-
Pěkné video, málem i slzička ukápla. Hezky jsem si zavzpomínal. Na některé z těch her jsem už stihnul zapomenout, holt stárnu *2*. Osobně bych zařadil Future Shock, System Shock a Descenta. Ale to už je všechno věc osobního vkusu.
-
a co Heretik nebo Blood? Ale hlavně někdo zapomněl na hru Akalabeth: World of Doom první pokus o 3D Rpg hru :-)
-
Rise of the triad?
-
Na některé oldschoolovky sem si hezky zavzpomínal. Akorát nechápu, proč tam byl UT2003, což je nejslabší díl série a legendu z roku 99 sem neviděl nikde.
-
Moc vyborne hodne her tam chybi to urcite :) ale je to pjekne videt jak sa hry za 30 vyvijaly.. Porat mam chut si dat stareho half-life :)
-
-
No zrovna před časem hrál kamarád starého Halfa a přistihl jsem se u toho jak říkám ... co jsem na té hře vlastně viděl :DDDD a to si i dnes Dooma s radostí podám . Jediné čím dnes překvapoval byla absence radarů a šipek k dalšímu cíli ....
-
-
tak to ja stareho halfa dohral uz nescetnekrat a porad me bavi vic jak vetsina soucasnych fps.
-
-
-
mě tam chybí snad jen Blood,Return to Castle Wolfenstein,Serious Sam, Medal AA,Alien vs Predator
-
Neblaznete, nemohli tam narvat vsechny hry, ktery jste si kdy oblibili. Podle me je to docela pekny vycet a ohlednuti za historii. :)
-
-
No klony klonů tam dávat nemusel , ale některé zásadní milníky tam docela opomenul
-
-
Kterepak to jsou ? :)
-
-
Unreal? *7*
-
-
8 let odkladany unreal? v jake discipline ? jako nejdele ocekavana hra ?
-
-
Jako svého času nejnáročnější a technologicky nejvypiplanější ....
-
-
-
-
-
-
Chybi mi zde i oba dva dily No one lives forever pro me jednoznacne srdcova zalezitost zadna tuctovka (ve vsech smerech) a kde je Vietciong I nejkvalitnejsi vietnamska valka ?:) Mohli by take udelat videa na RPG strategie a sporty
-
-
NOLF je aj moja srdcovka, ale iba prvy diel, druhy ma uz tak nechytil, aj ked hra to je kvalitna. Ale jednotka jednoznacne jedna z mojich najoblubenejsich hier, perfektny humor v nej je.
-
-
jo jo, nostalgie :) quake I,II, doom... kurva, ten čas tak letí *4*
-
Chybí Wolfenstein Retur to Castle a na konec bych dal call of duty 6. Jinák dobrí videjko... *1*
-
-
RtCW možná, ale z CoD to co tam je, bohatě stačí...
-