-
BC2 2 zasahy sniperkou z 5 metru do hrude, chlapik bezi dal a zabije me *4* Jestli tohle neni arkada tak nevim. V realu by ho to minimalne knockautovalo. zlatej black ops
-
-
tiez ma to vytaca preto hram len HC mod
-
1)By predevsim male deti nemely hrat hry jako CoD a Battlefield.
2)To ze si lama nas nezajima a ze mas na konci hry 1 kill a 50 smrti uz vubec ne.
3)Pokud chces real tak az vyrostes prihlas se do armady a vodjed do Iraku. -
ohanet se slovem "realny" v kontextu at uz cod nebo BC je hooodne usmevny :-D
-
Hehe, "v reálu" v jedné větě a "zlatej Black Ops " v další? Panáček asi z daleka, že? :D
-
Pro děti máš normální mód, ale pro borce tvého kalibru je HC mód a tam určitě dvě rány nevydrží. Hrál si to vůbec? Proč, když chceš jen vychvalovat BO, co? :D
-
-
pokud by jsi to hrál tak víš že ani s tou nejlepší puškou nezabiješ nekoho na 1x, pokud to není headshot
-
-
Právě vím, jak to chodí, proto se mi tvůj koment moc nezdá. Ono i stím BO na konci je jasné, kam míříš.
-
Ale zabiješ.
-
-
-
-
Video je skvele, ten Unreal1 tam nicmene chyba. Ved to bola uplne prevratna hra. Z cisto FPS shooters by som za opravdu zlomove hry oznacil: Wolfenstein>Doom>Terminator:FS>JediKnight>Duke3D>Quake1>Turok1>Hexen2>Unreal1>AlienVSPredator1>MedalOfHonor1>CallOfDuty1>HalfLife1>SeriousSam>Farcry1
Mozno som sa kopol v poradi ale +- tak nejak to vidim.
Pre mna osobne boli najzlomovejsie:
Doom>Duke3D>Quake>Hexen2>Unreal1>CoD1>HalfLife1>FarCry1
Po FarCry1 sli veci podla mna do haje a zacal sa coraz viac presadzovat "health meter" z CoD2. Tiez sa zvysila linearita levelov. Samozrejme bolo ovela viac peciek ktore som neuviedol: Blood, FEAR, WheelOfTime, Requiem, KingPin, ShadowWarrior, pokracovania uz uvedenych, RedneckRampage, Heretic1, Strife, SoldiersOfFortune, XIII, Vietcong, Daikatana a boh vie co este.
Battlefield serie som neuviedol len preto ze boli okrem 1 vynimky orientovane cisto na MP ale svojim sposobom by tiez mohly byt v zozname zlomovych hier. Tiez hry ako DeusEx a SystemShock su trochu odlysne(hlbsie) a nepatria do "zakladnych" FPS strielaciek. -
PS:Znovu postujem lebo mi nezobrzuje vsetok text na Safari, skusam odseky. Video je skvele, ten Unreal1 tam nicmene chyba. Ved to bola uplne prevratna hra. Z cisto FPS shooters by som za opravdu zlomove hry oznacil: Wolfenstein>Doom>Terminator:FS>JediKnight>Duke3D>Quake1>Turok1>Hexen2>
>Unreal1>AlienVSPredator1>MedalOfHonor1>CallOfDuty1>HalfLife1>
>SeriousSam>Farcry1
Mozno som sa kopol v poradi ale +- tak nejak to vidim.
Pre mna osobne boli najzlomovejsie:
Doom>Duke3D>Quake>Hexen2>Unreal1>CoD1>HalfLife1>FarCry1
Po FarCry1 sli veci podla mna do haje a zacal sa coraz viac presadzovat "health meter" z CoD2. Tiez sa zvysila linearita levelov. Samozrejme bolo ovela viac peciek ktore som neuviedol: Blood, FEAR, WheelOfTime, Requiem, KingPin, ShadowWarrior, pokracovania uz uvedenych, RedneckRampage, Heretic1, Strife, SoldiersOfFortune, XIII, Vietcong, Daikatana a boh vie co este.
Battlefield serie som neuviedol len preto ze boli okrem 1 vynimky orientovane cisto na MP ale svojim sposobom by tiez mohly byt v zozname zlomovych hier. Tiez hry ako DeusEx a SystemShock su trochu odlysne(hlbsie) a nepatria do "zakladnych" FPS strielaciek. -
-
HL je z roku 1998 , první COD z 2003 ...
-
Nejak Ti vypadol Crysis...?
-
-
Nevypadol, Crysis sa povodne bral ako spiritual successor of Farcry ak sa nemylim(kym sa neohlasil FC2) a tiez mi nepride ako zlomova hra - skor horsi farcry s lepsou hrafikou.
-
-
-
Trochu mi tam chybí Heretic, nebo Hexen, ale je fakt, že oproti Doomu takový technologický pokrok neznamenaly, takže to má svou logiku, že tam nejsou... Spíš škoda nepřítomnosti toho Unrealu, jak už tu bylo řečeno.
-
BC2, tohle vas pobaví: muzete odemknout zbrane ale horsi nez ty zakladni lol. Odemkl jsem uz asi 3 pusky ale vsechny horsi. Pak jsem odemkl optiku 12x ale jake bylo moje prekvapeni kdyz jsem zjistil ze je to ta sama co uz mam na zakladni pusce lol. strasna sracka tahle hra *9* *11*
-
-
lol
-
-
Sestřih jen z PC her. Moderní dobu to tedy příliš nereflekuje. Killzone a Halo by si zasloužil tam být.
-
-
Máš tam GoldenEye.
-
-
Moc mi nedava smysl co tam dela Arma II. Mozna je to unikatni simulator, ale zas tak masivni technologickej pokrok v tom nevidim, zejmena kdyz se jedna o vice mene tu samou hru jako Operace Flashpoint, akorat v hezcim kabate (ale rozhodne ne na srovnatelny urovni jako moderni FPS nebo Operation Flashpoint 2)
-
-
Operation Flashpoint 2 byl naprosty propadak. Tak nevypada moderni fps. ARMA2 ma na nejvyssi detaily jednu z nejrealistictejsich grafik co zatim byly vytvoreny. Ne nejpeknejsi ale nejrealneji vypadajici, coz je sakra rozdil.
-
Arma 2 má jednu z nejlepších grafik ze všech her.Akorát musí bejt na vysoký detaily *1* Na ostrově máš tisíce oběktů.To neni v žadný jiný FPS.Veliký lesy,vesnice,stromy,keře za to Operace Flashpoint2 má ostrov úplně sterilní bez nějakejch náznaků fyziky.Grafika je navíc hnusná což se o Armě 2 říct nedá *3*
-
-
alfrede než začneš urážet ostatní hry tak se nauč gramatiku viz. obĚktů narozdíl od objektů
-
-
Nevšiml jsem si, že by se video jmenovalo TOP 10 FPS on the world. Jde jen o prostou ukázku, kam až se střílečky z vlatního pohledu za ta léta dostaly, ne doslova srovnávat technologické "milníky" v herní historii...
-
Operace Flashpoint 2 je ptákovina :-(
-
-
Trochu škoda zapomenutenýho mstitele Maxe Payna *4*
-
-
Mstitel Payne byl zapomenut jen proto, že to není kategorie FPS.
-
-
Jee Battlezone, ty tanky sem pařil jak vzteklej u tatíka v práci a pak jsem je viděl v maringotce na automatech. Koho by napadlo tenkráte, u čeho se budu vztekat dneska. *4*
-
diky za super video! jinak mi tam dost chybelo: Halo, Team Fortress, Killzone.
-
-
Unreal...
-