Přejít na výpis diskuzí
Nominujte Games.cz v anketě Křišťálová lupa
30.7.2011 | Redakce Games.cz
99 příspěvků
-
Takhle to je, když chceš reagovat na nějakou už několikátou reakci, když už to nejde víc členit.
-
To je divny.. zeptame se na to techniku - nikdo jinej si zatim na podobnej problem nestezoval..
-
Promiň, ale Hrej má absolutně nejhorší přehled ve své databázi. Zlatý Games, tady je to opravdu všechno krásně přehledné.
-
Mě to nevadí, kdyby to uveřejnili jednou a pak už vůbec, tak je to, jako kdyby to nezveřejnili nikdy. A já Games fandím a věřím, že takhle se o té nominaci dozví maximum lidí, protože Games by si tu cenu vážně zasloužili. Krom toho o víkendu se toho moc neděje, resp. vůbec a proto je tu prostor na články z fansite, nebo třeba i toto upozornění. O nic kvůli tomu nepřicházíš.
-
Este aby fungovalo aj toto forum. Bud nezobrazi ziadne prispevky alebo nemozem reagovat na nejaky, pretoze namiesto "líbí nelíbí vlákno reagovat" vidim iba "líbí nelíbí vlákno". *13*
-
neni. cas uverejneni clanku je 14.8.2011 21:50, tudiz je "nahore" a nejaktualnejsi. ovsem historie komentaru saha az do 30.7., kdy byl ten clanek uverejnen poprve a tehdy jsem pro games.cz i hlasoval (proto si pamatuji, ze ten clanek uz tady jednou byl).
-
Je porad na stejnym miste.
-
je v poradku, ze chcete aby pro vas lidi hlasovali, ale bumpovat ten clanek porad nahoru byste nemuseli.
-
Hlásek pošlu! To je jasny! Každý Web o hrách má své chyby, ale fakt je ten, že už pomalu koukám jenom na vás, protože mám jistotu, že u vás mi snad žádná novinka neunikne ,) :D
-
nevim, co tu lidi nadavaj. Na ceskem trhu jste nejlepsi, rozmanitost super, nikde jinde se s manikama z CoD fans tak dobre nevalci....mate ho mit a podle me velice zaslouzene.
-
eurogamer
-
JD ma vlastni web?
-
Prosimtě a co máš za prohlížeč, že si nemužeš zajistit, aby se ti neukazovaly?
-
co se týče herních webů jste nej, ale za ty příšerný recenze vám hlas nedám
-
Tak přispěj každej měsíc 100,- a reklamy nebudou, hňupe...
-
Z českejch webů jste bezkonkurenčně nejlepší a vrátili jste games.tiscali.cz slávu ;), díky za to. A JD web se vám nehrabe ani po kolena :).
-
Zabanoval a stále banuje na svých webech tisíce lidí jen za to, že mají jiný názor. Tady jsou v diskuzích desítky či stovky příspěvků a na jeho blogu (eurogamer.cz) jich je u článků jen pár (až na výjimky), protože už zabanoval snad víc než polovinu přispěvatelů. Přitom sprosté a nevhodné příspěvky ponechává, pokud se netýkají jeho osoby. A Schovanec (Xzone.cz) je úplně stejný jako on.
A protože to čte i tady, tak mu vzkazuji a doufám, že se rozpálí do běla a praskne mu žilka *1*
Doskočile, ty na to jednou dojedeš. -
dal bych hlas nebejt těch reklam......
-
zajímalo by mě, jak to myslíš. co se musí prokliknout? já se na komentáře dostávám jedním klikem přímo z hlavní stránky, ani člověk nemusí lézt přes článek (a jak je ve článku "zobrazit všechny komentáře", tak na to nikdy neklikám)
nějak si nedokážu představit jednodušší způsob čtení komentářů, než je jedno kliknutí myši. -
Mate muj hlas. Přeci jen jste prvni koho si vzdy po zapnuti prohlidnu. *5*