-
Hezke video, ale jak uz tu padlo... je to spis takovy prurez "tyhle strilecky jsem hral ja" zamereny hlavne na grafiku, technologie a evoluci. Protoze vynechat zasadni kousky typu Future Shock (ovladani) nebo Dark Forces (level design + moznosti pohybu) a vyprdnout se i na prvni Unreal... to je do nebe volajici. ;)
A prestoze grafika se porad zlepsuje, jeste je na cem pracovat - nez to bude vypadat takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=player_embedded
Teda ne ze by na tom az tak zalezelo, ty nejzabavnejsi hry byly stejne bez shaderu a akcelerace. *2* -
-
ja jsem kvuli level designu zral i jedi outcasta. byl jsem sam prekvapeny az jak MOC dobry je, kdyz jsem ho pred pulrokem zase hral. jedi academy uz je zase prumer. a samozrejme i kvuli skvelemu zpracovani souboje s mecem, opet lepsi, nez jedi academy, kvuli lepe zpracovane obrane.
-
-
Osobně řadím Jedi Outcast mezi nejoblíbenější hry. Sice nemá příliš nápaditý příběh (ale zase které SW mají, kromě KotORů) a hratelnost a level design je perfektní. Už jsem to dohrál asi 5x a pořád je to dost hratelné v dnešní době. K tomu ještě velmi obstojná herní doba, narozdíl od Academy, kterou jsem dohrál za odpoledne na jeden zátah na nejvyšší obtížnost. Ale zase Academy má lepší multiplayer s parádníma modama a hraje se dodnes
-
-
To je pravda že ty Star Wars hry nejsou už moc originální co se týče příběhu,ale jsou i vyjímky.Třeba jak si říkal Kotory nebo i Republic commando to vzalo trochu z jiného úhlu.A uvidíme jak dopadne Old Republic
-
tak nak, ale i pres to bych rekl, ze kyle je daleko zajimavejsi postava, nez luke nebo vader. staci kdyz si vezmeme cim si vsim prosel.
-
-
Jj a kdyz uz teda level design a souboje s mecem, je treba zminit i Dark Forces II a datadisk. To byl svym zpusobem taky milnik. A urovne a pohyb v nich byl tim uzasnejsi, cim vice umel Katarn pouzivat Silu. Stejne tak mecik, nesmele pocatky a trening v uvodu vystridalo v zaveru skutecne mistrovstvi, kdy se clovek bez problemu postavil hromade nepratel a v pohode jim lasery ze zbrani vracel. :)
-
-
-
a kde je heretic ? *8*
-
UT, MoH:aa, cod1, RTCW?
-
No tak toto video mi az nostalgicky pripomenulo stare dobre casy, pri vela z tych hier som ako maly "hikal" a upgradovaval nadsene PC ;)... Jasne vela tam toho chyba ale fakt podarene video.
-
-
Téměř mi ukanula slza nostalgie při sledování záběrů z Duke Nukem 3D. Co já jsem se s tou hrou vyblbnul a to nemluvím o hodinách strávených s editorem Build :)
http://www.1up.cz -
-
U té ukázky z duka se mi hned vybavilo že přibližně vpravo je malá mistnost s barem a vlevo byl strip klub kde tancovali šlapky a když jste jim dali peníze tak vám ukázali kozy. pokud jste je zabili, tak se oběvili 2 nepřátélé :D
-
jo, mě nejvíc u Duka mrzí, že jsem v Buildu uměl už prakticky vše a udělal jsem obří mapu skoro co to šlo. bohužel je ztracena někde v nenávratnu.
-
-
-
chyba tam hromada peciek, a je patrne ze autor bol quekofil,
-
Half-Life :) :) ... Ale Stalker tam trochu chybí...
-
Tak tohle video mě donutilo nainstalovat si Quake 3 Arena a zavzpomínat, jak jsme to s kamarády hráli přes LAN ve škole *7*
-
-
Najdi si na netu Quake live a nainstaluj hraje se v prohlizeci je to jedina hra co ted hraju.
-
-
tohle mi hlava nebere, proč nehraješ unreal tournament. quake live je pro lidi co nemaji poradnyho kompa
-
-
unreal je moc pomalej :) taky jsem se ho nahral ale na ql nema ani zdaleka muj nazor.
-
-
-
-
Chybi Unreal. Epic nostalgic fail.
-
-
Přesně to mě také napadlo. Unreal, první hra na Unreal Enginu - v té době tu nebyla žádná jiná FPS, která by přinesla tolik, co první Unreal.
-
-
Half Life a Half Life 2 , pre mna najlepsia FPS. Ziadnu inu hru nezapnem po rokoch tak casto ako HL... Crysis ma sice peknu grafiku, ale co z toho :D
-
-
Call of duty 1,Operation flashponit a Mafia jsou hry,na který nikdy nezapomenu
-
-
přesně, nad flashpointem sem strávil roků...
-
-
-
Zajímavé je, že tam jsou všechny střílečky od Id Softu. To asi není náhoda.