chlap v tangáčoch a kovovými cvokmi po celom tele (COD MW3), nasleduje anorektička s obrovskými umelými kozami (BF3) a nakoniec tam vbehne sovietsky vojak, ktorý to tam všetko postrieľa (Red Orchestra2) *1*
    • Velmi se mi líbí, jak rádoby znalci žánru vzhlíží k RO2. To bude zase jednou zklamání...
      • No po viac ako týždni betatestovania, s týmto rozhodne nesúhlasím. Sklamanie to bude nanajvýš tak pre tých, čo čakajú ďaľší arkádový boj typu COD a BF. Komu sa páčia hry ako Americas Army, Insurgency, samo pôvodná RO, ale napr. aj Counter Strike, ten sa bude mať ako prasa v žite. Ono v dnešnej dobe takýchto hier moc nevychádza, že.

S BF by som to moc neporovnával, toto je skôr pre hráčov, čo hľadajú poriadnu výzvu a nerozplačú sa, keď ich dostane nejaký zakempený ostrostrelec.
    • Jazz
      To bylo tak vtipný, že jsem se úplně zapomněl smát
      • Me nahodou to prirovnani CoD k navstevnikovi Modre ustrice celkem pobavilo :)
  • u me je jedno jesli vyhraje nad B3 cod a jesli bude lepsi prodejnost, je dulezite ze pro me je jasna volba b3 at uz to dopadne jak chce:-) a podle me jsou jen odpurci B3 ty kteri vi zesi tu hru nevychutnaj na max protoze nato nemaj stroj/pc/ tak raci zustanou verni cod a jsou jisti ze tuhle hru si zahraji:-)
  • já myslim, že jsem s tou předobjednávkou neprohloupil *14* nikdy jsem proti CoD nic neměl, ale chtěl bych vidět codkaře třeba už jen v BF2.. "OMG TANK! a to je co za perk ??!!"
    • Spíš Killstreak *1*
  • Je to jen o penezich, B3 muze byt sebelepsi ale MW3 to vyhraje na plne care, a vubec bych se nedivil kdyby prekonala prodejnost i Black Ops, ktera se stala udajne nejprodavanejsi hrou vsech dob. "Call of Duty" je silna znacka na trhu, a s tim zatim nehne ani tato situace. Nakonec se pristi rok klidne muzem setkat s "MW4" opet ve stejnem duchu a stejne starym jen upravenym enginu. Activision pres to neuveritelne s vysmatym vyrazem na tvari "farmi" penize, a nema duvod na tom neco menit dokud to bude mit takovou prodejnost. Je to jen o hracich, aby to prestali kupovat, pak se neco zmeni.
    Nemusim moc serii Battlefield, ale letos si ho urcite koupim, narozdil od MW3, coz bude u me prvni vynechane COD od Call of Duty 1 :)
    • battlefield už je také hodně silná značka. Já bych to tak jednoznačně neviděl. Podle mě má BF šanci sesadit COD z trůnu.
    • BO se prodalo 20mil kusů a někde to musí mít hranici řekl bych že tohle je ono a u dalších dílů to bude jen klesat.
    • Já si také rád zahraju BO, jsem fanda CoD. Ale letos kupuji BF3 a znám spoustu jiných, co udělají to samé. Takže bych to zase tak optimisticky s válcováním trhu neviděl. Cod třeba v prodejnosti vyhraje, ale už to rozhodně nebude takovým rozdílem. Zdá se mi, že to bude zajímavý souboj :)
  • Menorri
    To už jsem opravdu jedinej kdo si myslí, že Battlefield už neexistuje...??? *9* *13*
    • ja som si nedavno kupil BC2 a hram to takmer kazdy den ked sa najde cas na hry...a ked si kupim BF3 nemyslim si ze prestanem hravat BC2...a ked tak kukam na tie servery a celkovo tak to hra dost ludi...a ma to dost aj znamych a nestazuju si ani oni...pre mna je BF:BC2 iny druh hry ktory mi COD neposkytne...je to zalozene na teamovej spolupraci kde ako jednotlivec moc nezmozes....ked chces aby tvoja strana vyhrala musite spojit sily :)...ale su dni kedy si zahram skor nieco ako COD kde si len tak idem "zastrielat"...kazdy jeden titul ma nieco co ten druhy nemoze poskytnut :) to je ako miesat hrusky s jablkami :)
    • Dyť je to starý dobrý Battlefield 2 v lepší grafice s pár vylepšeníma, možná i některýma většíma změnama jako je rozdělení tříd a je u toho navíc SP kampaň, tak na co si sakra stěžuješ ??
      • LOL ,,, asi si myslel bad company 2
    • Jo
  • Tak líbí se mi to moc, to zas jo. Vypadá to na hutnou atmosféru a realistickou grafiku. Čím dál tím víc mě přesvědčují, abych si to v přestávkách při paření MW3 zkusil. Jj, dám šanci i EA:-)
  • BF 3 je jako nějaká nová modelka parádní krásná a chce ji každej druhej
    MW 3 to je už stará modelka která spala s každým a každej o ní ví že je pěkná kur*a ale stejně ji jistý typ lidí pořád chce *1* PS: miluju metafory *1*
    • škoda, že Battlefield 1942 vyšel o rok dřív než první Call of Duty *7*
    • MishKonn
      Teď už jen zbývá zjistit, kolik se k tý starý a plesnivý ještě potřetí uchýlí chlípníků.... *3*
      • Ja tipuju prodeje okolo - MW3 15mega, B3 6mega.
        • Myslím že Battlefield má hodně velkou hráčskou základnu z B2 kteří jen čekali na pokračování takže 6 mega je podle mě málo.
          • a vacsina z nich je z trailerov na bad company 3 dost sklamana.

ja sa medzi nich pocitam , preorder som davno zrusil
            • No jo jenom meleš z hladu.
            • presne tak , rozsiahly vyskum som spravil , lahko vygooglis
            • Fakt? Ty jsi s nima mluvil máš nějaký odkaz s procentama a tak?
      • Tu novou modelku jsem si už zaplatil. A tu starou? Tak tu si určitě zkusím taky. *3* A může si říkat kdo chce, co chce.
  • Mahcake
    Boom,boom,boom a zase boom.

Prostě paráda. *15*
  • Atmosfera graficky jako bitky v budoucnosti v terminatorovi 2. Skoda ze se neda modovat, takove nocni boje proti skynetu v tomhle enginu by staly za to.
    • http://www.moddb.com/games/fps-terminator
  • MishKonn
    Holy sh!t...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit