Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    Citadelu mám vylepenou v pokoji, ale i tak se na ni rád virtuálně vrátím
  • jj to jsem si říkal taky a pak jsem se dostal do trojky někde do poloviny hry a čím víc se blížím ke konci tím mám větší problémy to dohrát. Už jsem to měsíc nezapnul když nepočítám MP
  • deridon
    Skyrim též nemá chybu, já už jsem dříve na něj narazil, když dělal Oblivion gamerpoop a ten považuju asi za nejpovedenější :D
  • Chci tím říct, že se neustále vracíme v ději který nemá tak nějak smysl v širším pojetí hry ani žádný dopad jestli to hrát budu či nikoli. Neposouvá tě to nikam ani nic nevysvětluje. Co z toho že budeš mít apartmán s vesmírným křečkem o kterého na konci stejně přijdeš.Tak všichni hráči co kritizovali konec dostanou imaginární fotku se všemi postavami na zeď a pak co? A pak to vše pošleme k čertu. DLC Leviatan aspoň něco vysvětlil (sice pro mě dost nelogicky a divně )ale vysvětlil někter mezery které vyvstaly po dokončení hry. Toto mi příde jako nostalgické prohlížení alba a já nevím jestli o to vůbec stojím. Takhle mi to připadá jako třesení Shepardovím popelem v urně a to mi vůči němu nepřijde důstojné ( když už tak bazírují na uměleckém zakončení trilogie )
  • Můj Shep je takovej tichej onan v kajutě
  • presne trailer bozi jen o malo horsi nez na dvojku
  • Kolem 19:00
  • Aspon nepis sprostosti, ze si miloval.. ked ani tento trailer ta nijak nechyta tak je niekde chyba a v hre to nie je.
  • ME trilogii jsem miloval, ale teď si říkám proč. Proč znovu bezvýznamné DLC *7*
  • fizola
    Proste vžy lepšie ako skončiť v posteli s Cortézom :D :D :D
  • x_ander
    Sice mě ta pachuť po ME3 pořád ještě úplně nepřešla, ale jedno se Bioware musí nechat - trailery zkrátka umí. A jo, začínám se tešit až si celou trilogii projdu pěkně na jeden zátah se všemi DLC.
  • Viktor_H
    Jak se mu protočila ta hlava bylo hodně krutý. *1*
  • Viktor_H
    http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/105/191/Vader_Tali.png
  • A ještě jsem zapomněl dodat, že trailer ignoruje female postavu(až na pár záběrů)!!Feministky do nich!
  • regant
    sry double post
  • regant
    doporučuji i Skyrim gamer poop
  • regant
    taky jsem byl na moje 3 dohrání pořád věrný Liaře, až na jedno kdy jsem v jedničce nikoho neměl a ve dvojce jsem to rozjel s Tali
  • deridon
    http://www.youtube.com/watch?v=azI_RlDHTBE&feature=player_profilepage Mass Effect ala Gamerpoop
  • regant
    Mám pocit, že chtěl říct s nějakou sexy elko... ehm ehm asarijkou
  • Ta fotka na konci je jak z Watchmenů :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit