Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Pěkné video, málem i slzička ukápla. Hezky jsem si zavzpomínal. Na některé z těch her jsem už stihnul zapomenout, holt stárnu *2*. Osobně bych zařadil Future Shock, System Shock a Descenta. Ale to už je všechno věc osobního vkusu.
  • a co Heretik nebo Blood? Ale hlavně někdo zapomněl na hru Akalabeth: World of Doom první pokus o 3D Rpg hru :-)
  • Rise of the triad?
  • Na některé oldschoolovky sem si hezky zavzpomínal. Akorát nechápu, proč tam byl UT2003, což je nejslabší díl série a legendu z roku 99 sem neviděl nikde.
  • Moc vyborne hodne her tam chybi to urcite :) ale je to pjekne videt jak sa hry za 30 vyvijaly.. Porat mam chut si dat stareho half-life :)
    • No zrovna před časem hrál kamarád starého Halfa a přistihl jsem se u toho jak říkám ... co jsem na té hře vlastně viděl :DDDD a to si i dnes Dooma s radostí podám . Jediné čím dnes překvapoval byla absence radarů a šipek k dalšímu cíli ....
      • tak to ja stareho halfa dohral uz nescetnekrat a porad me bavi vic jak vetsina soucasnych fps.
  • mě tam chybí snad jen Blood,Return to Castle Wolfenstein,Serious Sam, Medal AA,Alien vs Predator
  • kotty
    Neblaznete, nemohli tam narvat vsechny hry, ktery jste si kdy oblibili. Podle me je to docela pekny vycet a ohlednuti za historii. :)
    • No klony klonů tam dávat nemusel , ale některé zásadní milníky tam docela opomenul
      • Zdenda666
        Kterepak to jsou ? :)
        • Unreal? *7*
          • 8 let odkladany unreal? v jake discipline ? jako nejdele ocekavana hra ?
            • Jako svého času nejnáročnější a technologicky nejvypiplanější ....
  • Chybi mi zde i oba dva dily No one lives forever pro me jednoznacne srdcova zalezitost zadna tuctovka (ve vsech smerech) a kde je Vietciong I nejkvalitnejsi vietnamska valka ?:) Mohli by take udelat videa na RPG strategie a sporty
    • clima
      NOLF je aj moja srdcovka, ale iba prvy diel, druhy ma uz tak nechytil, aj ked hra to je kvalitna. Ale jednotka jednoznacne jedna z mojich najoblubenejsich hier, perfektny humor v nej je.
  • jo jo, nostalgie :) quake I,II, doom... kurva, ten čas tak letí *4*
  • Chybí Wolfenstein Retur to Castle a na konec bych dal call of duty 6. Jinák dobrí videjko... *1*
    • RtCW možná, ale z CoD to co tam je, bohatě stačí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit