Přejít na výpis diskuzí
Nostalgické loučení s Shepardem v traileru na poslední ME3 DLC
4.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Nojo, ale u Tali to bylo celkem logický a vysvětlený proč to moc nejde. Byla pak celá zahleněná a něco z ní teklo. *7*
-
Anderson: You´ll get my flat on the Citadel, you need to be rested.
Shepard: But I have my quarters at Normandy - that´s enough.
Anderson: I should go...
Odhladnuc od pribehu z DLC, ide toto DLCcko pridat chybajucu interackiu s partakmi co mi pride absurdne, absurdne nie z pohladu ze jej bude viac ale z toho ze to malo byt v vanile. Nedostatok pristoru pre partakov okrem posadky bol jednoznacny, to nebol len nejaky vymysel ale holy fakt a BioWare to vedel od zaciatku. Sice neviem posudit plot, ale v jednom z starsich review este v dobe ME2 bol spomenuty vytrhnuty pribeh z Citadely ktory planovali pouzit v ME3... a koniec videa s fotkou posadky to zabil najviac kde sa BioWare degradoval na 2 az 3 triednych moderov ktory vedia vyrobit rovnake in-game image... -
Protoze biodroni vysolej 15 dolaru za cokoliv, co ma na sobe Bioware nalepku. Jednoducha odpoved. Take nechapu, jak muze nekdo vysolit 15 dolaru, coz je vic, nez stoji samotna hra, za neco, co tam za a) melo byt na zacatku a za b) je to naprosto o nicem, protoze vsichni na Citadele na konci chcipnou a vetsina ji vyleti do luftu. A zarizovat si byt uprostred galakticke valky, to po tom, co nam uspechanost cele hry a odflaknute vedlejsi mise vysvetlili tim, ze je prece valka a musi se spechat, prijde jako hodne spatny vtip.
-
Sem rad, ze je tu i nekdo normalni...
-
Na to mám jednoduchou odpověď. Nekupuj si to a nebudeš se flákat s parťákama
-
Nejvíc mě na to štve to, když vidím ty záběry celé party, jak stojí v řadě a střílí, což je moment opravdu epický, ale říkám si, proč takhle nemohla vypadat závěrečná bitva v Londýně? Proč si takovou akci se všema parťákama nechali do nějakého DLC, kde půjde o nějakou vedlejší misi, když tohle mohli s plnou parádou fláknout do toho největšího boje o záchranu galaxie.
A ačkoliv politiku DLC rád nemám, tak mě tady mrzí, že je to poslední DLC pro Mass Effect. Pořád jsem tak nějak doufal, že se objeví nějaké ono závěrečné DLC, které by celou suchou misi v Londýně překopalo a udělalo z ní to, na co jsem se tři hry těšil. DLC, které bylo uvedeno v leaknutém seznamu, který se bohužel nakonec nepotvrdil.
A tímhle rozhodně nechci rozpoutat flame, na Citadel DLC se těším (což se mi u DLC stalo poprvé) , ale jak už tu psali někteří pode mnou... k čemu mi bude se flákat s parťákama u drinku, když vím, že jakmile načnu další misi, tak půjde všecko k čertu... -
Tak vidíš a ne každý je jako ty. Spousta lidí začínala před lety na Mass Effectu 1 a spousta lidí to má dohráno. Tohle je na jednu stranu taková krásná "zlodějna" v tom smyslu, že si to koupí více lidí, protože je to o postavách a na druhou stranu se to dá brát jako něco, co hráči chtěli a tím se to omluví. Tohle tam ale mělo být v základu. Pochybuji, že teď Bioware zjistili, že si tohle hráči přáli. Chápu jejich potřebu vytřískat z ME 3 ještě více peněz, ale tohle není vůči hráčům fér.
-
A proto to tam mělo být už od počátku a né zase za 15 dolarů. Hlavně, že mají tu svojí integritu.
-
Snad půjde na konci říct děcku "Please don't blow my house up!".
-
Už se na toto DLC těším. ME3 jsem hral jen bez DLC (bohužel nebyl čas, ale ted jsi ho udělam *3* ), ale ted bude ME3 komplení a pro mě ucelený zážitek. Nejprvé teď se pro mě uzavře kapitole jmenem Mass Efffect
-
jsem se podíval na všechny ME díly a dobře jsem se nasmál. We'll bang, OK?
-
to je snad poprvé co ji složili Bioware přímo pro ten trailer *4*
-
Hm, tak to vypadá, že jsem asi jeden z mála, co je ohledně celé této záležitosti skeptickej. Přijde mi to v té nihilistické atmosféře trojky jako pěst na oko, takové nějaké cizorodé...
Začínám o sobě pochybovat - líbil se mi konec, který každej nesnášel a neštymuje mi trailer, z kterýho je komunita odvařená... *1* #asociál# -
I'm Garrus Vakarian, and this is my rectum.
-
kurde, kvůli mass effect teď nedokážu rozjet pořádně žádnou novou hru, protože mě prostě nebaví, jak příběh se shepardem. na takové trailery se nemůžu dívat... musím zapomenout *1*
-
Máš i nemáš pravdu. Máš ji principiálně; to je ta věčná otázka, proč rozšiřovat obsah něčeho, co už je ukončené. Tam je odpověď ta, že si to fandové přejou, o čemž samozřejmě nejobjektivněji přesvědčují tržby...
Nemáš pravdu proto; že (a to je odpověď na tu původní, principiální otázku) komunita už od dvojky žadonila, aby se ve trojce kladl velký důraz na završení všech vztahů Shepard-parťáci. K tomu sice došlo, ale obsahově to bylo trochu chudokrevné, resp. hlavní sousto si ukousli "stálice". Spousta postav má opravdu jen takové cameo... Tudíž tohle DLC je opravdu něco, co má "smysl" v měřítku celé trilogie - něco, co chtěl každý ve trojce mít ještě před tím, než trojka vůbec vyšla... -
*14* A ta muzika
-
Aj bro team pill na ME3 je dost dobrý
-
Tak ono to nepochybně je jen o nostalgii a ničem jinym. Já se přiznám, že to univerzum mám hodně rád a bude se v něm motat klidně u dalšího DLC. Jinak co se posunu v příběhu týče, tak ti nevadila dvojka? Ta mi totiž příjde jako jedno velké DLC, ve kterým se prakticky nehne děj a ani ho skoro neposune v rámci trilogie. Je to jen plácání se v univerzu. A proto miluju jedničku, kterou táhne příběh neuvěřitelně a doted myslim, že nabízí jeden z nejlepších příběhů v hernim průmyslu vůbec. Když jsem nedávno jedničku dohrál a vyplivlo mě to krásně a postupně gradované finále a zapnul jsem dvojku, tak jsem zas cejtil to zklamání, jak se vykašlali na příběh jako na celek. Jednotlivosti jsou super, ale jde to od nikud nikam, což po hektický poslední třetině jedničky je jak pěst na oko.
-
Co dofrasa chces vysvetlovat? Co sa tolko vrtas v tom? V buducnosti ked si znovu zahras trilogiu, zahras si aj s DLC kde dostanes naviac novy pribeh a este jednu poslednu moznost rozlucit sa s tymi postavami, ktore sme si tak oblubili za tie roky. Co je na tom zle? Ja som prave dokoncil prve dve hry a zacinam trojku. Toto DLC mi akurat pride vhod a som rad, ze dostanem este nieco nove a ze sa budem moct dostojne rozlucit so vsetkymi oblubenymi postavami. DLC z traileru posobi strasne nostalgicky a prijemne. Co je preboha na tom zle? No a co ze hra skoncila?? Stale si ju mozes zahrat znovu a uzit si este raz... a naozaj neviem ako moze skazit zazitok to, ze vies ako to skonci..