Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    To buď rád.
  • Hlasoval jsem. Nicmene uvital bych konecne registrace bez nutnosti zakladat si Tiscali mail. K tomu zprehledneni vyhledavani, respektive kdyz si vyhledam hru dvacetkrat musim kliknout abych se mi konecne otevrela recenze. A neuskodil by vlastni slusny download mirror patchu, dem atd...
  • Tak oni z toho budou mit mozna nejake plus k prestiznosti, a mozna to bude mit vliv na prisun inzerentu coz je vice penez pro majitele :) a mozna muze i vice investovat do webu pak
  • jezisi to jsou kecy :) proc by nemohli zavadet vice vice kdyz by to bylo pohodlnejsi pro priznivce her a nemuseli se potulovat u konkurence. Kdyz jdu na stranky o hrach privitam tam toho co nejvice. kdyz rikas "time to move on" tak to spis plati pro tebe ;)
  • Odhlasovano...
  • taky netuším, co udělal.
  • xolevle
    proc ta nenavist?
  • Cosi
    Jo
  • christianus
    Mě games.cz naprosto vyhovuje právě tim kam je to zaměřený dnes. Krom toho tu jsou moji nejoblíbenější lidi z herní novinařiny, chybí mi tu už jen Pavel Dobrovský. V kombinaci s Lukášem dělali neskutečný věci. Neplánujete ho sem přetáhnout nebo ho pozvat do Fight Clubu? *1*
  • jesusek
    Můžeš to odškrtnout. Mě to teda šlo i bez toho.
  • Je mi líto, určitě bych games.tiscali nominoval, ale odeslání nominačního formuláře znamená souhlas s příjmem obchodních sdělení na mail a toho mám už tak plný zuby:(
  • christianus
    Až za Hulánem :D
  • Určitě nominuji, tento web má pro mě už od staré verze jisté kouzlo, které mě sem opakovaně táhne.
  • Na EG jsem chodil když začal a bylo to super, bral jsem ho jako nejlepší CZ server o hrách kterej se snažil se zlepšovat apod., to bylo v časech totálního zahnívání, které se odehrálo tady, přičemž až do slavné kauzy s Arma 2 recenzemi jsem považoval za nejlepší CZ web tenhle, pak ale přišlo stěhování národů, znovuzrození Games.cz a současné zanesení EG, kde se rozjela vlna banů za kraviny apod. což předtím absolutně nebylo, takže tam sice stále občas chodím, ale většinou zprávy stejné jako tady, jenom je otázka který z těch dvou to má o hoďku dřív než ten druhej, tady mám podcast a pohodovou redakci, co se se současným EG nedá srovnávat, takže asi tak, u mě se současné Games.cz staly znovu nejlepším CZ herním webem, hlas jsem jim dal, fakt jim přeju úspěch....
  • dal bych hlas páč sem chodím deně....ale nesměl bych bejt otrávenej z reklam *7*
  • Jako to už si také maslo že sa ti nechce kliknúť na 3 odkazy v google?
  • Pan_Klobouk
    Taky se divim, kdyz uz nic jineho, ma aktualni zpravodajstvi. Bonusweb i zmineny Sector jsou cca tyden za svetem, bud nejsou lidi, nebo to proste flakaji.

Na BW ted zpusobila velke halo zprava, ze Vita bude mit jen polovicni RAM. :) To resil svet pred tydnem, ted uz se vi, ze slo o informacni sum. BW to ale prave nahodil... a za tyden bude uklidnovat. BW jako herni web opravdu nebrat, misto recenzi a preview tam jedou ty svoje "magaziny" o nicem.
  • Jan Doskočil, největší p...a českého internetu...
  • bývalý šéfredaktor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit